• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

iyi çok şükür bi sıkıntı yok ama ben biraz pimpirkleniyorum kalbini duyana kadar rahat edemicem sanırım
Hmm . Anladım canım bolbol dua et ben toplu bi şekilde ediyorum inşallah burada bu mesajı okuyan okumaya bütün anne adaylarına Allah nasip etsin. Allahın kudretinin sınırı yoktur ol der olur . Yasin Suresi son 2 ayeti sürekli oku iyi olur ferahlarsin. . Inne ma emruhu diye başlıyor ..

Hmm . Anladım canım bolbol dua et ben toplu bi şekilde ediyorum inşallah burada bu mesajı okuyan okumaya bütün anne adaylarına Allah nasip etsin. Allahın kudretinin sınırı yoktur ol der olur . Yasin Suresi son 2 ayeti sürekli oku iyi olur ferahlarsin. . Inne ma emruhu diye başlıyor ..
sağol canımcım allahı her isteyene sağlıklı sıhhatli nasip etsin pazartesi görücem inşş cem beyle randevum war inş bi sorun olmaz sağlıklıdır

Kızlar bayadır girmedim sayfaya. Dün transfer yapıldı 5.gün embriyosu. Asıl süreç simdi başlıyor sanırım .. istirahat ediyorum ihtiyaçlar da kalkiyorum 2gün böyle yapıcam sonrasında normale dönücem kaçıncı gün test yapalım buradan fikir alabilirmiyim fbnrdn fbnrdn

Kızlar bayadır girmedim sayfaya. Dün transfer yapıldı 5.gün embriyosu. Asıl süreç simdi başlıyor sanırım .. istirahat ediyorum ihtiyaçlar da kalkiyorum 2gün böyle yapıcam sonrasında normale dönücem kaçıncı gün test yapalım buradan fikir alabilirmiyim fbnrdn fbnrdn
Hayirli olsun cnm. eğer 5. gün transferi ise en garantisi 10. gün kan testi yapmak önceden yaptigin testler anca kafani karistirir. kendini hamile ilan et simdiden ve tadini cikar ;)

ben ilk transferimde hafttalık iğnemi yaptırdıgım gün kan testi yaptrmıştım pozitifti ama kimyasal oldu ikinci transferde gününe kadar yapmıcm kan testi dedim ama dayanamyıp erken gebelik testlerinden evde yaptım ama çıkmazsa moral bozuluo mesela normaller asla çıkmıo baya zaman o yüzden sabredebildiğin kadar sabret ve dua et

Kızlar benim negatif ile sonuçlandı inşallah bidaha ki sefere nasip olur .. çok kaliteli demişti doktor embriyo için ve benim için çok şaşırmişti 31 yumurta toplanmıştı 16 si döllenme olmustu hemde 5.güne kadar gitmişlerdi. Demekki biyerden sonra Allah nasip edicek herkesin hakkında hayırlısı olsun ..

Slm kızlar .bende yeni negatif asilama sonucu aldım ve 11 yıl evvel sezeryan olduktan sonra oluşan bu kist fıtık varmış dikiş yerinde adı istmosel )ve bunu daha yeni öğrendim. Dr tüp bebek yaparsan bile önce histeroskpi olman lazım dedi .Bahçeci de onerebilecginz bi bayan dr varmi?Ve sadcee görüşme içim gitsek ücret aliyolarmi? Cvp için şimdiden teşekkürler

Slm kızlar .bende yeni negatif asilama sonucu aldım ve 11 yıl evvel sezeryan olduktan sonra oluşan bu kist fıtık varmış dikiş yerinde adı istmosel )ve bunu daha yeni öğrendim. Dr tüp bebek yaparsan bile önce histeroskpi olman lazım dedi .Bahçeci de onerebilecginz bi bayan dr varmi?Ve sadcee görüşme içim gitsek ücret aliyolarmi? Cvp için şimdiden teşekkürler
Ilk görüşme ücretsiz . Bahçeci umut saglik merkezinde Ebru Öztürk var Doç. Dr

umudum43 merhaba seni merak ettim ne durumdasın canım en son bir kaç ay önce konuştuk. umarım her şey istediğin gibi gelişmiştir...

umudum43 merhaba seni merak ettim ne durumdasın canım en son bir kaç ay önce konuştuk. umarım her şey istediğin gibi gelişmiştir...
ertnur ertnur bende seni hatırlıyorum zaten ilk bu gruba yazmıştim ilk tedavim olucakti nisanda olucakti rahim flimim gecikince mayısta oldu. 13dondurulmuş 5. Gün embriyom oluştu 3tane de 6.gün oluştu. 5.gün olanı 1 tane transfer oldu 9.gün test günüm du malesef negatif ile sonuçlandi. Bu ay ara verdim temmuz da inşallah 2.transfer olucak bu arada bu ay boş durmadı kan pihtilasma testi ve kromozom testi yaptırdım. Eğer kromozom testi sorunlu çıkarsa embriyo yu genetige gönderip öyle transfer düşünücez ama benim içim nedense çok rahat bu sefer olucak gibi hissediyorum . Sen neler yaptın nasılsin?

