Bahvanlar Diyar Paylam alan

Bumuyani sayende akşamdan beri sardım oyuna nevrim döndü :bbo:
Çok da sevmiştim amma forumu karıştırdım biraz, sitenin alman yapımı olduğunu öğrenince milliyetçi damarım tuttu soğudum birden sanki :dilcikar:
Bi de forumda yorumlarda ilerde pro üye olmak zorunda kalcaz yoksa oynayamayız falan yazmışlar, kızdım, adamlar gördü türkler harıl harıl farmville oynuyo, damarlarında çiftçi kanı var, üzerimizden para kazancaklar :mymeka:
Bumuyani içimi rahatlat biraz benim :sm_confused:
Ama loca olayı güzelmiş, kazene bildirin belki o ayarlar :içelim:

Aynen bende içimde bahcivan gizliymis haberim yokmus... :)) Site yabanci gercekten..Simdilik oynarimda pro olacak kadar degil....Kazen actirirsa bununla ugrasirmi oda ayri konu da... ) iyi uyesi olur oyunun..Hepimiz bir cati altinda toplaniriz :)))

param yokkı coins alamıyorum bakın bırı coıns zatıcak 375 dan sizde alın bırer tane bana 0,01den satın kuralım loncayı hadı pamuk elelr cebe arkadaşlr kk mıızn adını duyurmk için :)

sarımsak:::::1,44

kırmızı biber: 3,24

kuşkonmaz:: 6,38

brokoli:: 2,57
çilek: 0,07
bide arkadşalr 1 patatese 25 marul satılır. bılgınıze

param yokkı coins alamıyorum bakın bırı coıns zatıcak 375 dan sizde alın bırer tane bana 0,01den satın kuralım loncayı hadı pamuk elelr cebe arkadaşlr kk mıızn adını duyurmk için :)

Ahh canimm olsa dukkan senin valllaha...Sadece 53.670 var bende...ise yararsa veririm onuda..Ben tohum vede gorevlerde olmayanlari tamamlamak için hiç elimde para tutmadim bilmiyordum coin falan ki... ((

sarımsak:::::1,44

kırmızı biber: 3,24

kuşkonmaz:: 6,38

brokoli:: 2,57
çilek: 0,07
bide arkadşalr 1 patatese 25 marul satılır. bılgınıze

hmm..Bunu bilmiyordum takasta oluyor yani... Valla iki saate kadar karnibaharlarimla aynisafam 4 saatede sarimsaklarim olucak...Gecenin yarisi kalkip ekmem lazim delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bende taslar duruyor coin derdine uçmusum yaa.... :roflol: :roflol: :roflol:

ben daha bişey bilmiyorum yaa
bumyani bikaç tiyoyu verdi gece, o andan itibaren güdülerimle hareket ediyorum delikafadulden
Ne yaptım ne yapmadım bilmem
Benim 1. sayfadan itibaren okumam lazım, neler yapılması gerektiği yazıyodur :hulya:

taslarin altindami kutuk altindanmi vede hangisinin altindan para cikiyormus??

bumuyani senin verdiğin linkte sorun var sanırım
lansorunkine oy kullanılıyo

oylanabiliyormu simdi ben bir yerde hata yapiyorum sanirim..Neden link cikiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…