• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

günaydın arkadaşlarr..
bemimde 1 nisanda umutta transferim olmuştu dün sonucumu aldım maalesef negatif.
umuttaki 3. denemem 1 kere pozitif oldu orda kızım oldu..simdi 4.tedaviyi olcagız inşallah kendimizi hazır hissedince.
.1 tüp spermimiz var zaten başkada şans yok.

günaydın arkadaşlarr..
bemimde 1 nisanda umutta transferim olmuştu dün sonucumu aldım maalesef negatif.
umuttaki 3. denemem 1 kere pozitif oldu orda kızım oldu..simdi 4.tedaviyi olcagız inşallah kendimizi hazır hissedince.
hayrlısi olsun hakkında üzme kendini şükür kizin var. olmayan var olmayacak olanlar var dilerm rabbim bu sefer emeklerini boşa çıkartmasn

Çok güzel bir haber bu. Seni gördükçe pozitif sonuç alacağını gönülden hissediyordum.

Rabbim bekleyen isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.

Cook çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Demek hissettiniz :) amiiin öle dua ediyorum ki Rabbim inşallah tez zaman da herkese nasip etsin.

günaydın arkadaşlarr..

rabbim hayırlısını versin inşallah.bundada vardır bir hayır.inş diğerinde olur cnm.Doktorun selen hanımdı dimi.

günaydın arkadaşlarr..
bu denemende olur inşallah canım. Allahım hayırlısını versin çok zorlu bir süreçmiş yaşayan bilir tabi.iyi haberlerini bekliyoruz.

kızlar çok soru sordum biliyorum ama bu inofolic opu sonrası bitti benim 3 4 gündür içmiyorum.transfere kadar kullandınız mı siz yeniden almak gerekir mi:KK47:

kızlar çok soru sordum biliyorum ama bu inofolic opu sonrası bitti benim 3 4 gündür içmiyorum.transfere kadar kullandınız mı siz yeniden almak gerekir mi:KK47:
Canım kaç gün kullandığımı hatırlamıyorum ama neden ihmal ettin 3 4 günde olsa dr un dediği şekilden fazla yada az doz kullanma. Bunlar hep puzzle gibi birbiriyle bağlantılı birer parça.

hayrlısi olsun hakkında üzme kendini şükür kizin var. olmayan var olmayacak olanlar var dilerm rabbim bu sefer emeklerini boşa çıkartmasn

evt cnm tek tesellim kızım çok şükür oldu...Amin cnm Allah kimsenin emeklerini boşa cıkamasın inşallah

rabbim hayırlısını versin inşallah.bundada vardır bir hayır.inş diğerinde olur cnm.Doktorun selen hanımdı dimi.

Amin inşalllah..cnm hayır cem bey doktorum.ben ulun beyin hastasıydım ama o olmayınca burdaki iki doktordan birini sectim.cem beydende memnun kaldım güleryüzlü iyi bi doktor.

Canım kaç gün kullandığımı hatırlamıyorum ama neden ihmal ettin 3 4 günde olsa dr un dediği şekilden fazla yada az doz kullanma. Bunlar hep puzzle gibi birbiriyle bağlantılı birer parça.
dr. bir şey demedi ki ama. bu yumurta gelişimi için diyor internette folik asit + inozitol içeriği. benim opu oldu zaten yeterince yumurta oldu 20 tane:KK56: gerçi 2 tanesi kaldı kala kala dondurdularo_O çok yoğunlar aramaya da çekiniyorum açıkçası

cem bey bugün aradı adet olunca gel yüzyüze görüşelim dedi.negatif görüşmesine adetliykenmi gidiliyo arkadaşlar daha önce giddim ama adetliykenmi hatırlamıyorum

dr. bir şey demedi ki ama. bu yumurta gelişimi için diyor internette folik asit + inozitol içeriği. benim opu oldu zaten yeterince yumurta oldu 20 tane:KK56: gerçi 2 tanesi kaldı kala kala dondurdularo_O çok yoğunlar aramaya da çekiniyorum açıkçası
Kaç gün kullanman gerektiğini söylemiştir mutlaka canım. Arammaktan çekinme eksik yada yanlış ilerleme

Back