• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Arkadaslar bugun 6.gunum ve dayanamayip kanda baktirdim 17.9 cikti insallah sifirlanmaz ya.
Cnm guzel bi deger 6. Gun icin beslenmene dikkat et hafif yuruyusler yap dinlenmeyede calis iyice tutunsn. Bnmde 6. Gunum yarin bi yaramazlik yapip idrar testi yapsammi diye dusunuyrm cikmayacagini biliyrm ama bi deneyeyim dedim.

Cnm guzel bi deger 6. Gun icin beslenmene dikkat et hafif yuruyusler yap dinlenmeyede calis iyice tutunsn. Bnmde 6. Gunum yarin bi yaramazlik yapip idrar testi yapsammi diye dusunuyrm cikmayacagini biliyrm ama bi deneyeyim dedim.

Bence idrarda cikmaz gerilirsin.kanda baktir illaki bi deger cikiyor.senin kac embriyo transferi oldu.doktorun kim canim?

Bence idrarda cikmaz gerilirsin.kanda baktir illaki bi deger cikiyor.senin kac embriyo transferi oldu.doktorun kim canim?
Bn bahceci fulyadaym cnm guvenc bey doktorm tek embriyo koyuldu. Kiminin birsyler cikmis 7. Gun ama yuksek ihtimal cikmaz. Varmi hic belirtin ? Doktor 4 subata test tarihi verdi ama ben 1 subatta yaptrcam 12. Gune geliyor

Bn bahceci fulyadaym cnm guvenc bey doktorm tek embriyo koyuldu. Kiminin birsyler cikmis 7. Gun ama yuksek ihtimal cikmaz. Varmi hic belirtin ? Doktor 4 subata test tarihi verdi ama ben 1 subatta yaptrcam 12. Gune geliyor

Hafif kisa sureli bas donmesi oluyor gibi.kafam bulanik yani.arada birde kasiga sanci girip cikiyor

Bnde bas donmesi bi iki kere ayaga kalktgmda oldu kisa sureli sersemlik. Bgn brz daha kasik agrim basladi.genlde atesliyim ama arada bi üşüme geliyor. Gerci belirtye takılmamAk lazımmıs
Cok sevindim canlar..insallah..bebislerimiz tutunur...benimde 8.gunum. embiryo 5.gunde kondu. Arkadaslar kesin sonuç 12. Gunde kan testi..belirtiler ilaclardan...kasik agrisi horman ilaçları yumurtaliklarimizi buyuttu ondan kaynaklaniyor...belirtilere kafayı takmayin...umutta baglamayin umutsuzlukta.... bende sunu merak ediyorum 12. Gun testi yaptik..gebe olmayanda 0 ile 10 arasindaymis. 10 uzerinde mesela 11 cikinca gebemi oluyoruz sevinebilrmiyiz...

Cok sevindim canlar..insallah..bebislerimiz tutunur...benimde 8.gunum. embiryo 5.gunde kondu. Arkadaslar kesin sonuç 12. Gunde kan testi..belirtiler ilaclardan...kasik agrisi horman ilaçları yumurtaliklarimizi buyuttu ondan kaynaklaniyor...belirtilere kafayı takmayin...umutta baglamayin umutsuzlukta.... bende sunu merak ediyorum 12. Gun testi yaptik..gebe olmayanda 0 ile 10 arasindaymis. 10 uzerinde mesela 11 cikinca gebemi oluyoruz sevinebilrmiyiz...

10 cikincada sevinme bence :) onunda duzenli olarak artmasi gerekiyor 2 gune bir.cunku kimyasal gebelik olabiliyor.benim 17 cikti sevinemiyorum hala suanda

10 cikincada sevinme bence :) onunda duzenli olarak artmasi gerekiyor 2 gune bir.cunku kimyasal gebelik olabiliyor.benim 17 cikti sevinemiyorum hala suanda

Evet canim.. ilk test 5 uzerinde cikacak..2 gun sonra iki kati artcakmis...bu linkte gun gun oranlar var...

tahlil.com/beta-hcg-testigebelik-tanisinda-yorumlanmasi

bugun 10. Gunum koyu lekelenmeler gordum... yukarida paylaştığım linkte (Lekelenme: Embriyo transferi sonrası en sık rastlanılan gebelik belirtisi açık renkte kanama ya da lekelenmeler olabilmektedir. Burada kanamanın rengi ve miktarının önemli olduğu unutulmamalıdır. Kanamanın rengi koyu kahve ya da siyah ise bu embriyoların anne adayının rahimine tutunmuş olduğunun göstergesidir. Fakat kanamanın rengi açık kırmızı ya da adet dönemindeki kanama ile benzer de olabilir. Bu embriyoların tutunmadığı anlamına gelmemektedir. Kanama çok fazla oluyor ise bu durum hakkında doktor mutlaka bilgilendirilmelidir.) tutunma belirtisi diyor... insaallah tutun
mustur...

Bugun kan testi yaptırdım.
5.gun embriyosu idi.
Transfer yapildiktan sonra 11. Gun olan bugun test yaptirdim.Sonuc
92 cikti. Cem bey harika ilaclara devam dedi.Pazartesi tekrar test yaptircaz..dua edin cok korkuyorum insaallah ikiye katlar...

Bugun kan testi yaptırdım.
5.gun embriyosu idi.
Transfer yapildiktan sonra 11. Gun olan bugun test yaptirdim.Sonuc
92 cikti. Cem bey harika ilaclara devam dedi.Pazartesi tekrar test yaptircaz..dua edin cok korkuyorum insaallah ikiye katlar...

11.gunmu 92 cikti. Cok iyi canim insallah saglikla devam eder ikimizinkide.pozitifi aliyoruz hala endiseyi atamiyoruz

Back