• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Beta hcg sifirlandimi sende cnm? Benim bugun 48 olmus deger.sifirlanmamis hala
BNM doktorum cem bey cnm ben adetim başlayınca birdaha yaptrmadım kii histeroskpi yaptrdım o adetten 15 gün sonra adet oldm genetik yaptrdı doktor bize ama era öndemedi o tutunması çin sende gerek yok zaten tutunuo sennki dedi başta çok painikle ben ççok araştrmış bi dizi sor ile gitmiştim ama şimdi kafam daha rahat şimdi rahim filmi çktiricem sonraki adetten sonrada transfer olacak innşş

BNM doktorum cem bey cnm ben adetim başlayınca birdaha yaptrmadım kii histeroskpi yaptrdım o adetten 15 gün sonra adet oldm genetik yaptrdı doktor bize ama era öndemedi o tutunması çin sende gerek yok zaten tutunuo sennki dedi başta çok painikle ben ççok araştrmış bi dizi sor ile gitmiştim ama şimdi kafam daha rahat şimdi rahim filmi çktiricem sonraki adetten sonrada transfer olacak innşş

Peki histeroskopiyi cem beyemi yaptirdin? Fiyati nekadardi?

Benim doktorum cem bey..ilk tup bebek denemem..36 yasindayim..doktor tercih ederken bende cok tereddutte kaldim..once selen hanımı tercih ettim..sonra cem beyde karar kildim..kararimda docent olmasi ve hakkindaki olumlu izlenimler etkili oldu..selen hanim icinde olumsuz birsey duymadim..tup bebek merkezindeki ani defterine baktigimde cogunlujla cem beye teşekkür etmisler..bu dikkatimi cekti..tabi karar sizin kararıniz..5 yumurta toplandi..iki tanesi 3. Gunu gordu.bir tanesi 5. Gun orta kalite embieyoyu transfer ettiler. 11 gun testimde 92 çıktı. .14.gun testim icin bugun kan verdim..heyecanla bekliyorum.hakkinizda hakkikimizda hayırlısı olur inşallah.
Tebrik ederim çok sevindim bende cem bey olarak düşünüyorum anket yazılaırnı bende okudum çok etkilendim çoğunluğu cem bey den cok memnun inşallah darısı benim başıma ilk denemem olacak inşallah bu sene bizim olurSevgiler

Iyi aksamlar her anne adayi ve tabi anne olmak icin cabalayan her bir guzel yureklere,
Oncelikle bir kac sorum olacak bu konuda tecrubeli arkadaslara ben umut'la yaklasik 2ay once selen hanim ile on gorusme yaptim kismet olursa. Bir daha ki ay mart veya nisan gibi tedaviye baslamayi planliyoruz... oncelikle ben folik asit kullaniyorum bir kac aydir ara ara biraktim ama selen hanim. Ile gorusmemden sonra her sabah aliyorum... bana bir kagit verdi tahliller onlari da en kisa zamanda yaptiracagim, oncelikle bu hastalanmami. Bekliyorum rahim filmi icin ecomara gidecegi. Insallah... bana. Bir de bir kac vitamin ismi verdi onlari baslasammi yoksa tahlillerimdenso ra mi alsam aramak istemiyorum cunku cem bey ile bir on gorusme yapmadan kararimi vermek istemiyorum.. bilgisi olan arkadaslar yardi ci olursaniz com sevinirim... iyi aksamlar sevgiler

Arkadaşlar merhaba bebek sahibi olmak isteyen herkese Rabbim hayirli saglikli bebek nasip etsin inşaallah. Bizde tüp bebek yapturacagiz ama FSH im çok yuksek cikiyor. Medicakparkta bir denememiz oldu ama yumurtalarim hic gelismedi . yumurta toplamada sadece 3 tane yumurta toplandi ve ikisi olgunlasmamisti bile. Hastaneden eve gelmeden yumurtaların yok oldugu mikro enjeksiyon dahi yapilamadigini öğrendik. İşlem yapilamadigi için ödediğimiz paranin bir kismini dahi ödediler. Ama bizim derdimiz paradan ziyade bebek...... Bahçeci düşünüyorum hangi doktorlari onerirsiniz. Bizim durumumuz çok vahim. Yaşım 32. Lütfen doktor tavsiye ederseniz sevinirim.....

Arkadaşlar merhaba bebek sahibi olmak isteyen herkese Rabbim hayirli saglikli bebek nasip etsin inşaallah. Bizde tüp bebek yapturacagiz ama FSH im çok yuksek cikiyor. Medicakparkta bir denememiz oldu ama yumurtalarim hic gelismedi . yumurta toplamada sadece 3 tane yumurta toplandi ve ikisi olgunlasmamisti bile. Hastaneden eve gelmeden yumurtaların yok oldugu mikro enjeksiyon dahi yapilamadigini öğrendik. İşlem yapilamadigi için ödediğimiz paranin bir kismini dahi ödediler. Ama bizim derdimiz paradan ziyade bebek...... Bahçeci düşünüyorum hangi doktorlari onerirsiniz. Bizim durumumuz çok vahim. Yaşım 32. Lütfen doktor tavsiye ederseniz sevinirim.....

