• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Merhaba hayirli olsun kac yumurta toplandi 1 hafta olduguna gore artik dollenenler bellirdir insallah istediginiz gibi olmustur.. hangi dr ilgilendi sizinle... yumurta toplamadan sonra cok agriniz oldu mu biraz bilgi verebilir misiniz? Sevgiler
Merhabaa :) 4 yumurtam gelisti, irili ufakli hepsini aldik ddi dr um.ama birinden umutluyum dedi. 4 ude dollendi :) ama ikisinin gelisimi yavas oldu malesef.iki kaldi.hamdolsun binkere..onlarda dondular suan..dr um Ebru hanimdi..yooo bende agri falan olmadi sukur. Yumurta sayim azdi belki ondan olabilir. Ilk tedavim gecen seneyydi onda sizlamam olmuştu. Bu sene iyiyim coksukur :)

Merhabaa :) 4 yumurtam gelisti, irili ufakli hepsini aldik ddi dr um.ama birinden umutluyum dedi. 4 ude dollendi :) ama ikisinin gelisimi yavas oldu malesef.iki kaldi.hamdolsun binkere..onlarda dondular suan..dr um Ebru hanimdi..yooo bende agri falan olmadi sukur. Yumurta sayim azdi belki ondan olabilir. Ilk tedavim gecen seneyydi onda sizlamam olmuştu. Bu sene iyiyim coksukur :)
hayırlısı olsun inaşşah güzel haberlere:) ebru hanım yeni geldi sanırım hastaneye nasıl bir dr.. yani bayan olması iyi tabi daha rahat olur insan ama o kadar kararsız kalıyor ki insan aslında onlara sadece vesile....

hayırlısı olsun inaşşah güzel haberlere:) ebru hanım yeni geldi sanırım hastaneye nasıl bir dr.. yani bayan olması iyi tabi daha rahat olur insan ama o kadar kararsız kalıyor ki insan aslında onlara sadece vesile....
yeni mi geldi hi hic bilgim yok inanin..evet kadin olmasi ve docent olmasindan tercih ettim acikcasi.yoksa merkez ayni labaratuar ayni. Bide bende sebep olduguna cooook inananlardanim valla. Olacagi varsa kii insallah herturlusunde olur. Olmayacagi varsada nasip :( insallah nasibimizde vardir. Ben memnunum dr umdan. Labaratuarda yatio bebislerim de :)

yeni mi geldi hi hic bilgim yok inanin..evet kadin olmasi ve docent olmasindan tercih ettim acikcasi.yoksa merkez ayni labaratuar ayni. Bide bende sebep olduguna cooook inananlardanim valla. Olacagi varsa kii insallah herturlusunde olur. Olmayacagi varsada nasip :KK43: insallah nasibimizde vardir. Ben memnunum dr umdan. Labaratuarda yatio bebislerim de :)
ne güzel inşallah bebişlerini en kısa zamanda önce karnında sonra kendi yuvanızda görürsün:) Allah bu cuma dualarımız kabul etsin .. transferiniz ne zaman olacak

canim ben daha önce 2 deneme yaptim baska yerde hersey cok iyi olmasina ragmen ikiside kimyasal gebelik oldu. cem bey bunun üç sebebi olabilir dedi. ya kan pihtilasmasi vardir (test yaptirdim kan pihtilasmam cikmadi), ya rahimde bi sorun vardir ya da embriyolar görüntüde iyi olsada genetigi bozuktur dedi. rahimi incelemek icin histeroskopi yapicak, embriyolarinda genetigini incelemek icin cgh önerdi. hatta ben gebelik aşısı, era testi, bagisiklik serumu vs yöntemleri sordum senin ilk başta tutunma oldugu icin bunlari yapmamiza gerek yok dedi. cem beyi begendim. kendinden emin konusmalari kisa ve öz. ilk görüşme bizim icin güven verici oldu. hatta esim bayan doktor secmedim diye azcik kiziyordu ama görüşmede onun da icine sindi. yalniz islemler bayaga pahali. raporlu tüp bebek yaptiracak olmama ragmen tüm islemler 10bini bulacak :KK43:

Bende selen hanimin hastasiyim.bendede kimyasal gebelik olustu.bana era onerdiler.cem bey erayi onermemis mesela.histeroskopi filan yapilmadanda era onerilmeside bana sacma geldi.kan pihtilasmasi icin ztn kan sulandirici igne oluyoruz.igne yaptigimiz halde sorun oluyomudurki aceba?suan napicam nerde deniycem cok kararsizim.

