• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Benim hatırladığım kadarıyla opudan sonra biraz içmiyosun sonra transfer zamanı previt positive içtm galiba.damlayı ve inofolici opudan sonra tamamen bıraktm gibi hatırlıyorm.herkese farklıdır belki.sorman daha iyi olur cnm.
Canım sordum merkezi arayıp malum selen hn. Çok yoğun olduğu için hiç tanımadığım bir hemşire ile görüştüm İnofolic folik asit içeriyor onun yerine folbiol yada folio iç dedi yani tam da tahmin ettiğim gibi☺ kendi kendimi doktoru oldum araştırma yapa yapa

Kızlar yumurta toplama kaçıncı gün yapılıyor???

Adetin 2.yada 3.günü başlıyorsun iğnelere 12 gün fln sürüyor yumurta gelişme sürecin.adetin 15-16. Günü fln olur opu.1-2 gün farklılıklar gösterebilir.daha erken veya daha geç gibi.o senin yumurtanın büyümesine bağlı.ama ortalaması bu şekilde.

Adetin 2.yada 3.günü başlıyorsun iğnelere 12 gün fln sürüyor yumurta gelişme sürecin.adetin 15-16. Günü fln olur opu.1-2 gün farklılıklar gösterebilir.daha erken veya daha geç gibi.o senin yumurtanın büyümesine bağlı.ama ortalaması bu şekilde.
Ben haziran sonunda başlayacağım. Bayrama denk geliyo o tarihler ne yapacağım bilemedim. Bir de oruç var iğneler nasıl olur muayene nasıl olur bilmiyorum :(

Ben haziran sonunda başlayacağım. Bayrama denk geliyo o tarihler ne yapacağım bilemedim. Bir de oruç var iğneler nasıl olur muayene nasıl olur bilmiyorum :KK43:
canım besin takviyesi iğnesi değilse yapılan iğneler orucu bozmaz diyorlar.ayrıca vajinal muayenede jel kullanılmazsa orucu bozmuyormuş.ama için rahat etmeyecekse eğer tedavini bir sonraki regl dönemine bırak stres olmamak adına.çünkü bu işler rahat kafayla yapılmalıymış ben onu anladım:KK51:

canım besin takviyesi iğnesi değilse yapılan iğneler orucu bozmaz diyorlar.ayrıca vajinal muayenede jel kullanılmazsa orucu bozmuyormuş.ama için rahat etmeyecekse eğer tedavini bir sonraki regl dönemine bırak stres olmamak adına.çünkü bu işler rahat kafayla yapılmalıymış ben onu anladım:KK51:
Kaçıncı günler muayene oluyor? Birde iğneler ifrarla sahur arasi vurulsa olmaz mı?

Canım bence hiç riske atma ya bir ay önce tedaviye başla yada bir ay sonra. Muayene adetin 2.yada 3.günü başlıyor ortalama adetin 15.günü gibi opu yapılıyor.
Bir ay sonra başladığımda da selen hanımın yıllık iznine denk geliyor:( her yönden sıkıştım yani. Eylülde de raporumun süresi doluyor. Aradığımda bayrama denk gelse de selen hanımın yumurta toplama için çağırdığını söylediler. İlaçları da iftarla sahur arası kullanabilirsiniz dedi sekreter kiz. Bilmiyorum valla çok arada kaldım

Bir ay sonra başladığımda da selen hanımın yıllık iznine denk geliyor:KK43: her yönden sıkıştım yani. Eylülde de raporumun süresi doluyor. Aradığımda bayrama denk gelse de selen hanımın yumurta toplama için çağırdığını söylediler. İlaçları da iftarla sahur arası kullanabilirsiniz dedi sekreter kiz. Bilmiyorum valla çok arada kaldım
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun Allah kolaylaştırsın inşallah

Bir ay sonra başladığımda da selen hanımın yıllık iznine denk geliyor:KK43: her yönden sıkıştım yani. Eylülde de raporumun süresi doluyor. Aradığımda bayrama denk gelse de selen hanımın yumurta toplama için çağırdığını söylediler. İlaçları da iftarla sahur arası kullanabilirsiniz dedi sekreter kiz. Bilmiyorum valla çok arada kaldım
bence bismillah deyip başla canım riske atma raporunu.iğnelere adetliyken başlanıyor zaten ama eğer canını sıkıyorsa oruç tutamam diyorsan 10-12 günlük bir sürecin yarısı zaten adete gidecek tutamayacaksın.diğer yarısında da orucunu kaza yaparsın.opudan sonra da zaten orucunu tekrar adet olana kadar tutarsın.biraz karışık oldu canım ama sen bilirsin hakkımızda hayırlısı olsun:KK68:

Back