• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

10gün sonra dediler ama daha tarih olarak belli değil randevu alcam sanırım.senin ilk kontroldü değil mi canım opu günü daha belli değil
Cnm keseye alttan bakiliyo..kalp atisindafa alttan bakiliyo..zarar verse bakmaz cnm.doktorlar merak etme sen. Biseyler hissetmen için erken cnm telaslanma 1-2hafta sonra bebusin kendini belli etmeye başlayacaktır..tarih olarak ne zaman gidiyosun

10gün sonra dediler ama daha tarih olarak belli değil randevu alcam sanırım.senin ilk kontroldü değil mi canım opu günü daha belli değil

Canım genelde 10 gün sonra keseye cagriyolar bi 10 gün sonrada kalp atışı için inşallah ikisini de görürsun hayırlısıyla

Benim opu belli oldu pazartesi cnm toplayalım dedi cem bey ben çarşamba düşünmüştüm bu defa 10 günde tedavi tamamlandi.inşallah olgun yumoslar kaliteli embriyolarim olur 5. Güne giderler..

Canım genelde 10 gün sonra keseye cagriyolar bi 10 gün sonrada kalp atışı için inşallah ikisini de görürsun hayırlısıyla

Benim opu belli oldu pazartesi cnm toplayalım dedi cem bey ben çarşamba düşünmüştüm bu defa 10 günde tedavi tamamlandi.inşallah olgun yumoslar kaliteli embriyolarim olur 5. Güne giderler..
Aaayyyyy ben heyecanlandım senin yerine:KK17:inşallah toplanan yumurtalarının hepsi çok kaliteli olur ve hepsi döllenir.biraz çabuk oldu dimi senin iğne süreci bugün mü gittin kontrole?saat kaçta olcak işlem dua edelim.

Sanırım ben artık umuta gitmicem evime yakın normal bi kadın doğumcuya gideyim diye düşünüyorum

Aaayyyyy ben heyecanlandım senin yerine:KK17:inşallah toplanan yumurtalarının hepsi çok kaliteli olur ve hepsi döllenir.biraz çabuk oldu dimi senin iğne süreci bugün mü gittin kontrole?saat kaçta olcak işlem dua edelim.

Sanırım ben artık umuta gitmicem evime yakın normal bi kadın doğumcuya gideyim diye düşünüyorum

İnşallah cnm benim..:KK36::KK36:
Evt bu defa 10 günde bitmiş olucak tedavi daha önceki lerde 12 günde tamamlaniyodu.cem bey iyi gelismis yumurtalar daha fazla bekletmeyelim dedi..
Bugün giddim kontrole som kez cetroride yaptım akşam 22.30 da catlatma ignemi yapcam tmm.pazartesi 9.30 da oradayız ins:KK17::KK17:
Dua et cnm..
Keseyi gormeyedemi umuta gitmiycen cnm

Kızlar merhaba bende bu merkezde tedavi görüyorum cem beyle.hepimizin sonucu güzel olsun inşallah.@dnzakp hayırlı olsun.
Bu arada benimde şimdilik pozitif çok şükür.ve kesinlikle cem bey ve ekibi gerçekten çok iyilerHoppa
teşekkür ederim cnm Cem bey kesinlikle muhteşem bir doktor. senin transferin yapıldımı cnm

Benim 10. gün 70 çıktı şimdi pazartesiyi bekliyorum zaman geçmiyor bi türlü transferden sonra çok rahattim dün pozitif gören kadar şimdi inanılmaz bir panik ne olacak yukselecekmi iyimi falan diye bana 5.gün dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi

Benimde transferin 5.gunu bugun,doktor istedi bu testi,dusuk geldi progestan fitili birak igneye gec dedi,moralim bozuldu.

Back