• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Cem beye muayene oldum. Pazar günü iğnelere başladım.. 6. gün tekrar gelmemi söyledi.
Bu ilaç tedavisi toplam kaç gün soruyor. Kişiden kişiye değişiyor anlıyorumda normal süreç nasıl onu merak ediyorum.
Bildiğim 10 gün ilaç tedavisi..11. gün çatlatma iğnesi...36 saat sonra toplanıyo... aynı gün sperm alıp mikro enjeksiyon yapılıyor.Sonra embiryoların olgunlaşması bekleniyor..O da 3-5 gün...sonra transfer... Anlattığım bu süreçte bir yanlışlık var mı?
Ben çalışıyorum bu ilaç tedavisi sürecinde arkadaşım istirahat etmemi söyledi doktor bey birşey söylemedi... Kafam karıştı....
Teşekkür ederim...
İlaç tedavisi sırasında dinlenmen gerekmiyor normal rutin hayatına devam edebilirsin. Yumurta toplandığı gün ve ertesi gün dinlenmeni tavsiye ederim. Onun dışında çoğunlukla hemen transfer etmiyorlar. Embriyoları dondurup bi sonraki adetinde transfer ediyorlar. O süreçte de ilaç kullanıyorsun. Rahim transfere hazırlanıyor o ilaçlarla. Önemli olan transfer sonrası dikkat etmek fazla yorulmamak. Transfer sonrası 1 hafta falan izin alıp dinlenirim yerinde olsam.

İlaç tedavisi sırasında dinlenmen gerekmiyor normal rutin hayatına devam edebilirsin. Yumurta toplandığı gün ve ertesi gün dinlenmeni tavsiye ederim. Onun dışında çoğunlukla hemen transfer etmiyorlar. Embriyoları dondurup bi sonraki adetinde transfer ediyorlar. O süreçte de ilaç kullanıyorsun. Rahim transfere hazırlanıyor o ilaçlarla. Önemli olan transfer sonrası dikkat etmek fazla yorulmamak. Transfer sonrası 1 hafta falan izin alıp dinlenirim yerinde olsam.
Tesekkur ederim. ..
Sicak transfer mi yada dondurup sonra mi transfer edilecegini neye gore ve ne zaman karar veriyorlar...

Genelde bahcecide dondurulmus embriyo transferi yapiliyor.daha yuksek basari oldugu icin.cok cok nadir taze transfer yapildigini goruyorum.buna karar vermek icinde toplanan yumurta sayin cok degildir.rahim kendini hemen toparlamistir.kalinlik filan uygundur ozaman tazede yapilabiliyor.doktor karar veriyor.bende buyuk ihtimalle onumuzdeki hafta icinde transfer olucam.insallah guzel haberlerle gelirim.

Tesekkur ederim. ..
Sicak transfer mi yada dondurup sonra mi transfer edilecegini neye gore ve ne zaman karar veriyorlar...
Yumurta topladıktan sonra foktorun söylüyor. Cem bey genelde dondurulmuş transfer ediyor. Biraz da rahim durumuna bağlı bende pko olduğu için çok yumurta gelişti o yüzden embriyoları dondurup transferi bi sonraki ay yaptı.

İnşallah olumlu sonuç alırsın
Genelde bahcecide dondurulmus embriyo transferi yapiliyor.daha yuksek basari oldugu icin.cok cok nadir taze transfer yapildigini goruyorum.buna karar vermek icinde toplanan yumurta sayin cok degildir.rahim kendini hemen toparlamistir.kalinlik filan uygundur ozaman tazede yapilabiliyor.doktor karar veriyor.bende buyuk ihtimalle onumuzdeki hafta icinde transfer olucam.insallah guzel haberlerle gelirim.[/QUO

Taşeron olarak kamu kuruluşunda yeni ise girdim. Izin hakkim yok...ozel dal oldugu icin umut tup bebeğin raporunu sgk kabul etmiyor dedi nalise hanim. ..bilginiz var mi...saglik rapor alıyim diyorum... kac gun rapor alma hakkim var ki...yeni oldugum icinde kimseye soramiyorum...