Bende 2 kez bahceci umutta denedim negatif oldu.simdi fulyayi dusunuyorum.arastirmalarima gore ordada erbil bey ve guvenc bey cok tercih edilen doktorlardan.bende erbil beyi dusunuyorum.rezerv azligindada basarili oldugunu duymustum
Arastir istersen

Bende 2 kez bahceci umutta denedim negatif oldu.simdi fulyayi dusunuyorum.arastirmalarima gore ordada erbil bey ve guvenc bey cok tercih edilen doktorlardan.bende erbil beyi dusunuyorum.rezerv azligindada basarili oldugunu duymustum
Arastir istersen
Merhaaba bahçeci umutta hangi dr baktı size bende cem beyi düşünüyorum ama böyle olunca insanın kafası karışıyor bahçeci laboratuvarı aynı ben dr dan olduğunu düşünmüyorum sonuçta laboratuvar en önemlisi.. embriyolog necati bey olumsuz örnekleri olan arkadas varsa bilgi verirse çok seviniirm.. iyi akşamlar

Merhaaba bahçeci umutta hangi dr baktı size bende cem beyi düşünüyorum ama böyle olunca insanın kafası karışıyor bahçeci laboratuvarı aynı ben dr dan olduğunu düşünmüyorum sonuçta laboratuvar en önemlisi.. embriyolog necati bey olumsuz örnekleri olan arkadas varsa bilgi verirse çok seviniirm.. iyi akşamlar

Benim doktorum selen hanimdi.tabiki labaratuvar onemli.ikiside ayni diye soyleniyor.ama mesela fulyada erbil bey.benim yontemim adetin 3.gunu gel basla olmaz demisti.tedaviye baslamadan iyce bi durum degerlendirmesi yapiyor. 3 ay filan vitamin verip baslatiyor.urologa yonlendiriyor.ve farkli tahliller yaptirdigini duyuyorum.ozaman sorarim niye burda direk gel basla yapiliyor.burdada doktor faktoru var iste.durumunu iyi degerlendirmesi gerekiyor.

Benim doktorum selen hanimdi.tabiki labaratuvar onemli.ikiside ayni diye soyleniyor.ama mesela fulyada erbil bey.benim yontemim adetin 3.gunu gel basla olmaz demisti.tedaviye baslamadan iyce bi durum degerlendirmesi yapiyor. 3 ay filan vitamin verip baslatiyor.urologa yonlendiriyor.ve farkli tahliller yaptirdigini duyuyorum.ozaman sorarim niye burda direk gel basla yapiliyor.burdada doktor faktoru var iste.durumunu iyi degerlendirmesi gerekiyor.
Kesinlikle haklısınız ben yaklaşık 2 ay önce selen hanımla görüştüm benden önce rahim filmi istedi sonrasında her sey embriyo değil tarlayıda hazırlamamız lazım bana vitaminler verdi bilmiyorum benim yaşım 40 belki bu faktörden dolayı ama be. Yinede cem beyi düşünüyorum dwha bilgili gibi hrnüz karar vermedim bahçecide mustafa bey çok yoğun ve kendi çok ilgilrnmiyor diye duydum buda bana yetti hakkımızda hayırlısı bende bu ay tüm tahlillerimi yaptırıp mart ayında karar verip başlamayı düşünüyorum ama kesinlikle direk başlama mantığı bana da saçma geliyor hakkımızda hayırlısı ne zaman. Düşünüyorsunuz yani bilgilendirirseniz buradan çok seviniriminşallah 20017 güzellik getirir bu formdaki tüm anne olmak için uğraşan anne adaylarına:)))

Arastir istersen
Çok teşekkür ederim. Araştırmak da fayda var çok sagolun inşaallah sizin de bu son denemeniz olur hayirli sevindirici haberler alirsiniz inşaallah.

Kesinlikle haklısınız ben yaklaşık 2 ay önce selen hanımla görüştüm benden önce rahim filmi istedi sonrasında her sey embriyo değil tarlayıda hazırlamamız lazım bana vitaminler verdi bilmiyorum benim yaşım 40 belki bu faktörden dolayı ama be. Yinede cem beyi düşünüyorum dwha bilgili gibi hrnüz karar vermedim bahçecide mustafa bey çok yoğun ve kendi çok ilgilrnmiyor diye duydum buda bana yetti hakkımızda hayırlısı bende bu ay tüm tahlillerimi yaptırıp mart ayında karar verip başlamayı düşünüyorum ama kesinlikle direk başlama mantığı bana da saçma geliyor hakkımızda hayırlısı ne zaman. Düşünüyorsunuz yani bilgilendirirseniz buradan çok seviniriminşallah 20017 güzellik getirir bu formdaki tüm anne olmak için uğraşan anne adaylarına:)))

