Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

Canım raporlu 6300 tl ilaçlardada yüzde 80 i devlet karsılıyor aslında 4 5 bine yakın indirim almış oluyorsun

Merhaba
Ben haftaya ebru hanimdan randevu aldim
Umarım hersey iyi olur
Aşırı korkuyorum
4 yil beklemekten daha aci olamaz diye düşünüyorum artik bakalim

canım hiç korkma ebru hanım çok iyi bir doktor bende onun hastasıydım onun sayesinde anne olabildim

MERHABA, Benimde sizinkine benzer bir hikayem var. Oncelikl3 soyl3 anlatayım. Doktor tavsiyesi üzerine marmara eğitim araştırma hastanesinde tuo bebek yaptırmak istedim. Öncesinde 5 asilama oldum. Sonra tuo bebek aşamasına geçtim ancak devlet hastasinden rapor çıkartmak gercekt3n uzun sure aliyor. B3nde tsh yüksekliği çıktı bu sebepten aile hekimliği raporu veremeyince 2 ay sarkma yaptı. Tam tup bebege başlayacaktım ki surekli kontrollerim olan bende ilk defa kist çıktı . Avrupa yakasında oturuyorum. Hastaneye gidip gelmek o kadar zordu ki b3nde biktim. Doktor ilgiliydi ancak asistanlarla muhatap oluyordum. Doktorun ilgisi de su sekilde sosyal medya hesaplarından yada mail yolu ile iletişim kuruyordum.bende avrupa yakasında oldugun icin fulyadakine gittim evraklarımı teslim etcem. Ancak kafamda bir soru var. Elimde rapor yok. Yani aslında umut tuo merkezinde raporlu olabiliyor. Ancak benim gittigim hastanenin raporunu kabul etmiyormuş galiba bahçeci. Bunun icin zeynep kamil verebiliyormuş. Sen malum bu hastaneye gitmessin. Peki orda duyduklarin var mı bu yönde. Bende rapor çıkartmak istesem tüm evraklarım var tabi sadece fotokopileri olacak marmara eğitim de zeynep kamil gibi dosyayi tamamen vermiyor. Bende en son cok sinirlenmiştim. Devlette surekli gelip gitmek o kadar yormuştu ki en sonunda isyan ettim .dosyamı verin dediğimde boyle birseyin yasak oldugunu söylediler . Ancak fotokopisini verebiliriz dediler. Aslinda bunun da hastane yönetiminin korkusu olduğunu düşünüyorum. Cunku hastanın tedavisi yarim kalıyor. Bunun sebebi ise araştırıldığında hastanın memnuniyetsizliginin sebebinin araştırılmasını engellemek. Bu sebeple acılan dosya hastanenin elinde kalıyor ve bu da kişinin kişisel tercihiymis gibi lansediliyor.olan yin4 bize oluyor. Simdi b3n zeynep kamilden nasil rapor çıkartabilirim ya da avrupa yakasındaki devlet hastanelerinden bu raporu nasil alabilirim. Birde bu raporlu konusunda bahçeci asilama raporunu da kabul ediyor mu? Ben sadece devlette 3 tup bebek denemesinden sonra rapor veriyolar diye biliyordum.. lutfen bu konuda yardimci olabilicek arkadaslar var ise bize bilgi tutsun.

Ben yeni aradım temmuzda başlayacağım fiyata 9000 tl rapor varsa 6300 tl dediler ilaçlarda 3000 civarı tutuyormus rapor ilacın yüzde 80 ni karsiliyormus bende rapor almaya calisiyorum
Merhaba, raporu alma konusunda hangi aşamalar ile yapıyorsunuz? Asilama bunun için yeterli mi lutfen daha ayrıntılı bilgi verir misiniz. ben marmara eğitim araştırmada tuo bebek yaptıracaktım. O hastane bana iyi gelmedi. O yuzden tup bebek hic yatptirmadim. Yani hic tup bebek yaptırmamış kisiye devlet rapor veriyo4 mu.Fulyadaki bahceciye gittim . Ancak fiyat gerçekten çok uçuk . Bende umut tuo bebekte yaptırmak istiyorum.

