Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

Cem çelikte yaptıranlar bize bilgi verebilir mi. Tiroit hormonu sıkıntı bazı kişilerden duydum ama ilaçla tedavi olunca geçiyor
Merhaba ben de Cem Çelik'in hastasıyım. 3 negatifim var, tiroitle ilgili olabilir mi dediğimde alakası yok dedi

Sebebi bulunamıyor, deneme yanılma artık bakacağımız birşey kalmadı dedi. Doktorumdan memnunum ama tıp çaresiz kaldı benim durumuma galiba :)

Merhaba bizde bahçeci umut tup bebek merkezinde tup bebek yatırmaya karar verdik raporluyuz fiyatı nedir yaptiranlar bilgi verebilirmi
Ben yeni aradım temmuzda başlayacağım fiyata 9000 tl rapor varsa 6300 tl dediler ilaçlarda 3000 civarı tutuyormus rapor ilacın yüzde 80 ni karsiliyormus bende rapor almaya calisiyorum

Ben yeni aradım temmuzda başlayacağım fiyata 9000 tl rapor varsa 6300 tl dediler ilaçlarda 3000 civarı tutuyormus rapor ilacın yüzde 80 ni karsiliyormus bende rapor almaya calisiyorum
Nasıl rapor alabilrz acaba benmde aşılama ve tüp bebl var geçmişimde. Tüp bebekte kimyasal gebelikle sonuclandı

Rapor bizde çıktı biliyorduk ama lakin rapor çıkmamış 3 yıllık evli olmak şartı var 3 yıllık evli ve üzeri iseniz alirsiniz

Bahceci Tup Bebek liste fiyatı 9000TL ama en az 20-30binTL arası butce ile gitmeniz gerekir. Detaylı fiyat yazabilirim isterseniz

Bahceci Tup Bebek liste fiyatı 9000TL ama en az 20-30binTL arası butce ile gitmeniz gerekir. Detaylı fiyat yazabilirim isterseniz
Tabi canım raporlu bile 6300 TL normal fiyat ilaçlar ne tutar bilmiyorum rahim dinlendirme 1500 Ngs galiba yumurta başı 325 euro yani en az 12 13 bin lazım raporsuz 20 bin belki daha fazla

Ilk defa tup bebegi mart ayinda zeynep kamil'de denedik. 9.gun doktor dosyama iptal yazip gitmis. Tedavimizin iptal edildigini hemsireden ogrendik. Doktorla gorusmek istedik cikti dediler. Saat 15.00'da! Zaten oncesinde de cok kotu davraniyorlardi. Daha fazla uzatmadan ordan kurtulmak istedim. Dosyami, test sonuclarimi vermedikler, fotokopi cektirmemizi istediler. Cok bernat bir tecrubeydi. Eger uber gamsiz ve size nasil davranilirsa davranilsin aldirmayan biri degilsrniz sakin orada zaman kaybetmeyin. 1. denememdeki olumsuzluga neyin neden oldugu ve 2.deneme sansim olup olmadigi konusunda gorusmek icin bugun bahceci umut tbm'ne gidecegim. Oncesinde de eurofertil tbm'nde randevum var. Zeynep kamil'de o kadar yiprandim ki artik tamamen icime sinmeden yeni tedaviye baslamamaya karar verdim. Herkese bol sans. Umarim anne olmak isteyen her kadin yavrusuna kavusur.

Merhaba,
Malesef merkezlerde farklı farklı sıkıntılar oluyor. Bahçeci'de de çok sıkıntı yaşadım ben, şimdiki aklım olsa daha sakin bir yer ile devam ederdim doktorlarını tenzih ederek söylüyorum, birkaç yer ile görüşmekte fayda var bence. Umarım ilk denemenizde olumlu sonuç alırsınız ve daha fazla yıpranmazsınız.

Ben çok memnun kaldım ilk denememde de olumlu sonuc aldım Allaha şükür doktorum hemşirelerde cok ilgililerdi işlerinde iyi olduklarını insana gerçekten hissettiriyorlar

Ben çok memnun kaldım ilk denememde de olumlu sonuc aldım Allaha şükür doktorum hemşirelerde cok ilgililerdi işlerinde iyi olduklarını insana gerçekten hissettiriyorlar

Merhaba, sizin ilk denemeniz olumlu sonuçlanmış ne mutlu, ben 3 negatif aldım aynı merkezde.

Benim yazdığımı çürütür gibi değil de soru soranları cevaplarsanız daha doğru olur, herkesin yaşadığı farklı deneyimler olabilir. Sürecinizi bilmiyorum eğer hamile iseniz sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım, doğum yaptıysanız da sağlıklı bir ömür dilerim evladınızla beraber.

Tabi canım raporlu bile 6300 TL normal fiyat ilaçlar ne tutar bilmiyorum rahim dinlendirme 1500 Ngs galiba yumurta başı 325 euro yani en az 12 13 bin lazım raporsuz 20 bin belki daha fazla
Merhaba canım, fiyatlar şu şekilde, Allah herkesin yardımcısı olsun...
Muayene: 550TL
Tup Bebek Raporsuz: 9000TL (İlk deneme)
İlaçlar: Tablet ve İğneler 2500 - 3000TL
Havuz uygulaması: 6400TL (doktorunuz isteyebilir)
Gen Taraması: Embriyo başına Euro 325 (genelde 2 embriyo talep ediliyor, TL olarak 4000TL)
Hiteroskopi: 4750TL (Polip vesaire var ise doktorunuz yapabilir)

Umarım yardımcı olmuşumdur, 2nci deneme rakamı 7500TL + istenirse yine havuz ve gen taraması + ilaçlar

Merhaba, hiç duymamıştım ne için bakılıyor prolaktin seviyesine?
Merhaba, TSH ve Prolaktin seviyeniz yüksek ise tüp bebek veya aşılama denemeleriniz sonuç vermez. Doktorunuz sizden özellikle TSH ve Prolaktin testi istemiyor ise o doktordan hemen uzaklaşın çünkü onun amacı tamamen paradır, bu değerlerin yüksekliği gebeliğin önündeki en büyük engeldir. Prolaktin yüksekliği ve gebelik olarak Google’dan bakabilirsiniz. Sevgiyle...

Merhaba arkadaşlar, Proluton iğne kalmamıştı benim son transferimde stoklar yenilendi mi bilgisi olan paylaşabilir mi?

tsha baktirdik sorun yoktu, prolaktini bilmiyorum arastiracagim tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…