5 yumurtam toplandi..2 embiryo gelisti. Bugun 3. Gunu..sila hanim aradı gelismesinde sikinti yok dedi..8 hucre olusmus..5.gunu bekliycez..ikiside kaliteli olabilir...biride yada hicbiri dedi...3. Günde transfer yapılıyor dedim..neden 5 gun bekliyosunuz..yasimi sordu 36 dedim...5.gune kadar embiryo yu gormemiz lazım dedi..rabbime sukrediyorum..ama insaallah 2 gun daha dayanirlar..3 gun dayanan 2 gundaha dayanmaz mi???dua edin lutfen..rabbim hepimizin yardimcisi olsun..
ya bu bana cok mantiksiz geliyor.sonucta 5.gune gtmezse transfer iptal ediliyor ve paran yaniyor o iki embriyoyu 3.gun transfer etseler belki tutacak

Yumurta toplanmadan 3 gun once otobuse yetisiyim derken dustum ayak bilegim kirildi. Alcili ayagimla gidip geldim..dun saat 11 gibi embriyo loji uzmani aradi...2 embiryodan birisi yoluna devam etmis oda orta kalitede. .. saat 17.00 de cem bey transfer etti... o 6 saatlik icinde embiryo daha iyi hale gelmis.. orta kalite dediklerinde cok uzulmustum... biraz daha moralim duzeldi... 5. Gun embiryosuydu...bugun 6. Gunimuz...kasiklarimda hafif agri var..cok gazim var... igne yaptiklari yer daha çok aciyo... belirti herkese gore farkli tutunma olunca agri olur diye birsey yok...herkesten herkese belirtiler değişiyor. .. benim dr.cem bey... merkezdeki deftere bakmistim..en cok ona tesekkur etmisler...embiryoyu transfer etme kismi cok onemli...dr. memnunum...icimizde bir canli var..hic bir sey moralinizi bozmasin.
En onemli faktor bizim moralimizin yuksek olmasi..verecekse allah verecek...insaallah...duadan baska bir care miz yok....rabbim duamizi kabul etsin. ..
3.gun olsaydi cift embriyo transferi olmus olcakti belki rahimde bolunmesi devam edecekti

Arkadaslar birsey merak ediyorum cevaplarsaniz sevinirim. Kusura.bakmayin bu konuda biraz cahilim ama,bu yumurta ve spermleri.dollendiriyorlar ya,acaba karisma ihtimali oluyor mu???Allah korusun baska yumurta ve spermle karismaz degil mi hepsinin ismi yaziyordur üstünde? ?bende yaptiricam da merak iste :eek::olamaz::oops:

kizlar mrb benim 2 denemem oldu eurofertilde (yaş 30)1.cisi pozitif 10.haftada kalp atislari durdu 2.cisi negatif.ben aciklanamayan infertilite grubundaydim guya tup bebek yapinca soyle bir sorun cikti: 1.denememde hersey yolunda 11 folikul toplandi ve bir gun sonra arayip 1 olgun yumurta oldugunu soylediler dollenme ve bolunme olursa transfer olacak dediler 2.gun transfer ettiler.sans eseri tuttu.sonradan kaybettim.gectigmiz ay 2.denememi yaptim ilk denemedeki olumsuzluk o aya ozgu olabilir ilac kaynakli olabilir dedi doktorm ve ignelerin hepsini degistirdi.neyse opuda 9 folikul toplandi bir gun sonrasi aradilar 2 olgun yumurta digerleri yine isleme alinmamis ve 2.gun 2 side transfer edildi negatif aldim.simdi merkez degistrmek istiyorum benim icin en onemli sey labrotuar bahceci dusundum fakat tek tek hepsini okudum 3.gun transferi bile yapilmiyor ozman benim sansim yok mu bu merkezde ?? yani 1 yumurtam olsa yine riske atip 5 e mi goturecekler

kizlar mrb benim 2 denemem oldu eurofertilde (yaş 30)1.cisi pozitif 10.haftada kalp atislari durdu 2.cisi negatif.ben aciklanamayan infertilite grubundaydim guya tup bebek yapinca soyle bir sorun cikti: 1.denememde hersey yolunda 11 folikul toplandi ve bir gun sonra arayip 1 olgun yumurta oldugunu soylediler dollenme ve bolunme olursa transfer olacak dediler 2.gun transfer ettiler.sans eseri tuttu.sonradan kaybettim.gectigmiz ay 2.denememi yaptim ilk denemedeki olumsuzluk o aya ozgu olabilir ilac kaynakli olabilir dedi doktorm ve ignelerin hepsini degistirdi.neyse opuda 9 folikul toplandi bir gun sonrasi aradilar 2 olgun yumurta digerleri yine isleme alinmamis ve 2.gun 2 side transfer edildi negatif aldim.simdi merkez degistrmek istiyorum benim icin en onemli sey labrotuar bahceci dusundum fakat tek tek hepsini okudum 3.gun transferi bile yapilmiyor ozman benim sansim yok mu bu merkezde ?? yani 1 yumurtam olsa yine riske atip 5 e mi goturecekler

Belki o merkezde oyle olmustur.burda yumurta ve embriyo sayin fazla olur belkide.1 tane olursada embriyonun durumuna gore bekletirler.illa 5.gune gidecek diye bi zorlama yok.

Back