• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

sevgili ablalarım ben de tüp bebeğe yeni başlayacağım doktorum cem bey ilk görüşmeyi yaptık iyi bir insan ben iki yıllık evliyim bende çikolata kisti var ve sol tüpüm tıkalı ilk önce yumurta toplama olacak sonra ameliyat olucağım transfer yapılacak bana dua edin lütfen birde bu yumurta toplama islemi nasıl oluyor anestezili mi yapılıyor ben çok korkuyorum bana biraz anlatır mısınız ...

sevgili ablalarım ben de tüp bebeğe yeni başlayacağım doktorum cem bey ilk görüşmeyi yaptık iyi bir insan ben iki yıllık evliyim bende çikolata kisti var ve sol tüpüm tıkalı ilk önce yumurta toplama olacak sonra ameliyat olucağım transfer yapılacak bana dua edin lütfen birde bu yumurta toplama islemi nasıl oluyor anestezili mi yapılıyor ben çok korkuyorum bana biraz anlatır mısınız ...

Evet anestezili yapılıyor.normal alt muaynelerinde olduğu gibi pozisyonda :) sen hiçbişe hissetmiyorsun anestezili olduğu için.bende çok korkuyordum.çok basit bişe hiç korkma.uyandıktan sonra.adet ağrısı gibi ağrı oluyor.onun içinde ağrıkesici fln yapılıyor kesiliyor hemen.karnında şişlik gerginlik fln oluyor biraz.buda çok yumurta toplanırsa yoksa oda pek olmaz.2 saat dinlenme sonrası normal yürüyerek çıkıyorsun.hiç korkulcak bişr değil yani

Evet anestezili yapılıyor.normal alt muaynelerinde olduğu gibi pozisyonda :) sen hiçbişe hissetmiyorsun anestezili olduğu için.bende çok korkuyordum.çok basit bişe hiç korkma.uyandıktan sonra.adet ağrısı gibi ağrı oluyor.onun içinde ağrıkesici fln yapılıyor kesiliyor hemen.karnında şişlik gerginlik fln oluyor biraz.buda çok yumurta toplanırsa yoksa oda pek olmaz.2 saat dinlenme sonrası normal yürüyerek çıkıyorsun.hiç korkulcak bişr değil yani

Cvpladığın için çok teşekkür ederim tahminimce kolaydır diyordum ama bilen birinden duymak daha rahatlatıcı oldu çok sağol :KK200: peki yumurta toplanırken kalp atışlarını dinlemek için bişey takıyorlar mı?

Merhaba, ameliyatı ne için olacaksınız acaba? Sol tüpünüz kapalı olmasıyla alakalı bi operasyon mu? Yoksa çikolata kisti için mi? Benim de sağ yumurtalığımda çikolata kisti var da ondan merak ettim.

Benim çikolata kistim de var ama ben sol tüp için ameliyat olucam sol tüp alınacak kistlere dokunmayacaklar rezervim bozulabilirmiş ilk önce yumurta toplama olacak sonra ameliyat inşallah ..

Güzel haberlerinizi merakla bekliyorum ve bol bol dua ediyorum arkadaşlar. Keşke daha önce bahçeciye gelseydik nasip bugüneymiş ama başka yerlerde çok zaman kaybettik en azından ben kaybettim :(

kan alınıyormus bazi maddelerden ayrıştırıldıktan sonra transferden 3 gun once rahime o kandan ayrıstirilan sıvıyı enjekte ediyolarmis rahimin bebegi yabanci cisim olarak gormesn diye yapiliyormuş. tutunmaya hazir hale gelip şansi yukseltiyomus
Evet ben 4 tüp bebek tedavisi gördüm ilk kez son tedavimde gebelik aşısı da yaptırdım çok şükür pozitif

Ya bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum bugün korkuyorum da yaptırsam mi yaptırmasam mi bilemedim daha bi hafta var nasıl bekleyeceğim :KK43:
Test yaptırın mı yada evde yaptın mı canım?

5.gün embriyosunda çok erken sonuç çıkıyor. Benim transferden 8 gün sonra 154 çıkmıştı çok şükür

kızlar gebelik aşısı yaptırmayı düşünüyormusunuz.selen hanıma sordum.yapabiliriz ama mucizevi bişey beklememek gerekli dedi.bilemedim bende düşünüyorum bakalım.

Back