- 18 Nisan 2017
- 518
- 631
- 23
- 33
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
Sevindim canım çok şükür böyle devam eder insallah hepimizin Allah yardımcısı olsun.dünde dayanmadım werim kan katlanmıtı gene çok şükür 2020 oldu 17. günümdü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevindim canım çok şükür böyle devam eder insallah hepimizin Allah yardımcısı olsun.dünde dayanmadım werim kan katlanmıtı gene çok şükür 2020 oldu 17. günümdü
maşallah daha da artsın inşallah doktorunuz kimdi bahçecidedünde dayanmadım werim kan katlanmıtı gene çok şükür 2020 oldu 17. günümdü
cem beymaşallah daha da artsın inşallah doktorunuz kimdi bahçecide
çok sevindim, bende geçen ayın 25'inde ilk görüşmemi yaptım vitamin verdi ve bu ilk reglemde gideceğim nasip olursa bakalım çok heyecanlıyım ilk olacak.... size hangi ilaçları kullandı ilk başlamadan önce yani herkese aynı mı aceba... 1 tane mi tranfer oldu yaşınız kaç?cem bey
27 yaşındayı ewet vitamnler aynıdır sonra kişiye göre iğneleri ayarlıyor şimdiden hayrlı olsunçok sevindim, bende geçen ayın 25'inde ilk görüşmemi yaptım vitamin verdi ve bu ilk reglemde gideceğim nasip olursa bakalım çok heyecanlıyım ilk olacak.... size hangi ilaçları kullandı ilk başlamadan önce yani herkese aynı mı aceba... 1 tane mi tranfer oldu yaşınız kaç?
ne kadar güzel maşallah yolun yarısı bitmiş bile darısı bizim başımıza o kadar büyük bir heyecanla bekliyorum ki reglemi bu mevsimler iyidir her şeyin yenilenme filizlenme zamanı inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız. Bende Ebru hanım hakkında baya başarı hikayesi duydum ama ilk aşılama farklı hastanede ki dr bayan olunca bu sefer Cem Bey'i tercih ettim yoksa ilk görüşmemi Selen Hanım ile yapmıştım:)) beni bir şey Cem Bey diye itti sanırım ilk görüşmede o güveni aldım sanırım en önemlisi bu inşallah bende sizin gibi heyecanla beklerim:))) sevgilerBen apikopal ile folik asit kullandım. Benim doktorum ebru Öztürk yeni bir doktor cem bey kadar eski değil ama doc. Olduğu için ve bayan diye tercih ettim. Ben 26 yaşındayım 1 bucuk senelik evliyim hic korunmadik bakildigimizda eşimin sperm hareketi olmadiginu ögrendik tedaviye 3 nisan da başladık. İgnelerimi bitidim. Yumurta toplama bitti. Embriyo lar dondu suan rahim dinlendirme kısmındayım. 12 mayısta son kontrol var 18 mayısta transfer olucak insalalh yani başlangıçtan sonuç alma toplam 45 gün. Baktığında kısa süre ama heycanla beklerken uzun bir süre. Gec olsun guc olmasin Allah herkese nasip etsin tek seferde inşallah..
Istediğiniz yerden alın. Zaten tedavi maliyetli nerde daha uygun geliyorsa oradan alın. İlla merkezden alma zorunluluğunuz yok.bu arada verilen iğneleri oradan almak zorunda mıyız yani tanıdık depodan alsak olur mu hiç sormadım:)
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM:))))Istediğiniz yerden alın. Zaten tedavi maliyetli nerde daha uygun geliyorsa oradan alın. İlla merkezden alma zorunluluğunuz yok.
Ben selen hanımın hastasıyım..cumartesi transfer oldum..10 gün rapor aldım..annemin evinde dinlenerek geçireceğim bu süreci..böyle bir aşamada tehlikeliye atmak istemiyorum..bu arada çok soru soruyorum ne olur kusura bakmayın, çalışan anne adaylarına sorum aslında ne kadar dinlendiniz tranfer sonrası ne kadar gerekiyor? ben tabi denk gelirse cumadan transfer olursa 3 gün olarak düşünüyorum ama az mı sizce izin almam gerekecek mi?
haklısın hayırlısı olsun inşallah en kıza zamanda güzel haberleri alırsınız:) bazı drlar yatmak taraftarı bazıları 2-3 gün sonrası hareketi öneriyor hiç bilemiyorum benim dr Cem bey ne der sanırım ona göre bende karar vereceğim ama en iyisi riske atmamak tabi herşey gönlünce olsun inşallah güzel sonuçlarlaBen selen hanımın hastasıyım..cumartesi transfer oldum..10 gün rapor aldım..annemin evinde dinlenerek geçireceğim bu süreci..böyle bir aşamada tehlikeliye atmak istemiyorum..
