• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Belki o merkezde oyle olmustur.burda yumurta ve embriyo sayin fazla olur belkide.1 tane olursada embriyonun durumuna gore bekletirler.illa 5.gune gidecek diye bi zorlama yok.
insallah umudum merkez degisince farkli bir sonuc almak.cunku tahlillrrde hicbir sorun yok hersey normal ilerliyo yumurta toplama sorasi herneoluyorsa 1 2 yumurta isleme aliniyor buda beni cok endiselndiriyor

Merhabalar bende sehir dışından gelecegim. Rapor gecerli oldugu icin umutu düşünüyorum. Ön görüşme icin cem beyden randevu alacagim. cumartesi günleri de görüşme oluyor mu?

bir de hastane yakinlarinda kalabilecegimiz tavsiyeniz bi yer var mi?

transferden sonra uçakla ya da otobüsle izmire dönmem sorun olur mu ki?

Merhabalar bende sehir dışından gelecegim. Rapor gecerli oldugu icin umutu düşünüyorum. Ön görüşme icin cem beyden randevu alacagim. cumartesi günleri de görüşme oluyor mu?

bir de hastane yakinlarinda kalabilecegimiz tavsiyeniz bi yer var mi?

transferden sonra uçakla ya da otobüsle izmire dönmem sorun olur mu ki?

Cumartesileri 2 yekadar acik merkez.transferden sonra sen yinede 1gun dinlen otelde canim.biz kadikoyde bir otelde kaldik.merkezden taksiyle 10dakikada filan geciyorsun otele.hem uygun fiyatliydi.kadikoy port otel.kadikoy sahile yakin oldugu icin.1 dakikalik yurume mesafesiyle direk ordan havaalani otobuslerine biniyorsun.

insallah umudum merkez degisince farkli bir sonuc almak.cunku tahlillrrde hicbir sorun yok hersey normal ilerliyo yumurta toplama sorasi herneoluyorsa 1 2 yumurta isleme aliniyor buda beni cok endiselndiriyor

Benim ilk tedavimi yaptidigim merkezdede dollenme iyiydi embriyo sayisi cok iyiydi.3.gune zor gitti embriyolar.ama bahcecide 3 4 tane blast olustu her defasinda.labaratuvar farki oluyor.

Arkadaşlar merhaba bebek sahibi olmak isteyen herkese Rabbim hayirli saglikli bebek nasip etsin inşaallah. Bizde tüp bebek yapturacagiz ama FSH im çok yuksek cikiyor. Medicakparkta bir denememiz oldu ama yumurtalarim hic gelismedi . yumurta toplamada sadece 3 tane yumurta toplandi ve ikisi olgunlasmamisti bile. Hastaneden eve gelmeden yumurtaların yok oldugu mikro enjeksiyon dahi yapilamadigini öğrendik. İşlem yapilamadigi için ödediğimiz paranin bir kismini dahi ödediler. Ama bizim derdimiz paradan ziyade bebek...... Bahçeci düşünüyorum hangi doktorlari onerirsiniz. Bizim durumumuz çok vahim. Yaşım 32. Lütfen doktor tavsiye ederseniz sevinirim.....
Allah kolaylik versin insallah..benimde yumurta rezerv problemim var malesef..ikinci denemem suan bahcecideyim bnde..ebru hanimda ama altunizadede..bilemiyorum :( ne olacak ins iyi olur ya

Cumartesileri 2 yekadar acik merkez.transferden sonra sen yinede 1gun dinlen otelde canim.biz kadikoyde bir otelde kaldik.merkezden taksiyle 10dakikada filan geciyorsun otele.hem uygun fiyatliydi.kadikoy port otel.kadikoy sahile yakin oldugu icin.1 dakikalik yurume mesafesiyle direk ordan havaalani otobuslerine biniyorsun.
cevabin icin cok teşekkür ederim cnm :)
bi de belki komik bi soru olcak ama transfer sonrasi 2 gün sonra uçakla dönmeyi planliyorum hava alaninda x ray cihazindan gecmek sorun olur mu ki:)

