- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
kalan embriyolarım vardı gitmişken acaba bir transfer daha yaptırsakmı diye konuştuk. şimdi çocuklar küçükken dahamı iyi olur yoksa bakamazmıyım bilemiyorum. akıl verin kızlar bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım doktorun kimdi ilk denemede olması çok zor zaten biliyor musun çünkü ikinci denemede doktor hastayı tanıyor hastanın durumunu biliyor benim kaç tane olumsuz denemem oldu başka yerlerde en son bahçecide oldu. Üzülme sıkma canını
Bu merkezi kesinlikle tavsiye etmiyorum..neden mi?
gecen sene 2.5 yıllık evliyken tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve gorusmeye gittik
İki tane 5 cmlik çikolata kistin var ve tedavisi yok denildi.biran once tüp bebek yapılması gerekiyormuş.eşimde de morfoloji 1 di önemi yok imsi ile en iyi sperm secilecek dediler..
Opuda 10 olgun yum çıktı 3 ü dollendi ve sadece 1 i kaliteliydi.nitekim negatif oldu drun soylediği morfoloji cok kötü oldugu için tutmamış..bunu basta neden soylemiyorlar
Hadi bunu gectim.transferden 3 ay sonra hormon ilacları yuzunden kistim 7 cm oldu
Bi 3 ay daha gecti sancılardan acillik oldum kistim 10 cm olmustu ve laporoskopi kist ameliyatı olmak zorunda kaldım.
Daha da kotusu umut tüp bebek bana çikolata kisti demişti ama basit kistmiş.teşhisim yanlıs koyuldu eger beni kist için arastırmalara sevk etselerdi ameliyat olmaktan kurtulmus olacaktım belkide
Tek dertleri para gercekten Allaha havale ediyorum hepsini
Canım o yeni geldi Ya onun hastaları daha girmemiştir buralara ama instagram hesabında gebe hastalarının paylaşıyorEbru hanımdan olumlu sonuç alan yok mu hiç burada ?
Canım o yeni geldi Ya onun hastaları daha girmemiştir buralara ama instagram hesabında gebe hastalarının paylaşıyor
Tabiki olumsuz şeyi paylaşmazlar canım ama hastalarını falan paylaşıyorsada olumlu giden şeyler Var demektir. Sen ebru hanımı mı düşüyorsun
Benim doktorum ebru hanim di çok güzel bir süreç geçirdik toplam 31 yumurta topladı çok şaşırdık 16 tane 5 gün embriyo takibi güzeldi fakat transfer için aynı şeyi söylemicem 1tane transfer oldum ama negatif le sonuçlandı ve bana dediği tek şey bir sürü embriyo var devam edicez sabirla dedi. Nedeni araştırılmadi ben kendim kanpihtilasma testi ve kromozom testi yaptım 1 ay dinlendim şimdi doktorumu değiştiricem cem beye geçmek istiyorum insalalh busefer nasip olur. Ben ebru hanımın yeni olduğunu biliyordum fakat Cem bey gibi oda doc. Dr olduğu için önesemedim fakat tecrübe de çok önemli olduğu için bu sefer Cem beye gecicem insalalh .Ebru hanımdan olumlu sonuç alan yok mu hiç burada ?
Benim doktorum ebru hanim di çok güzel bir süreç geçirdik toplam 31 yumurta topladı çok şaşırdık 16 tane 5 gün embriyo takibi güzeldi fakat transfer için aynı şeyi söylemicem 1tane transfer oldum ama negatif le sonuçlandı ve bana dediği tek şey bir sürü embriyo var devam edicez sabirla dedi. Nedeni araştırılmadi ben kendim kanpihtilasma testi ve kromozom testi yaptım 1 ay dinlendim şimdi doktorumu değiştiricem cem beye geçmek istiyorum insalalh busefer nasip olur. Ben ebru hanımın yeni olduğunu biliyordum fakat Cem bey gibi oda doc. Dr olduğu için önesemedim fakat tecrübe de çok önemli olduğu için bu sefer Cem beye gecicem insalalh .
Benim doktorum ebru hanim di çok güzel bir süreç geçirdik toplam 31 yumurta topladı çok şaşırdık 16 tane 5 gün embriyo takibi güzeldi fakat transfer için aynı şeyi söylemicem 1tane transfer oldum ama negatif le sonuçlandı ve bana dediği tek şey bir sürü embriyo var devam edicez sabirla dedi. Nedeni araştırılmadi ben kendim kanpihtilasma testi ve kromozom testi yaptım 1 ay dinlendim şimdi doktorumu değiştiricem cem beye geçmek istiyorum insalalh busefer nasip olur. Ben ebru hanımın yeni olduğunu biliyordum fakat Cem bey gibi oda doc. Dr olduğu için önesemedim fakat tecrübe de çok önemli olduğu için bu sefer Cem beye gecicem insalalh .
