• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Canım
BNM PAZARTESİ OLDU TRANSFERİM 4 GÜNÜM BUGUN BELİRTİM İKİ GÜNDÜR YOK NORMALDE JEL GERİ GELİODU DÜN NE SABAH NE AKŞAM GELMEDİ GÖGÜSLERİM TRASFER GÜNÜ ŞİŞMİŞTİ ODA İNDİ BİRAZ UMUTSUZM SANKİİ
Canim kullandığımız hormon iğneleri neden oldu şişmesine zaten benimde 2 gündür inmişti bugün hafif sızlıyor benimde 6. Gunum bugün telaş yapma moralini bozma benimde 3 gündür aşırı ağrım var karnımın altında hemen korkuyorum acaba adet mi olucam diye ama bi yandan inşallah tutunma belirtisidir diyorum hakkımızda hayırlısi olsun. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize

ilaç kullanmamın 6. günü bugün cem beye muayene oldumilk muayenede 6 tane sol tarafta var demişti .sol yumurtalıkta 4 tane gelişmiş..sağ yumurtalıkta ilk muayenede 3 tane var demişti bir tane gelişmiş.....3 gün daha ilaçlara devam...gelişen yumurtalık sayısı az mı..36 yaşındayım...bu 3 gün daha bitince gelişen olurmu??? teşekkür ederim...

Canım devletten ya da özel bi hastaneden alabilirsin eğer durumu anlatırsandoktora yardımcı olabilirler umutun yazdigi rapor anlaşmalı değil malesef sgk ile o yüzden geçmiyor yapcak tek şey başka hast. Den rapor alabilmek

çok sağolasın..rapor işini hallettim...

ilaç kullanmamın 6. günü bugün cem beye muayene oldumilk muayenede 6 tane sol tarafta var demişti .sol yumurtalıkta 4 tane gelişmiş..sağ yumurtalıkta ilk muayenede 3 tane var demişti bir tane gelişmiş.....3 gün daha ilaçlara devam...gelişen yumurtalık sayısı az mı..36 yaşındayım...bu 3 gün daha bitince gelişen olurmu??? teşekkür ederim...

Canım

Canim kullandığımız hormon iğneleri neden oldu şişmesine zaten benimde 2 gündür inmişti bugün hafif sızlıyor benimde 6. Gunum bugün telaş yapma moralini bozma benimde 3 gündür aşırı ağrım var karnımın altında hemen korkuyorum acaba adet mi olucam diye ama bi yandan inşallah tutunma belirtisidir diyorum hakkımızda hayırlısi olsun. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize
şuan çift çizgiyi görene kadar ağrısa adet mi olcaz ağrımasa tutunmadı herhlade dye korkucaz senn cumartesydi dimi transferin 5ügn mü?

çok sağolasın..rapor işini hallettim...

Canım benimde toplamda 10 gözüküyordu 7 yumurta toplandi az değil bence gayet normal önemli olan zaten 3 de olsa 4 de olsa kaliteli ve olgun olması takma kafana inşallah olanların hepsi kaliteli olur benim 6 döllenmis ti 5. Güne 4 tanesi gidebildi ve tek embriyo transfer edildi kalan 3 u dondurduk inşallah seninde sağlıklı kaliteli embriyolarin olur

Olur tabi bende e gün ilave iğne kullanmıştım senin gibi birde çatlamasın diye bi iğne daha vermişti seninde öyle olmuş sıkma canını sakın

Cevaplariniz icin tesekkur ederim..Cansıniz... anlayamadigim embiryo cok iyi ise 3. Gun... baktılar kalitesi dusuk 5. Gune kadar kendini toparlasin şeklinde mi oluyor

Cevaplariniz icin tesekkur ederim..Cansıniz... anlayamadigim embiryo cok iyi ise 3. Gun... baktılar kalitesi dusuk 5. Gune kadar kendini toparlasin şeklinde mi oluyor
Yanlış bilgilendirmek istemem ama bildiğin kadarıyla ii gdiyolarsa beşe dewam ettiriyo çok yumurta toplandıysa mesela 5 üZerinde daha kalitelisini seçmek için 5 güne dewm ettiryorlar ama az yumurta toplanıp döllendiyse üçünü günü riske atmayıp transfer ediolar çnkü rahim daha sağlıklı bir ortam onun için dewam etmesi daha yüksek ihtimal die