Tedaviye karar verdigimide cem bey ile baslamistim ama okadar ilgisizdiki hatta kullanmamam gereken ilac yazmis yogunluktandir dedim. Ulasmaya calistim falan rica zahmet cevap.yolladi. simdi bireysel bir muayenehane gidiyorum memnumum

Merhaba
Ben haftaya ebru hanimdan randevu aldim
Umarım hersey iyi olur
Aşırı korkuyorum
4 yil beklemekten daha aci olamaz diye düşünüyorum artik bakalim
Canım Allah gönlüne göre versin inşallah olumlu sonuç alırsın doğru bir merkezdesin ama için rahat olsun

Hanımlar prp diye biseyler duydum forumda bu hamile kalamamak genetik sanırım kuzenimde şimdi tüp bebek yaptıracak rezervi azalmış onun bu prp bu şekilde olanlarda mi etkili bahcecide yapmaya başlamış fiyatları da çok değişken her yerde ayrı fiyat sizlerden hic yaptıran oldu mu

Canım merhaba bahçeci henüz kanıtlanmamış bi tedavi oldugu için maliyetine yapıyormuş 1500 tlymiş fiyat henüz kanıtlanmadığı için ucuza yapmaları bence çok güzel. 5000 tl diyen yer var şok oldum

Hımm anladım canım daha deneyip olumlu sonuç alan yok yani peki niye diğer merkezler bu kadar çok para alıyor kanıtı olmayan tedavi için bence iyi yapmış bahçeci maliyetine yaparak hem durumu olmayan hastalarda yararlanabilir prpden

İşte biraz vicdan canım insanı sömürüyorlar muhtacız diye bir umut diye veriyorsun bir ton para. O yüzden Allah iyiki bahçeciyi cıkarmıs karsıma diyorum

Benim TSH 2.62 idi ama Haşimato hastası olduğumu öğrendim dün. Tüp bebeği etkilemez diyor doktorum ama TSH'ı 2,5un altına indirmeye çalışacağız.
merhaba bende hasimoto yok ama tsh biraz yuksek bildigim kadariyla otoummun bir rahatsizlik transfer oncesi prednol, intralipid serum kullaniliyor araştrın isterseniz.

Siz yerimde olsanız ne yaparsınız?

Merhaba arkadaşlar

Bahçeci Umut, 1 embriyonuz tuttu ancak gen taraması için en az 2 olması gerek. Down sendromu vs hastalıklar var mı bilemiyoruz dedi. İster bu 1 adeti transfer talep edebilir isterseniz tekrar yumurta toplama yapabiliriz dediler.

Neden tek embriyo gen taramasına gitmiyor bilen var mı ?
Toplam da herşey dahil 15.000 ödedim. Nerdeyse tekrar aynı masrafları yapmak benim için çok zor ama mecbursam tabiki.

Siz benim yerimde olsanız, aynı durumla karşılaşsanız ne yaparsınız ?

A - Tekrar yumurta toplama mı yaparsınız ?
B - Tek embriyoyu riski göze alıp transfer mi edersiniz ?

Çok teşekkürler.
Sevgiler.

Mevlam ol derse olur... benim mucizemin eseri cem bey, ona ne kadar dua etsem az, bende zordum , tam bitirdim derken umut oldu ama benden daha zor arkadaslarda vardir muhakkak, allah ondan ve ekibinde binlerce kez razi olsun, alllah herkese nasip etsin

Merhaba, ben sizle aynı durumda idim. Tek embriyom vardı, tekrar yumurta toplattım ve genetiğe 3 tane gönderdim. Ben de bu ikilemde çok kalmıştım ama embriyoyu genetiğe göndermek için bir işlemden geçiriyorlar. İşlemden geçirilmeyen de gönderilebiliyor ama kayıp riski oluyormuş.

canım bahçeci iyi merkez güven dediklerine havuza dön bence çünkü tek embriyo sağlıksız gelirse de tedavi iptal oalcak ama birkaç tane olursa transfere gitme ihtimalin artmış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…