merhaba cgh nedir bide bunu neden istdi, bende aynı dr gitmeyi düşünğyorumda en azından hazırlıklı olurum.. yaşınız kaçç
canim ben daha önce 2 deneme yaptim baska yerde hersey cok iyi olmasina ragmen ikiside kimyasal gebelik oldu. cem bey bunun üç sebebi olabilir dedi. ya kan pihtilasmasi vardir (test yaptirdim kan pihtilasmam cikmadi), ya rahimde bi sorun vardir ya da embriyolar görüntüde iyi olsada genetigi bozuktur dedi. rahimi incelemek icin histeroskopi yapicak, embriyolarinda genetigini incelemek icin cgh önerdi. hatta ben gebelik aşısı, era testi, bagisiklik serumu vs yöntemleri sordum senin ilk başta tutunma oldugu icin bunlari yapmamiza gerek yok dedi. cem beyi begendim. kendinden emin konusmalari kisa ve öz. ilk görüşme bizim icin güven verici oldu. hatta esim bayan doktor secmedim diye azcik kiziyordu ama görüşmede onun da icine sindi. yalniz islemler bayaga pahali. raporlu tüp bebek yaptiracak olmama ragmen tüm islemler 10bini bulacak :(

bu arada 28 yaşındayım. bizde ciddi bi sorun yok ama küçük bi cikolata kistim var o dogal yoldan hamile kalmami engelliyor
canım cevapların için çok teşekkürler, çikolata kistten dolayıysa olur insallah... ben 40 yaşındayım ve yapılması gereken herşeyi başta yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum yani sanırım önce kendimi hazırlamam gerekiyor
bende hsg çektirdim temiz çıktı bir şey yok dendi rahim temiz bakalım kan tahlillerimi de yaptırıp en geç nisan başı gibi gitmeyi planlıyorum bu arada hayıt tohumu diye bir şey var aktarlarda yakın bir arkadaşım rahimde çok büyük kanser riski varmış ameliyat demişler bunu 3 hafta kullanmış tertemiz.. bir örnekte teyzemin kızı dr çocuğun olmaz demiş 1 ay sonra bu kürden sonra hamile kalıyor.. tabi herşey Allahın izniyle ama ben yeni başladım bakalım 3 hafta kullanıcam ne faydası olacak tek korkum sorunu olmayanda bir şey yapar mı yani tahlillerimi etkiler mi... hakkımızda hayırlısı ben daha dr karar veremedim çok kafam karışık aslında dr yer önemli ama ALLAHIM OL DİYECEK olacak hepsi vesile bence... sevgiler... bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun bu forumdaki tüm güzel insanlara.....

canım cevapların için çok teşekkürler, çikolata kistten dolayıysa olur insallah... ben 40 yaşındayım ve yapılması gereken herşeyi başta yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum yani sanırım önce kendimi hazırlamam gerekiyor
bende hsg çektirdim temiz çıktı bir şey yok dendi rahim temiz bakalım kan tahlillerimi de yaptırıp en geç nisan başı gibi gitmeyi planlıyorum bu arada hayıt tohumu diye bir şey var aktarlarda yakın bir arkadaşım rahimde çok büyük kanser riski varmış ameliyat demişler bunu 3 hafta kullanmış tertemiz.. bir örnekte teyzemin kızı dr çocuğun olmaz demiş 1 ay sonra bu kürden sonra hamile kalıyor.. tabi herşey Allahın izniyle ama ben yeni başladım bakalım 3 hafta kullanıcam ne faydası olacak tek korkum sorunu olmayanda bir şey yapar mı yani tahlillerimi etkiler mi... hakkımızda hayırlısı ben daha dr karar veremedim çok kafam karışık aslında dr yer önemli ama ALLAHIM OL DİYECEK olacak hepsi vesile bence... sevgiler... bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun bu forumdaki tüm güzel insanlara.....
hayirlisi olsun insallah. psikolojik olarak hazir ve istekli olmak cok önemli. sana tavsiyem doktoruna danış ve uygun görürse histeroskopi de çektir hem transfer öncesi rahmini de hazirlar. bazen ultrasonda rahim filminde görünmeyen polik miyom vs olabiliyormus o da tutunmayi engelleyebiliyormus. eğer ilk deneme tutmazsa ikinci denemede kesin isterler zaten. sen baştan yaptir derim. bende bitkisel bi hap aldim icinde hayit tohumu da var. 3 ay filan kullandim bi zarari yoktur bence. omega 3 ve koenzim q10 al cnm takviye olarak. simdiden eşinle icmeye başlayin. tüp bebek tedavisinde takviye olarak veriliyor. etkisini görmek icin en az 3 ay kullanmak lazim.cem bey de sordu bize biz zaten kullaniyorduk devam edin dedi. ben cem beyi begendim isini bilen bi doktor belli. en cok da onu tavsiye etmis herkes. görüşmeye gidersen bana da yaz ;) simdiden hayirli olsun. yaşı takma kafana 45 yasinda bi tanıdığımız tüp bebekle ikizlere hamile suan :)

