- 12 Mart 2019
- 14.767
- 34.157
- 598
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
Bende bahçeci umutta tedavi görüyorm ilk denemem doktorumuz cem bey ve egecan bey ignemin 3. Gunundeyim insallah hepimiz guzel sonuclar alicaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba lar ;Siz yerimde olsanız ne yaparsınız?
Merhaba arkadaşlar
Bahçeci Umut, 1 embriyonuz tuttu ancak gen taraması için en az 2 olması gerek. Down sendromu vs hastalıklar var mı bilemiyoruz dedi. İster bu 1 adeti transfer talep edebilir isterseniz tekrar yumurta toplama yapabiliriz dediler.
Neden tek embriyo gen taramasına gitmiyor bilen var mı ?
Toplam da herşey dahil 15.000 ödedim. Nerdeyse tekrar aynı masrafları yapmak benim için çok zor ama mecbursam tabiki.
Siz benim yerimde olsanız, aynı durumla karşılaşsanız ne yaparsınız ?
A - Tekrar yumurta toplama mı yaparsınız ?
B - Tek embriyoyu riski göze alıp transfer mi edersiniz ?
Çok teşekkürler.
Sevgiler.
Anlamadım canm histeroskopiyi hiçbir sebep yokken mj yaptı anlamadımCem beyin hastasıyım, histereskopi yaptı bişey çıkmadı ama ameliyata daha önce yapılan hsg filmimi istediler verdim, acaba ona bakıpta tüpler tıkalı mı bakılmamış olabilir mi sizce, sordum herşey iyiydi diyor
Anlamadım canm histeroskopiyi hiçbir sebep yokken mj yaptı anlamadım
Cem bey bilir işini kadınların rahmi o kadar değişiklik gösteriyor ki canm sorma 10 gün önce bişey yokken daha sonra yapışkanlık çıkıyor polip miyom ve daha bir sürü şey ama duyduğum kadarıyla yapışkanlık çok işlem yapınca ortaya çıkabiliyormusHayır tüp bebek tedavisine başladık yumurta topladıktan sonra transfer öncesi tanısal histereskopi yaptı ama ameliyata gelirken hsg filmini getir demişlerdi, hsgde kanallar açık yazıyordu ama yapışıklık olduğu yazmıyordu, acaba ona bakıp tüplerde bakılmamış olabilir mi kafamda soru işareti kaldı
Cem beyin hastasıyım, histereskopi yaptı bişey çıkmadı ama ameliyata daha önce yapılan hsg filmimi istediler verdim, acaba ona bakıpta tüpler tıkalı mı bakılmamış olabilir mi sizce, sordum herşey iyiydi diyor
Sizde hsg istedi mi ameliyata yanında getir diye, bilemiyorum tedirgin oldum daha önceki ameliyatlarda polip, endometriozis, yapışıklık, perde olunca bundada bişey yok temiz deyince hem sevindim hem tedirgin oldum, inşallah dediğiniz gibi olmuşturYok yok merak etme Cem hoca bir sıvı verip bakıyor tüplerde sorun var mı diye. Ben de Cem hocanın hastasıyım benim tüplerde sorun gördü bakıyor yani için rahat olsun
Bana impryl ve omepa q10 vermişti doktorumArkadaşlar Merhaba, süreci başlayanlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
Emriyo genetik testi kendi laboratuvarı nda mı yapılıyorMerhaba, TSH ve Prolaktin seviyeniz yüksek ise tüp bebek veya aşılama denemeleriniz sonuç vermez. Doktorunuz sizden özellikle TSH ve Prolaktin testi istemiyor ise o doktordan hemen uzaklaşın çünkü onun amacı tamamen paradır, bu değerlerin yüksekliği gebeliğin önündeki en büyük engeldir. Prolaktin yüksekliği ve gebelik olarak Google’dan bakabilirsiniz. Sevgiyle...
İstemedi bende ama daha önce bakmıştı, merak etmeyin Cem hoca hsgye göre bakmamıştır öyle olsa filmde sorun yok gibi görünen tüpümde sorun tespit etmezdiSizde hsg istedi mi ameliyata yanında getir diye, bilemiyorum tedirgin oldum daha önceki ameliyatlarda polip, endometriozis, yapışıklık, perde olunca bundada bişey yok temiz deyince hem sevindim hem tedirgin oldum, inşallah dediğiniz gibi olmuştur
Teşekkür ederim cevabınız için, içimi rahatlattınızİstemedi bende ama daha önce bakmıştı, merak etmeyin Cem hoca hsgye göre bakmamıştır öyle olsa filmde sorun yok gibi görünen tüpümde sorun tespit etmezdi
Rapor çıkarmak kolay olmuyor iki üç ay sürebiliyor, eşiniz bir kez gelse yeterli yumurta toplama günü ama eşinize farklı bi işlem yapılırsa bilemem, raporlu 6300₺ normal fiyatı 9000 ilaçlar falan 13 buluyor, ameliyat olursanız dahada artacaktır,SELAMUNALEYKUM kızlar tecrübelerinize dayanarak size bi kaç sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum ben karsta yaşıyorum eşimde hareket ve morfoloji sorunu var ama değerler çok düşük değil şükür bende hiç bi sorun yok erzurum araştırmada 2 aşılama yaptık olmadı tüp bebek önerdi doktorumuz eşimde bende işsisiz ben 7 hazirana cem çelik beye randevu aldım ama sürec i merak ediyorum ne kadar gitmek gerekir eşimin 1 kere gelmesi yeterli olurmu çünkü en kısa sürede karsa dönüp iş bulması gerekli benim ailem gebzede ordan gelip gidicem ama bende kısa süreliğine orda kalıcam tüp bebek yaptırmak kaç ay sürer raporlu olarak ne kadar fiyat çıkar raporu her hastaneden alabiliyorumuyuz ne kadar zamanda rapor çıkıyor aynı gün içinde alabilirmiyiz benim rahim filmim var 2017 den kalma tahlillerimiz mevcut cevaplarsanız sevinirim
anladım teşekür ederim raporu ben eruzrum araştırmadan yada istanbuldan herhangi bi yerden çıkarsam kabul ederlermi çünkü erurumda aynı gün içinde çıkıyorduRapor çıkarmak kolay olmuyor iki üç ay sürebiliyor, eşiniz bir kez gelse yeterli yumurta toplama günü ama eşinize farklı bi işlem yapılırsa bilemem, raporlu 6300₺ normal fiyatı 9000 ilaçlar falan 13 buluyor, ameliyat olursanız dahada artacaktır,