Canım devletten ya da özel bi hastaneden alabilirsin eğer durumu anlatırsandoktora yardımcı olabilirler umutun yazdigi rapor anlaşmalı değil malesef sgk ile o yüzden geçmiyor yapcak tek şey başka hast. Den rapor alabilmek
Taşeron olarak kamu kuruluşunda yeni ise girdim. Izin hakkim yok...ozel dal oldugu icin umut tup bebeğin raporunu sgk kabul etmiyor dedi nalise hanim. ..bilginiz var mi...saglik rapor alıyim diyorum... kac gun rapor alma hakkim var ki...yeni oldugum icinde kimseye soramiyorum...

Canım devletten ya da özel bi hastaneden alabilirsin eğer durumu anlatırsandoktora yardımcı olabilirler umutun yazdigi rapor anlaşmalı değil malesef sgk ile o yüzden geçmiyor yapcak tek şey başka hast. Den rapor alabilmek

Ben daha onceden rapor almistim.tedavi surecinde onumuzdeki haftada transfer olucam.hic bi sorun olmadi isyerinden.ama sgkdan ucret almak icinmi sgk kabul etmiyor aceba sadece.isyeri icin sorun olmaz heralde.

Doktorum.cem bey canım ayrıca rep
Insallah guzel haberler gelir hepimizden.senin doktorun kimdi cnm? Kac tane transfer yaptirdiniz
rica olayına gelince hastane sgk ile anlaşmalı olmalı ki rapor yazabilsin isyerı ise şundan sebep istiyor raporu sen rapor verdiğinde senin için ödedigi sgk priminden düşüyor yani atıyorum 10 gün izinlisin sgk primini 10 gün eksik yatırmış oluyor o kısmı devlet karşılıyor ve iş yeri 10 gün zarar etmis olmuyor sgk dan bu şekilde işliyor sistem canım tutki bahceci sana rapor verdi ama bu sgk anlaşmalı resmi bi rapor olmadığından işlerinde geçmiyor yani işverenin hiçbir işine yaramıyor ama eğer insiyatifine kalmışsa kabul edebilir ama devlet kurumu değilse tabi ki

Hayaller_hayatlarr Hayaller_hayatlarr canım tek embriyo konuldu bana fbnrdn fbnrdn canım senin hangi gün du tranferin ne zaman test yapıyorsun belirti falan varmı benim.bugün 5. Gun bitti tam orta alt karında batma ve sancılar oluyor acaba normalmi
BNM PAZARTESİ OLDU TRANSFERİM 4 GÜNÜM BUGUN BELİRTİM İKİ GÜNDÜR YOK NORMALDE JEL GERİ GELİODU DÜN NE SABAH NE AKŞAM GELMEDİ GÖGÜSLERİM TRASFER GÜNÜ ŞİŞMİŞTİ ODA İNDİ BİRAZ UMUTSUZM SANKİİ

Canım
BNM PAZARTESİ OLDU TRANSFERİM 4 GÜNÜM BUGUN BELİRTİM İKİ GÜNDÜR YOK NORMALDE JEL GERİ GELİODU DÜN NE SABAH NE AKŞAM GELMEDİ GÖGÜSLERİM TRASFER GÜNÜ ŞİŞMİŞTİ ODA İNDİ BİRAZ UMUTSUZM SANKİİ
Canim kullandığımız hormon iğneleri neden oldu şişmesine zaten benimde 2 gündür inmişti bugün hafif sızlıyor benimde 6. Gunum bugün telaş yapma moralini bozma benimde 3 gündür aşırı ağrım var karnımın altında hemen korkuyorum acaba adet mi olucam diye ama bi yandan inşallah tutunma belirtisidir diyorum hakkımızda hayırlısi olsun. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize

Back