• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

valla genelde gonal f veriyolar onun kutusu 400 küsur.sadece ondan 3-4 kutu gidiyo.sonra çatlamayı önleyici iğne veriyolar o da baya pahalı.biz raporla 880 tl verdik.eczacı rapor olmasa 2000i geçer dedi sizin tedaviniz farklı demek ki.
Siz raporu nasıl aldınız ne zamandır deniyorsunuz

canım rapor istanbul tıpda veriyor, zeynep kamilden de alabilirsin bende raporlu tedavi olmuştum bahçecide

Arkadaşlar elimde 3 kutu Gonal F, 3 kutu Cetrodite ve 1 adet gonal f enjeksiyon kalemi var.İstanbul'da ikamet ediyorum.İsteyene piyasanın yarı fiyatına vereceğim.

son zamanlar da bahçeci umut savsaklamaya başladı diye düşünüyorum hanımlar. 2-3 aydır gidiyorum geliyorum. 2 eylülde transfrim olucak ama böyle bi moralim bozuldu. doktoru sadece muaynede görüyorum. pek bi ilgisizlik bize karşımı böyle tedavimi pek olumlu sonuç vermez gözüyle bakıyo anlamadım düşünmeye başladım güven sorunu yaşıyorum sanırım bu şekilde olan var mı??? o_O

Back