• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

11.gunmu 92 cikti. Cok iyi canim insallah saglikla devam eder ikimizinkide.pozitifi aliyoruz hala endiseyi atamiyoruz

Evet 11.gun 92 cikti.nasil???Bugun adet olmam lazimdi oda olmadi.. insaallah...canim..bebegi kucagimiza almadan hamile oldugumuza inanmiyacagiz sanirim..
Kızlar cok sevindim pozitif haberlerinize Rabbim saglıcakla devamını getirsin inşallah amin:)

Benim kan degeri dusmeye basladi 12.gun 200 du 14.gun 150 ye dusmus.yine kimyasal galiba cok uzgunumm.boyle olup degeri tekrar yukselen oldumu?
Benim kan degeri dusmeye basladi 12.gun 200 du 14.gun 150 ye dusmus.yine kimyasal galiba cok uzgunumm.boyle olup degeri tekrar yukselen oldumu?

Tekrar yükselebiliyormus canim...
Insaallah dua edelim..
Elini karnina koyup kuran oku..
Rabbim büyüktür. .

sagliklahayat.com/beta-hcg-yeniden-yukseliyor/

Eger iki embriyo transfer edildyse bsta ikisi tutup sonra biri bıraktıysa olabiliyo canm oyle inşallah iki gün snraki degern yukselir inşallah

Merhaba, öncelikle hamile olan arkadasları tebrik ederim inşallah sağlıkla meleklerinizi kucağınıza alırsınız:) bende 1/2 ay içinde Bahçeciye gitmeyi düşünüyorum daha önce Selen Hanıma ön görüşme için gitmiştim... çok sıcak kanlı elektrik aldım ama halen çok kararsızım aynı laboratuvar aynı nejat bey ilgileniyor sanırım, şu anda araştırıyorum 1 negatif aşılama var yaş 40 :( biraz geciktim ama her şeyin hayırlısı inşallah:) Bahçeci Fulya biraz uzak anafolu yakasında oturuyoruz.. cem bey mi selen hanım mı çok kararsız kaldım birde Alle klinik var furkan başoğlu ve serkan hoca çok kafam karışık bahçeci için güzel şeylerin yanında şikayette duydum dolayısıyla doğru kararı vermek için araştırıyorum:))) bu konuda bilgi verebilşrseniz değerli fikir ve tecrübelerinize çok ihtiyacım var. Sevgiler iyi akşamlar

Merhaba, öncelikle hamile olan arkadasları tebrik ederim inşallah sağlıkla meleklerinizi kucağınıza alırsınız:) bende 1/2 ay içinde Bahçeciye gitmeyi düşünüyorum daha önce Selen Hanıma ön görüşme için gitmiştim... çok sıcak kanlı elektrik aldım ama halen çok kararsızım aynı laboratuvar aynı nejat bey ilgileniyor sanırım, şu anda araştırıyorum 1 negatif aşılama var yaş 40 :KK43: biraz geciktim ama her şeyin hayırlısı inşallah:) Bahçeci Fulya biraz uzak anafolu yakasında oturuyoruz.. cem bey mi selen hanım mı çok kararsız kaldım birde Alle klinik var furkan başoğlu ve serkan hoca çok kafam karışık bahçeci için güzel şeylerin yanında şikayette duydum dolayısıyla doğru kararı vermek için araştırıyorum:))) bu konuda bilgi verebilşrseniz değerli fikir ve tecrübelerinize çok ihtiyacım var. Sevgiler iyi akşamlar
Benim doktorum cem bey..ilk tup bebek denemem..36 yasindayim..doktor tercih ederken bende cok tereddutte kaldim..once selen hanımı tercih ettim..sonra cem beyde karar kildim..kararimda docent olmasi ve hakkindaki olumlu izlenimler etkili oldu..selen hanim icinde olumsuz birsey duymadim..tup bebek merkezindeki ani defterine baktigimde cogunlujla cem beye teşekkür etmisler..bu dikkatimi cekti..tabi karar sizin kararıniz..5 yumurta toplandi..iki tanesi 3. Gunu gordu.bir tanesi 5. Gun orta kalite embieyoyu transfer ettiler. 11 gun testimde 92 çıktı. .14.gun testim icin bugun kan verdim..heyecanla bekliyorum.hakkinizda hakkikimizda hayırlısı olur inşallah.

Dun gece az bir kanamam oldu.hemen acile gittim.
Diş gebelikmis..25.gunumdu...kese rahmin disinda tutunmus..oglen aldılar. .. rabbimin takdiri...

Back