ertnur ertnur bende seni hatırlıyorum zaten ilk bu gruba yazmıştim ilk tedavim olucakti nisanda olucakti rahim flimim gecikince mayısta oldu. 13dondurulmuş 5. Gün embriyom oluştu 3tane de 6.gün oluştu. 5.gün olanı 1 tane transfer oldu 9.gün test günüm du malesef negatif ile sonuçlandi. Bu ay ara verdim temmuz da inşallah 2.transfer olucak bu arada bu ay boş durmadı kan pihtilasma testi ve kromozom testi yaptırdım. Eğer kromozom testi sorunlu çıkarsa embriyo yu genetige gönderip öyle transfer düşünücez ama benim içim nedense çok rahat bu sefer olucak gibi hissediyorum . Sen neler yaptın nasılsin?
inşallah iç sesi dinlemek güzel üzüldüm ama hayırlısı olsun inşallah canım.. ben ilk tedavimde 3 yumurta toplandı 3'üde döllendi 3. güne kadar gitti ama 5. güne sadece 1 tane kaldı iyi dediler ama Cem Bey 6. güne kadar bekletmek istedi kromozon testi için embriyoyu oda zaten istedikleri gibi olmadı.. dolayısıyla elde var sıfır.. anlayacağın 1. reglemi oldum bitti şimdi bayramdan sonra 2. reglemi bekliyorum vitamin ve takviyelere devam gelin konuşalım dedi bakalım neler olacak hayırlısıyla.. anlayacağın benimde 2. olacak inşallah güzel sonuçlanır:))))

inşallah iç sesi dinlemek güzel üzüldüm ama hayırlısı olsun inşallah canım.. ben ilk tedavimde 3 yumurta toplandı 3'üde döllendi 3. güne kadar gitti ama 5. güne sadece 1 tane kaldı iyi dediler ama Cem Bey 6. güne kadar bekletmek istedi kromozon testi için embriyoyu oda zaten istedikleri gibi olmadı.. dolayısıyla elde var sıfır.. anlayacağın 1. reglemi oldum bitti şimdi bayramdan sonra 2. reglemi bekliyorum vitamin ve takviyelere devam gelin konuşalım dedi bakalım neler olacak hayırlısıyla.. anlayacağın benimde 2. olacak inşallah güzel sonuçlanır:))))
Inşallah güzel sonuçlar alırız . Benim doktorum cem bey değil di ama bu sefer değiştiricez inşallah cem beyi düşünüyorum bende bu sefer

Bu merkezi kesinlikle tavsiye etmiyorum..neden mi?
gecen sene 2.5 yıllık evliyken tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve gorusmeye gittik
İki tane 5 cmlik çikolata kistin var ve tedavisi yok denildi.biran once tüp bebek yapılması gerekiyormuş.eşimde de morfoloji 1 di önemi yok imsi ile en iyi sperm secilecek dediler..
Opuda 10 olgun yum çıktı 3 ü dollendi ve sadece 1 i kaliteliydi.nitekim negatif oldu drun soylediği morfoloji cok kötü oldugu için tutmamış..bunu basta neden soylemiyorlar
Hadi bunu gectim.transferden 3 ay sonra hormon ilacları yuzunden kistim 7 cm oldu
Bi 3 ay daha gecti sancılardan acillik oldum kistim 10 cm olmustu ve laporoskopi kist ameliyatı olmak zorunda kaldım.
Daha da kotusu umut tüp bebek bana çikolata kisti demişti ama basit kistmiş.teşhisim yanlıs koyuldu eger beni kist için arastırmalara sevk etselerdi ameliyat olmaktan kurtulmus olacaktım belkide
Tek dertleri para gercekten Allaha havale ediyorum hepsini

Çok geçmiş olsun canım doktorun kimdi ilk denemede olması çok zor zaten biliyor musun çünkü ikinci denemede doktor hastayı tanıyor hastanın durumunu biliyor benim kaç tane olumsuz denemem oldu başka yerlerde en son bahçecide oldu. Üzülme sıkma canını

herkese merhabalar, ben de Cem Beyin hastasıyım.

daha önce sadece 1 kez aşılama yaptırdım, yumurtalar gelişmediği için iğne ilaç takviyesii le gelişenlerde denediler ama gittiğim doktorun tecrübesine güvensem de bence bariz hatalar yapmıştı. aşılamanın 6ıncı günü babamı kaybettim ve çokta önemsemedim açıkcası. tutmadı.

tanıdıklarım vasıtasıyla bu kurumu çok araştırdım, cem beyi de aynı şekilde.

8 mayıs ta ilk görüşme yaptık ardından da 15 hazirandan itibaren iğneler başladı, yarın 2inci kez kontrolüm var ve sanırım cumartesi günü toplama yapmaya niyeti var cem beyin

ben de pko var kilomda var, hsg veya diğer herşey temiz, eşimde hiçbir problem yok.

cem bey ile devam eden, sonuçlarını alan, şu sıra orada tedavi görenler var mı?

kızlar nasılsınız. Neler oluyor burada? ben yine ikizler yüzünden giremedim uzun zamandır buralara yine topikler değişmiş. benim sıpalar 1,5 yaşına girdi. bugün eşimle selen hanıma gittik ikizleri göstermek için. çok mutlu oldu valla allah biliyor ya bizde çok seviyoruz doktorumuzu.eskiler varsa bilirler bizim tedavide baya meşakkatliydi ama allahın izni selen hanımında tecrubesiyle ikizlerimiz oldu.

kızlar nasılsınız. Neler oluyor burada? ben yine ikizler yüzünden giremedim uzun zamandır buralara yine topikler değişmiş. benim sıpalar 1,5 yaşına girdi. bugün eşimle selen hanıma gittik ikizleri göstermek için. çok mutlu oldu valla allah biliyor ya bizde çok seviyoruz doktorumuzu.eskiler varsa bilirler bizim tedavide baya meşakkatliydi ama allahın izni selen hanımında tecrubesiyle ikizlerimiz oldu.

ne mutlu sana :) allah hayırlı ömürler versin darısı başımıza :) ben de cem beye tedavi oluyorum, 15 haziranda başladım. neden meşakkatliydi peki :)

Back