• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

kızlar gebelik aşısı yaptırmayı düşünüyormusunuz.selen hanıma sordum.yapabiliriz ama mucizevi bişey beklememek gerekli dedi.bilemedim bende düşünüyorum bakalım.
Bence de mutlaka yaptır. Mucizevi bi etkisi olmasada ihtimali yüzde 10 bile arttırsa değmez mi :) Ben yaptırdım etkisi oldu mu bilmiyorum ama 4 tüp bebek tedavimde ilk kez pozitifi aldım çok şükür

Günaydın kızlar yumurta toplamadan önceki son kontrolunuzde kanda progesteron ve östrojen hormonunuz kaç çıktı acaba

Neyse canım hayırlısı Allahtan

B3nim e2 inanılmaz yüksekti.2000 yada 20000 mi neydi.tam hatırlamıyorm.ne yumurta varmış sende dediler bana.transferimde ilk adette yapıldı.diğer gruptada söylediğim gibi transfer için değil yumurtalarının durumu için bakılan tahlil o.transfer için adetinin 12.günü e2 p4 e tekrar bakılacak.kan vericeksin

B3nim e2 inanılmaz yüksekti.2000 yada 20000 mi neydi.tam hatırlamıyorm.ne yumurta varmış sende dediler bana.transferimde ilk adette yapıldı.diğer gruptada söylediğim gibi transfer için değil yumurtalarının durumu için bakılan tahlil o.transfer için adetinin 12.günü e2 p4 e tekrar bakılacak.kan vericeksin
Tamam canım bilgilendirme için Sağol

Back