Aaa zehrenur mesajini yeni gördüm senin kist cikolata kisti degilmiymis? cok şaşırdım. ya benim de ca testleri filan hep normal çıkıyor acaba benimde mi cikolata kisti degil acaba zaten doktorlar benim kistlerle alakali tereddüte biri iki tane diyor biri 3 tane biri yok diyorBu merkezi kesinlikle tavsiye etmiyorum..neden mi?
gecen sene 2.5 yıllık evliyken tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve gorusmeye gittik
İki tane 5 cmlik çikolata kistin var ve tedavisi yok denildi.biran once tüp bebek yapılması gerekiyormuş.eşimde de morfoloji 1 di önemi yok imsi ile en iyi sperm secilecek dediler..
Opuda 10 olgun yum çıktı 3 ü dollendi ve sadece 1 i kaliteliydi.nitekim negatif oldu drun soylediği morfoloji cok kötü oldugu için tutmamış..bunu basta neden soylemiyorlar
Hadi bunu gectim.transferden 3 ay sonra hormon ilacları yuzunden kistim 7 cm oldu
Bi 3 ay daha gecti sancılardan acillik oldum kistim 10 cm olmustu ve laporoskopi kist ameliyatı olmak zorunda kaldım.
Daha da kotusu umut tüp bebek bana çikolata kisti demişti ama basit kistmiş.teşhisim yanlıs koyuldu eger beni kist için arastırmalara sevk etselerdi ameliyat olmaktan kurtulmus olacaktım belkide
Tek dertleri para gercekten Allaha havale ediyorum hepsini
Bizim gruba yazmıstım gormemissin demekkiAaa zehrenur mesajini yeni gördüm senin kist cikolata kisti degilmiymis? cok şaşırdım. ya benim de ca testleri filan hep normal çıkıyor acaba benimde mi cikolata kisti degil acaba zaten doktorlar benim kistlerle alakali tereddüte biri iki tane diyor biri 3 tane biri yok diyor
Vaar ben varim insEbru hanımdan olumlu sonuç alan yok mu hiç burada ?
Vaar ben varim ins
Ben sadece negatiften sonraki Relax olmasına ve bir sebep soylememesine üzüldüm o yüzden vazgeçtim cem beye geçiyorum bu sefer. Çünkü benim için yüzde 70 ihtimal verdi Allahın taktiri olmayınca orada yorum yapmiyoruz daha çok embriyo muz var dedi. Yani 15 embriyo var diye benim 15 tedavi gücüm var diye bişey yok bedenen ve ruhen yipraniyoruz. Benim çok şükür maddi gücüm var bunu doktorum da biliyo du ben internette mikroçip yöntemi okudum ama sperm ile yumurtayı birleştirme den önce sperm e uygulanan çok güzel bir yöntem morfoliji sorinu varsa eger hasaesiz sperm seçiyor. Neyse aradım doktoru dedim ki bize mikroçip uygulandı mi çünkü bizim de morfoloji sorunu vardı dedim. Bana dedi ki hayır o yöntem 3 bin tl fark oluyor biz imsi yöntemi yaparak guzel sperm sectik herkes te olduğu gibi. Ben orada delirdi ne demek 3 bin TL fark var ya benim maddi sorumun mu var dedim sanki 15 embriyo oluştuktan sonra daha ne anlamı var onları çöpe atıp yeni den sperm mi seçelim yani neden başta söylemediniz dedim biz standart calsiyoruz tercih üzerine oluyor ekstra yöntem mikroçip dedi. Öyle yani eşim kesinlikle degistirmek istedi bende zsten cem beyi çok duymuştum insalalh olumlu geçer hepimizin ...Çok teşekkür ederim canım yönlendirmen için , yani aslında yumurtaları oluşturup embriyolar elde edilmiş , tutmamasında sence doktorun eksik gördüğü bir şey mi var ? Benim gördüğümde doktorun relax olması , ben de sordum genetik tarama yapalım mı diye ilk denemen gerek Yok dedi , boşuna maliyet dedi , para için yapmıyo kanısına vardım ama sence eksik yaptığı şeyler var mı ?