- 21 Şubat 2016
- 98
- 82
- 3
- 40
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
allahım hepinize yasatsın inşallah bu duyguyu bizde hayirlisiyla kucağimza almayi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm keseye alttan bakiliyo..kalp atisindafa alttan bakiliyo..zarar verse bakmaz cnm.doktorlar merak etme sen. Biseyler hissetmen için erken cnm telaslanma 1-2hafta sonra bebusin kendini belli etmeye başlayacaktır..tarih olarak ne zaman gidiyosun
10gün sonra dediler ama daha tarih olarak belli değil randevu alcam sanırım.senin ilk kontroldü değil mi canım opu günü daha belli değil
Aaayyyyy ben heyecanlandım senin yerineinşallah toplanan yumurtalarının hepsi çok kaliteli olur ve hepsi döllenir.biraz çabuk oldu dimi senin iğne süreci bugün mü gittin kontrole?saat kaçta olcak işlem dua edelim.Canım genelde 10 gün sonra keseye cagriyolar bi 10 gün sonrada kalp atışı için inşallah ikisini de görürsun hayırlısıyla
Benim opu belli oldu pazartesi cnm toplayalım dedi cem bey ben çarşamba düşünmüştüm bu defa 10 günde tedavi tamamlandi.inşallah olgun yumoslar kaliteli embriyolarim olur 5. Güne giderler..
Aaayyyyy ben heyecanlandım senin yerineinşallah toplanan yumurtalarının hepsi çok kaliteli olur ve hepsi döllenir.biraz çabuk oldu dimi senin iğne süreci bugün mü gittin kontrole?saat kaçta olcak işlem dua edelim.
Sanırım ben artık umuta gitmicem evime yakın normal bi kadın doğumcuya gideyim diye düşünüyorum
teşekkür ederim cnm Cem bey kesinlikle muhteşem bir doktor. senin transferin yapıldımı cnmKızlar merhaba bende bu merkezde tedavi görüyorum cem beyle.hepimizin sonucu güzel olsun inşallah.@dnzakp hayırlı olsun.
Bu arada benimde şimdilik pozitif çok şükür.ve kesinlikle cem bey ve ekibi gerçekten çok iyiler
12. gün 82.5 14. gün 122.3 pazartesi tekrarlanacak birde benim dondurulmuş 2. gün embriosu senin değerlerin kaç çıktı cnmdnzakp bthcg değerlerin kaç yazarmisin??
ben baktirmadim öyle biseyeHamile arkadaslar transferin 5.gunu e2 ve p4 nuz kac cikti?
hangi doktor ki bu belki sizin soruna yönelik yapılması gerekiyordurBenimde transferin 5.gunu bugun,doktor istedi bu testi,dusuk geldi progestan fitili birak igneye gec dedi,moralim bozuldu.
maşallah, darısı bizlere inşallah10. gün 70 13. gün 252 oldu bhcg allahıma çok şükür harika bi duygu herkese yasatsin inşallah
10. gün 70 13. gün 252 oldu bhcg allahıma çok şükür harika bi duygu herkese yasatsin inşallah
Benimde transferin 6.gunu kan degerim 90cikti:))10. gün 70 13. gün 252 oldu bhcg allahıma çok şükür harika bi duygu herkese yasatsin inşallah
Benimde transferin 6.gunu kan degerim 90cikti:))
Cok sukur bu gunlere Allahimmm.
inşallah valla pozitifi gorene kadar çok rahattim olursa olur olmazsa olmaz napalım diye şimdiden sonra deli gibi bir panik stres bi aksilik olacak diye aklım çıkıyo allah herkese yaşatsin bu duyguyuGözünaydın.darısı başıma inşallah.demiştim sana dimi :)
Benimde transferin 6.gunu kan degerim 90cikti:))
Cok sukur bu gunlere Allahimmm.