Selen hanıma da kalsa pazartesi işe gidersin dedi ancak biz şehir dışından geliyoruz..trafik yoksa 2-3 saat mesafe..bir de öğretmenim..bütün gün ayakta..annemin yanında istirahat ederek geçirmek en iyisi dedik..çünkübu bizim 2.denememiz..inşallah sonuncu olacak..dilerim ki bu uğurda hepimiz mutlu sonuca ulaşırız..haklısın hayırlısı olsun inşallah en kıza zamanda güzel haberleri alırsınız:) bazı drlar yatmak taraftarı bazıları 2-3 gün sonrası hareketi öneriyor hiç bilemiyorum benim dr Cem bey ne der sanırım ona göre bende karar vereceğim ama en iyisi riske atmamak tabi herşey gönlünce olsun inşallah güzel sonuçlarla
Amin inşallah çok sevinirim:)))) haklısınız bütün gün ayakta ben grafikerim işim hep oturarak dolayısıyla işimde rahatım merdivenleri çok kullanmazsam... bakalım hayırlısı inşallahSelen hanıma da kalsa pazartesi işe gidersin dedi ancak biz şehir dışından geliyoruz..trafik yoksa 2-3 saat mesafe..bir de öğretmenim..bütün gün ayakta..annemin yanında istirahat ederek geçirmek en iyisi dedik..çünkübu bizim 2.denememiz..inşallah sonuncu olacak..dilerim ki bu uğurda hepimiz mutlu sonuca ulaşırız..
Evet yolun yarısı bitti ama şuan beklemekte yoruyo insanı kafa olarakne kadar güzel maşallah yolun yarısı bitmiş bile darısı bizim başımıza o kadar büyük bir heyecanla bekliyorum ki reglemi bu mevsimler iyidir her şeyin yenilenme filizlenme zamanı inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız. Bende Ebru hanım hakkında baya başarı hikayesi duydum ama ilk aşılama farklı hastanede ki dr bayan olunca bu sefer Cem Bey'i tercih ettim yoksa ilk görüşmemi Selen Hanım ile yapmıştım:)) beni bir şey Cem Bey diye itti sanırım ilk görüşmede o güveni aldım sanırım en önemlisi bu inşallah bende sizin gibi heyecanla beklerim:))) sevgiler
Ewet bu yolda güven almak çok önemli ama bakıldığında bahçeci sağlık grubu çok iyi doktorları barındırıyor en önemlisi de embriyologlar aslında doktor sadece bizi hazırlıyor takip yapıyor en sonunda da bebeği yerleştiriyor. Bebeğin bize tutunmasi embriyonun sağlığı ile alakali bir durum ebru hanim 31 yumurta topladı Bu onun başarısı ama 13 tane 5.gün 3 tane de 6. Güne devam eden embriyo lar oldu bu embriyologlar in başarısı o yüzden ben ikilemde kalmadım selen hanim doc. Olmadığı için eledim. Cem bey yada ebru hanim ikisinede de ayni guvenicektim ama bayan olduğum için ebru hanim cazip geldi insallah hepimiz başarı sonucunu elde ederiz.. inşallah kimyasal gebelik ile karsikarsiya gelmeyiz bu benim en korktuğum şey. .ne kadar güzel maşallah yolun yarısı bitmiş bile darısı bizim başımıza o kadar büyük bir heyecanla bekliyorum ki reglemi bu mevsimler iyidir her şeyin yenilenme filizlenme zamanı inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız. Bende Ebru hanım hakkında baya başarı hikayesi duydum ama ilk aşılama farklı hastanede ki dr bayan olunca bu sefer Cem Bey'i tercih ettim yoksa ilk görüşmemi Selen Hanım ile yapmıştım:)) beni bir şey Cem Bey diye itti sanırım ilk görüşmede o güveni aldım sanırım en önemlisi bu inşallah bende sizin gibi heyecanla beklerim:))) sevgiler
ne kadar güzel inşallah bizlerde kucağımıza alıp bu şekilde ziyaretine gideriz:)))) maşallah ne güzelSevgili arkadaslar transfer sonrasi dinlenmek de cok onemli ama en onemli sey moralinizi yuksek tutmak ve pozitif olmak :) Cem hoca benim doktorumdu, Selen hanimda cok iyi bir doktor ama hasta hikayelerinde Cem hoca hakkinda cok fazla olumlu yorum vardi ben o sekilde karar verdim kendisine, sonucta baska insanlarin tecrubeleri cok onemli.. iyikide oyle yapmisim, kizimla onu ziyarete bile gittik sukur rabbime darisi en kisa zamanda sizlerinde basina insallah
Canım nasıl gidiyor gebeliğin? ?canm saolsın aldım dün sonucumu 189 değrim ama pazartesi tekrarlıcam korkuyrm tabikii hala
iyi çok şükür bi sıkıntı yok ama ben biraz pimpirkleniyorum kalbini duyana kadar rahat edemicem sanırımCanım nasıl gidiyor gebeliğin? ?