hayirlisi olsun insallah. psikolojik olarak hazir ve istekli olmak cok önemli. sana tavsiyem doktoruna danış ve uygun görürse histeroskopi de çektir hem transfer öncesi rahmini de hazirlar. bazen ultrasonda rahim filminde görünmeyen polik miyom vs olabiliyormus o da tutunmayi engelleyebiliyormus. eğer ilk deneme tutmazsa ikinci denemede kesin isterler zaten. sen baştan yaptir derim. bende bitkisel bi hap aldim icinde hayit tohumu da var. 3 ay filan kullandim bi zarari yoktur bence. omega 3 ve koenzim q10 al cnm takviye olarak. simdiden eşinle icmeye başlayin. tüp bebek tedavisinde takviye olarak veriliyor. etkisini görmek icin en az 3 ay kullanmak lazim.cem bey de sordu bize biz zaten kullaniyorduk devam edin dedi. ben cem beyi begendim isini bilen bi doktor belli. en cok da onu tavsiye etmis herkes. görüşmeye gidersen bana da yaz :KK66: simdiden hayirli olsun. yaşı takma kafana 45 yasinda bi tanıdığımız tüp bebekle ikizlere hamile suan :)
çok teşekkür ederim tabi herşeyin hayırlıs evet vitaminlere başlayacağım yarın tahlillerimi yaptıracağım nasipse...
bakalım mart sonu nisan başına kadar kafamı boşaltım sonrası Allah kerim:))) ben muayene bile olamıyoerum herşey anesteziyle nasıl olacak orasını düşününce çok kasılıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun....sevgiler

çok teşekkür ederim tabi herşeyin hayırlıs evet vitaminlere başlayacağım yarın tahlillerimi yaptıracağım nasipse...
bakalım mart sonu nisan başına kadar kafamı boşaltım sonrası Allah kerim:))) ben muayene bile olamıyoerum herşey anesteziyle nasıl olacak orasını düşününce çok kasılıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun....sevgiler
histeroskopi ne işe yarıyor yani trafnfer öncesi hazırlık derken rahmimi mi temizliyor? o kadar uzağım ki bunlardan ben kim tüp bebek yapmak kim Allahım yardım et bize bu mübarek gün inşallah herkesin kalbine göre verir...

merhabalar :) benim yumurtalar gecen hafta perşembe toplandı donduruldular. bir ilaç verdi dr um 6 gunluk. bitince adet olucan dedi.sonra bizi ara randevu verelim dendi. sizce bundan sonraki süreç nasıl işleyecek? bahçeciniin protokolleri biraz farklı sanki :)

merhabalar :) benim yumurtalar gecen hafta perşembe toplandı donduruldular. bir ilaç verdi dr um 6 gunluk. bitince adet olucan dedi.sonra bizi ara randevu verelim dendi. sizce bundan sonraki süreç nasıl işleyecek? bahçeciniin protokolleri biraz farklı sanki :)
Merhaba hayirli olsun kac yumurta toplandi 1 hafta olduguna gore artik dollenenler bellirdir insallah istediginiz gibi olmustur.. hangi dr ilgilendi sizinle... yumurta toplamadan sonra cok agriniz oldu mu biraz bilgi verebilir misiniz? Sevgiler

histeroskopi ne işe yarıyor yani trafnfer öncesi hazırlık derken rahmimi mi temizliyor? o kadar uzağım ki bunlardan ben kim tüp bebek yapmak kim Allahım yardım et bize bu mübarek gün inşallah herkesin kalbine göre verir...
histeroskopinin amaci kamera ile rahmi incelemek. miyom, polip vs gibi bisey görülürse o an onu aliyorlar. rahimim yapisinda bi anormallik fark ederlerse duzeltiyorlar. hic bisey olmasa bile rahme cizik atma dedikleri bi islem yapiyorlar bu embriyolarin tutunmasini kolaylastiriyormus.

ben 2 kere tüp bebek denedim :( aslinda az şey bilip iyi bi doktora güvenmek en iyisi. ben cok arastirdim cok sey biliyorum ama bu seferde hep doktorlari sorgular oldum negatif düşünür oldum :(

Merhaba hayirli olsun kac yumurta toplandi 1 hafta olduguna gore artik dollenenler bellirdir insallah istediginiz gibi olmustur.. hangi dr ilgilendi sizinle... yumurta toplamadan sonra cok agriniz oldu mu biraz bilgi verebilir misiniz? Sevgiler
benim 2 kere yumurta toplama oldu ikisinde de cok agrim olmadi sadece bi lac gün idrar yaparken filan hafif agri hissettim

hayirli olsun.. gercekten degisikmis. gelismeleri yaz lütfen:)

Back