Bende selen hanimin hastasiyim.bendede kimyasal gebelik olustu.bana era onerdiler.cem bey erayi onermemis mesela.histeroskopi filan yapilmadanda era onerilmeside bana sacma geldi.kan pihtilasmasi icin ztn kan sulandirici igne oluyoruz.igne yaptigimiz halde sorun oluyomudurki aceba?suan napicam nerde deniycem cok kararsizim.
canim ben önceki denemelerde pirak kan sulandirici igneyi coraspirin bile kullanmadim doktorum inatla vermedi cem bey bunu duyunca şaşırdı ben sana kan sulandirici igne vericem dedi o yuzden pihtilasmayla alakali bi olumsuzluk olmaz dedi. valla bende doktordan cok laboratuvarlari cok iyi de tercih ediyorum forumlarda da en cok cem beyin ismini gördüm ondan ona gittim

ne güzel inşallah bebişlerini en kısa zamanda önce karnında sonra kendi yuvanızda görürsün:) Allah bu cuma dualarımız kabul etsin .. transferiniz ne zaman olacak
Allah razi olsun ya amin amin cok tesekkur ederim..30 marta kadar coraspin ve su yapiskan bantlardan kullanicam.30 martta kontrolum var ona gore belirlenicek transfer gunum sanirim

Mrb kizlar bende nisan da tedaviye başladım. Doktorum Ebru Öztürk yeniymiş hastanede ama bahçeci gurubu zaten iyi olmayanı buraya dahil etmez di Doç. Olduğu için ve bayan olduğu icin tercih ettim. 3gün önce yumurta tolana işlemi yapıldı 31 yumurta topal di 24 ü uyumlu çıktı 23 ü döllendi bugün 3.günü 23 de devam etmiş çok şükür 2si yawas dedi. Bakalım 5.günde nasıl olucak yaşım 26 şansım yüksek diyo doktorum ama herseyin hayırlısı olsun inşallah herkes birgün meleğine kavuşur. Bu era testi hiteroskopi fln aklımı çok karıştırdı herkese uygulanıyor mu acaba ???

Mrb kizlar bende nisan da tedaviye başladım. Doktorum Ebru Öztürk yeniymiş hastanede ama bahçeci gurubu zaten iyi olmayanı buraya dahil etmez di Doç. Olduğu için ve bayan olduğu icin tercih ettim. 3gün önce yumurta tolana işlemi yapıldı 31 yumurta topal di 24 ü uyumlu çıktı 23 ü döllendi bugün 3.günü 23 de devam etmiş çok şükür 2si yawas dedi. Bakalım 5.günde nasıl olucak yaşım 26 şansım yüksek diyo doktorum ama herseyin hayırlısı olsun inşallah herkes birgün meleğine kavuşur. Bu era testi hiteroskopi fln aklımı çok karıştırdı herkese uygulanıyor mu acaba ???
Bende bahçecideyim ilk denemem kimyasalla sonuçlandı o zaman histerskopi uygun gördü doktorum ilkinden önce gerek görmedi

İlkinde gerek duyulmuo cnm kimyasal yada tutmazsa öneriyolar
Birde senin kaçıncı gün emriyo su oldu ? Burada bazıları 5 gün emriyo sunun dışarıda fazla kaldığı için tutmama nedenini yazmışlar acaba 3 gün dondurulmuş daha mı ideal bilmiyorum ya tamamen doktoruma güveniyorum inşallah netice alırız hepimiz

Birde senin kaçıncı gün emriyo su oldu ? Burada bazıları 5 gün emriyo sunun dışarıda fazla kaldığı için tutmama nedenini yazmışlar acaba 3 gün dondurulmuş daha mı ideal bilmiyorum ya tamamen doktoruma güveniyorum inşallah netice alırız hepimiz
İNŞŞ hepimiz ii haberler alırız bnm 5 gün embriyosu canım tek transfer 9.günü bugun

sen ne durumdasın

Back