cnm ben baştan anlatayım aralıkta tplandı 12 tane ama 4 tanesi 5 güne ulaştı 1 tane transfer edildi bş ay sonra 9 ocakta haftalık iğneleer wuruluyroum onu yaptrmaya gidince b anda kan vwermeye cesartlendim normalde çok korkuyodum 7 günde sonucum 25 çıktı doktora hbr werdim cuma tekrarla dedi erken yapmamdan da çok memnun kalmadı ama ben en azından daha mutlu oldum saknleştm yatmaya gelince saaat 3 gibi oldu transferim orda 30 40 dk yat sonra kalkabilirsin dediler ben biraz oyaldnm tuwalete kaltım tekrar otrdum fln o gün hawa çok kötydü taksi bulamadık girişteki bekleme alanında da yarım saate yakın otrudum ayaklarımıdakltuga uzattım ewe gelmem herhalde 4,30 5 arasıdır o gün full yattım iknci günüde sadece tuvalete ve jel için yürüdüm 3 gün kalktım çnk çok yatamıyrm üçüncü gün jel açık pembe ger geldi bi umutlandm o gün tpuding fln yaptım hata sıkıntıdan sonrasında uzanmadım çok eğilmeden ewin içinde dolandım evi topladım bile süprge yer silme fln yapmasamda hç yatmadım sonrasında ilaç ssatlerine dikkat ettim jel sonrası tıkanıklık olmasın die baaya 20 30 dk arasında ruh halime göre yürüdüm yawaş yawaş tam yedinci günde de kan testinde 25 gördm inşşş cuma günü katlanır değerim aklıma gelen daha öncede yazdıgım şeyleri toparladım uzun oldu ama kusura bakmayın