- 14 Kasım 2016
- 46
- 14
- 3
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm guzel bi deger 6. Gun icin beslenmene dikkat et hafif yuruyusler yap dinlenmeyede calis iyice tutunsn. Bnmde 6. Gunum yarin bi yaramazlik yapip idrar testi yapsammi diye dusunuyrm cikmayacagini biliyrm ama bi deneyeyim dedim.Arkadaslar bugun 6.gunum ve dayanamayip kanda baktirdim 17.9 cikti insallah sifirlanmaz ya.
ewet cnm hamileyim çok şükür:) cuma tekrar kan wericm inş katlanır
Cnm guzel bi deger 6. Gun icin beslenmene dikkat et hafif yuruyusler yap dinlenmeyede calis iyice tutunsn. Bnmde 6. Gunum yarin bi yaramazlik yapip idrar testi yapsammi diye dusunuyrm cikmayacagini biliyrm ama bi deneyeyim dedim.
Bn bahceci fulyadaym cnm guvenc bey doktorm tek embriyo koyuldu. Kiminin birsyler cikmis 7. Gun ama yuksek ihtimal cikmaz. Varmi hic belirtin ? Doktor 4 subata test tarihi verdi ama ben 1 subatta yaptrcam 12. Gune geliyorBence idrarda cikmaz gerilirsin.kanda baktir illaki bi deger cikiyor.senin kac embriyo transferi oldu.doktorun kim canim?
Bn bahceci fulyadaym cnm guvenc bey doktorm tek embriyo koyuldu. Kiminin birsyler cikmis 7. Gun ama yuksek ihtimal cikmaz. Varmi hic belirtin ? Doktor 4 subata test tarihi verdi ama ben 1 subatta yaptrcam 12. Gune geliyor
Bnde bas donmesi bi iki kere ayaga kalktgmda oldu kisa sureli sersemlik. Bgn brz daha kasik agrim basladi.genlde atesliyim ama arada bi üşüme geliyor. Gerci belirtye takılmamAk lazımmısHafif kisa sureli bas donmesi oluyor gibi.kafam bulanik yani.arada birde kasiga sanci girip cikiyor
Bnde bas donmesi bi iki kere ayaga kalktgmda oldu kisa sureli sersemlik. Bgn brz daha kasik agrim basladi.genlde atesliyim ama arada bi üşüme geliyor. Gerci belirtye takılmamAk lazımmıs
Amin cnm senin içinde bi umut belirdi en azından pozitf deger gordum darısı banaAyy insallah olumlu olur canim yaa.okadar emek veriyoruz.allah yatdimcimiz olsun
Hayırlı olsun canım 6. Gün için bu değer iyi gözün aydın. Değerin yükselir inşallah hayırlısıyla.Arkadaslar bugun 6.gunum ve dayanamayip kanda baktirdim 17.9 cikti insallah sifirlanmaz ya.
ben yedinci gün kanda baktrmıştım cnm ama kimyasalla sonuçlandıSen kacinci gun yaptirmistin canim kan testini?
ben yedinci gün kanda baktrmıştım cnm ama kimyasalla sonuçlandı
Cok sevindim canlar..insallah..bebislerimiz tutunur...benimde 8.gunum. embiryo 5.gunde kondu. Arkadaslar kesin sonuç 12. Gunde kan testi..belirtiler ilaclardan...kasik agrisi horman ilaçları yumurtaliklarimizi buyuttu ondan kaynaklaniyor...belirtilere kafayı takmayin...umutta baglamayin umutsuzlukta.... bende sunu merak ediyorum 12. Gun testi yaptik..gebe olmayanda 0 ile 10 arasindaymis. 10 uzerinde mesela 11 cikinca gebemi oluyoruz sevinebilrmiyiz...Bnde bas donmesi bi iki kere ayaga kalktgmda oldu kisa sureli sersemlik. Bgn brz daha kasik agrim basladi.genlde atesliyim ama arada bi üşüme geliyor. Gerci belirtye takılmamAk lazımmıs
Cok sevindim canlar..insallah..bebislerimiz tutunur...benimde 8.gunum. embiryo 5.gunde kondu. Arkadaslar kesin sonuç 12. Gunde kan testi..belirtiler ilaclardan...kasik agrisi horman ilaçları yumurtaliklarimizi buyuttu ondan kaynaklaniyor...belirtilere kafayı takmayin...umutta baglamayin umutsuzlukta.... bende sunu merak ediyorum 12. Gun testi yaptik..gebe olmayanda 0 ile 10 arasindaymis. 10 uzerinde mesela 11 cikinca gebemi oluyoruz sevinebilrmiyiz...
10 cikincada sevinme bence :) onunda duzenli olarak artmasi gerekiyor 2 gune bir.cunku kimyasal gebelik olabiliyor.benim 17 cikti sevinemiyorum hala suanda
Bugun kan testi yaptırdım.
5.gun embriyosu idi.
Transfer yapildiktan sonra 11. Gun olan bugun test yaptirdim.Sonuc
92 cikti. Cem bey harika ilaclara devam dedi.Pazartesi tekrar test yaptircaz..dua edin cok korkuyorum insaallah ikiye katlar...