- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
İlk hamileliğinde ilk denemendemi tuttu.
Hayır 3. Denememdi.umuttaki 2.denememdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk hamileliğinde ilk denemendemi tuttu.
yumurta toplama işlemi nasıl oluyor anlatır mısınız bana ..Ya bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum bugün korkuyorum da yaptırsam mi yaptırmasam mi bilemedim daha bi hafta var nasıl bekleyeceğim
sevgili ablalarım ben de tüp bebeğe yeni başlayacağım doktorum cem bey ilk görüşmeyi yaptık iyi bir insan ben iki yıllık evliyim bende çikolata kisti var ve sol tüpüm tıkalı ilk önce yumurta toplama olacak sonra ameliyat olucağım transfer yapılacak bana dua edin lütfen birde bu yumurta toplama islemi nasıl oluyor anestezili mi yapılıyor ben çok korkuyorum bana biraz anlatır mısınız ...
Merhaba arkadaşlar, bende Bahçeci Fulya'da ikincidenememi yaptım dün transferim yapıldı.Umarım güzelsin sonuçlanır.Sizlerinde tedaviniz hayırlı olsun.
Evet anestezili yapılıyor.normal alt muaynelerinde olduğu gibi pozisyonda :) sen hiçbişe hissetmiyorsun anestezili olduğu için.bende çok korkuyordum.çok basit bişe hiç korkma.uyandıktan sonra.adet ağrısı gibi ağrı oluyor.onun içinde ağrıkesici fln yapılıyor kesiliyor hemen.karnında şişlik gerginlik fln oluyor biraz.buda çok yumurta toplanırsa yoksa oda pek olmaz.2 saat dinlenme sonrası normal yürüyerek çıkıyorsun.hiç korkulcak bişr değil yani
Cvpladığın için çok teşekkür ederim tahminimce kolaydır diyordum ama bilen birinden duymak daha rahatlatıcı oldu çok sağol peki yumurta toplanırken kalp atışlarını dinlemek için bişey takıyorlar mı?
Sen benim içimi ferahlattın Rabbim senin dualarını kabul etsin ...
yumurta toplama işlemi nasıl oluyor anlatır mısınız bana ..
Ay canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah hiç korkma ben girdim çıktım sonra kahvaltıya gittik arkadaşımla hiç bişey yok . Aynen turkuaz in anlattığı gibi. Hatta ben hiç yatmadım hemen çıktım :)
Yaptırdınmı test
Merhaba, ameliyatı ne için olacaksınız acaba? Sol tüpünüz kapalı olmasıyla alakalı bi operasyon mu? Yoksa çikolata kisti için mi? Benim de sağ yumurtalığımda çikolata kisti var da ondan merak ettim.sevgili ablalarım ben de tüp bebeğe yeni başlayacağım doktorum cem bey ilk görüşmeyi yaptık iyi bir insan ben iki yıllık evliyim bende çikolata kisti var ve sol tüpüm tıkalı ilk önce yumurta toplama olacak sonra ameliyat olucağım transfer yapılacak bana dua edin lütfen birde bu yumurta toplama islemi nasıl oluyor anestezili mi yapılıyor ben çok korkuyorum bana biraz anlatır mısınız ...
Evet ben 4 tüp bebek tedavisi gördüm ilk kez son tedavimde gebelik aşısı da yaptırdım çok şükür pozitifkan alınıyormus bazi maddelerden ayrıştırıldıktan sonra transferden 3 gun once rahime o kandan ayrıstirilan sıvıyı enjekte ediyolarmis rahimin bebegi yabanci cisim olarak gormesn diye yapiliyormuş. tutunmaya hazir hale gelip şansi yukseltiyomus
Test yaptırın mı yada evde yaptın mı canım?Ya bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum bugün korkuyorum da yaptırsam mi yaptırmasam mi bilemedim daha bi hafta var nasıl bekleyeceğim