3.gun artik cok tercih edilmiyor.embriyo sayisi cok azdir.kisinin yasi ileridir yumurtasi cok azdir.ozaman 3.gundede belki rahimde kendini toparlayip tutma ihtimali olur diye transfer yapilabiliyor.bu doktorun karari.ama en iyi embriyoyu secmek icin 5.gune kadar bekletiyorlar artik.mesela benim 3.gunde 12 tane filan embriyo oluyor.5.gune 3 tane 4 tane kaliyor.yani iyi olanlar dayaniyor.ve kalmiski 5.gune kadar dayanan embriyolarin hepside saglikli olmuyor.benim 3 embriyo vardi 6.gune kadar bekletildi.genetige gitti.sadece 1 embriyo saglikli geldi.5.gune kadar onu tespit edebilmek icin bekletiyorlar.5.gune gidemeyen embriyolar genelde iyi durumda olmayan embriyolar.

3.gun artik cok tercih edilmiyor.embriyo sayisi cok azdir.kisinin yasi ileridir yumurtasi cok azdir.ozaman 3.gundede belki rahimde kendini toparlayip tutma ihtimali olur diye transfer yapilabiliyor.bu doktorun karari.ama en iyi embriyoyu secmek icin 5.gune kadar bekletiyorlar artik.mesela benim 3.gunde 12 tane filan embriyo oluyor.5.gune 3 tane 4 tane kaliyor.yani iyi olanlar dayaniyor.ve kalmiski 5.gune kadar dayanan embriyolarin hepside saglikli olmuyor.benim 3 embriyo vardi 6.gune kadar bekletildi.genetige gitti.sadece 1 embriyo saglikli geldi.5.gune kadar onu tespit edebilmek icin bekletiyorlar.5.gune gidemeyen embriyolar genelde iyi durumda olmayan embriyolar.
SEN ŞİMDİ GENETİĞE GDENİ Mİ TRANSFER ETTİRCEN

GENETİĞE NEGATİF ALINIRSAMI YOLLANIO BNM İLK DENEMEM DOKTOR ÖLE BİŞİ DEMEMİŞTİ ACABA YAPTIRMALIMIYDIK BİZDE

Bi kac kez basarisizlik oldugunda filan onu oneriyorlar.birde maliyetli oldugu icindir.embriyo basi 350 dolar.ama benim fikrim herkese yapilmali.baksana 3 taneden 1i saglikli geldi.enazindan sagliksiz embriyolarla vakit kaybetmiyorsun.mesela genetigi yaptirmasak o embriyolar dondurulacakti.tekrar transfer surecine hazirlanicaktik.bosyere emek.simdiki aklim olsa ilk denemede yaptirirdim.

Bi kac kez basarisizlik oldugunda filan onu oneriyorlar.birde maliyetli oldugu icindir.embriyo basi 350 dolar.ama benim fikrim herkese yapilmali.baksana 3 taneden 1i saglikli geldi.enazindan sagliksiz embriyolarla vakit kaybetmiyorsun.mesela genetigi yaptirmasak o embriyolar dondurulacakti.tekrar transfer surecine hazirlanicaktik.bosyere emek.simdiki aklim olsa ilk denemede yaptirirdim.
Artık sağlıklı embryla inşş poztif hbrler alırsın

Kızlar benim 4 ay once ilk denemem negatif oldu..embriyolarım azdı 3 tane.. biri kaliteli diğerleri ortaydı..üçünüde dondurulmuş 3. Gun embriyosu olarak transfer etmişlerdi..
Yazın tekrar düşünüyorum selen hnm negatif aldıgımda 2. Denemede histeroskopi çizik atma ve cgh önerdi..
Forumdan bi arkadas 2. Çocuguna hamile kalamıyordu daha yeni histeroskopi oldu tüplerin önünde polipler varmış gebeliği engelliyormuş haliyle.alınmıs polipler şimdi bi engel kalmadı demiş dru..
Yine forumda arastırdım cogu dr tüpten once bebeğin tutunmasını engelleyen polip myom gibi unsurlar var mı diye histeroskopi yapıyormuş.belki benimde ondan tutunamamıştır keske en basta bakılsaydı iyi olmaz mı?
Burada histeroskopi yaptıran var mı

Back