- 26 Aralık 2019
- 356
- 535
- 53
- 54
- Konu Sahibi streshanim
Geleneklerimizi ay ona gıcık buna sınır oluyorum diyerek kötüleyerek çok değiştik iyimi kötümü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgilimle nişan düğün planları yapıyorduk. Şu damattan para koparma muhabbetine geldi konu. Hani nişanlanırken makas kesmiyor derler, gelini almaya geldiğinde kapıyı tutup para isterler ya, benimki bana bunları yapmasınlar sinirlenirim diyo. Ya dedim ben insanlara nasıl müdahale edebilirim. Konuşursun yapmazlar diyor. Kapıyı tutmayın eşimden para istemeyin mi dicem ben dedim ya millete. Gelin halimle o duruma mi düşüreceksin beni dedim 50 100 lira icin. Ben sevmiyorum yapmasınlar diyor yapan olursa da bozarsam şaşırma diyor. Bu arada sevgilim cimriliginden söylemiyor aksine eli çok acıktır. Akrabandan para isteyen olursa söyle ben sana vereyim ama bana bunu yapmasınlar diyor. Yani bu olayları saçma bulduğu için tepki gösteriyor. Şakayla karışık bak ısrar ederlerse döner giderim bile dedi. Iyice sinirlerim bozuldu. Dedim böyle biseyde beni yarı yolda bırakıp gideceksen hiç evlenmeyelim zaten. Iyice gerildim ya o günlerde başıma neler gelecek acaba diye. Her damadın başına gelen bi olayı neden bu kadar abartıyor anlamıyorum. Böyle durumlarda ters tepki veren eşi olanlar var mı aramızda? Ben bu olayda ne yapabilirim?
kuzenım 2 kız kardesı olan bırıyle evlendıVallaha burda bir gelin almada kapıyı açmak için erkek tarafından 2000 Euro (!) isteyen kız tarafı oldu. Ilk önce şaka zannettiler ama iş baya ciddiye bindi orda. Sonra damatın babası laf attı ortaya. Nerdeyse kavga çıkmış. Biz düğüne geldik. Baktık milletin suratı beş karış. belki nisanliniz birinin böyle b* cikartacagindan korkuyordur
ılk gece kız tarafı tatlı yemek mı gonderır bır yasıma daha gırdımBu adete kızıyorsa.
Düğün bitiminde gelin ile damat kendi evlerine geçtiklerin de ilk gece kız tarafı eve tatlı, yemek ve çerez gönderir..
O zaman bunu da kabul etmesin aç kalsın ...
Bakıyımmm bence mantıklı
Çeker giderim ,Bozarsam şaşırma.Hangi damat seviyoki ama sevdıgı ıcın katlanıyor.Bence çok haksız sevgiliniz.Tüm damatlarda sevdiği için bu saçmalıklara katlanıyor.Ben sevgilinizi saygısız buldum.Sevgilimle nişan düğün planları yapıyorduk. Şu damattan para koparma muhabbetine geldi konu. Hani nişanlanırken makas kesmiyor derler, gelini almaya geldiğinde kapıyı tutup para isterler ya, benimki bana bunları yapmasınlar sinirlenirim diyo. Ya dedim ben insanlara nasıl müdahale edebilirim. Konuşursun yapmazlar diyor. Kapıyı tutmayın eşimden para istemeyin mi dicem ben dedim ya millete. Gelin halimle o duruma mi düşüreceksin beni dedim 50 100 lira icin. Ben sevmiyorum yapmasınlar diyor yapan olursa da bozarsam şaşırma diyor. Bu arada sevgilim cimriliginden söylemiyor aksine eli çok acıktır. Akrabandan para isteyen olursa söyle ben sana vereyim ama bana bunu yapmasınlar diyor. Yani bu olayları saçma bulduğu için tepki gösteriyor. Şakayla karışık bak ısrar ederlerse döner giderim bile dedi. Iyice sinirlerim bozuldu. Dedim böyle biseyde beni yarı yolda bırakıp gideceksen hiç evlenmeyelim zaten. Iyice gerildim ya o günlerde başıma neler gelecek acaba diye. Her damadın başına gelen bi olayı neden bu kadar abartıyor anlamıyorum. Böyle durumlarda ters tepki veren eşi olanlar var mı aramızda? Ben bu olayda ne yapabilirim?
Sevgilimle nişan düğün planları yapıyorduk. Şu damattan para koparma muhabbetine geldi konu. Hani nişanlanırken makas kesmiyor derler, gelini almaya geldiğinde kapıyı tutup para isterler ya, benimki bana bunları yapmasınlar sinirlenirim diyo. Ya dedim ben insanlara nasıl müdahale edebilirim. Konuşursun yapmazlar diyor. Kapıyı tutmayın eşimden para istemeyin mi dicem ben dedim ya millete. Gelin halimle o duruma mi düşüreceksin beni dedim 50 100 lira icin. Ben sevmiyorum yapmasınlar diyor yapan olursa da bozarsam şaşırma diyor. Bu arada sevgilim cimriliginden söylemiyor aksine eli çok acıktır. Akrabandan para isteyen olursa söyle ben sana vereyim ama bana bunu yapmasınlar diyor. Yani bu olayları saçma bulduğu için tepki gösteriyor. Şakayla karışık bak ısrar ederlerse döner giderim bile dedi. Iyice sinirlerim bozuldu. Dedim böyle biseyde beni yarı yolda bırakıp gideceksen hiç evlenmeyelim zaten. Iyice gerildim ya o günlerde başıma neler gelecek acaba diye. Her damadın başına gelen bi olayı neden bu kadar abartıyor anlamıyorum. Böyle durumlarda ters tepki veren eşi olanlar var mı aramızda? Ben bu olayda ne yapabilirim?