• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım hayırlı olsun Bahçeci umutta mıydın sen? Kaç embriyo gönderdiniz genetiği inşallah o embriyon sağlıkla tutunur sana
Evet canım bahceci umutta sabri beyin hastasıyım. 2 tane gönderdik biri saglıklı geldi bunada şükür. İnşallah canım sen nerede tedavi görüyorsun

Havuz yontemi nasil oluyor
Canım benm diger tedavilerimde 1 er tane yumurtam cıkmıstı yumurta rezervim az . Doktorumda topladıklarımızı trasnfer etmeyelim biriktirelimki şansımız artsın dedi. Böylece 2 kere yumurta toplamam oldu ama transferim olmadı. Çok şükür 4 yumurtam oldu havuzla.

Canım benm diger tedavilerimde 1 er tane yumurtam cıkmıstı yumurta rezervim az . Doktorumda topladıklarımızı trasnfer etmeyelim biriktirelimki şansımız artsın dedi. Böylece 2 kere yumurta toplamam oldu ama transferim olmadı. Çok şükür 4 yumurtam oldu havuzla.
Peki suan durumunuz nedir tuttu mu tup bebek .bir de fsh amh degeriniz kac

Bende orda tup bebek yaptirmayi dusunuyorum .ama yumurtam oluşmuyor impryl ilacını verdi yumurta oluşursa gideceğim

Bende orda tup bebek yaptirmayi dusunuyorum .ama yumurtam oluşmuyor impryl ilacını verdi yumurta oluşursa gideceğim
Canım yumurta oluşması için vitamin falan veriyorlar bir doktordan ücretsiz ön görüşme al gidip konuş çünkü bazen beklemek zaman kaybı olabiliyor

merhaba kızlar benim iki aşılamam negatif olunca artık tüp bebeğe yönlendirdiler bahçecinin adını çok duyuyorum ama fiyatları nasıl tüp bebekte bilgi verebilirmisiniz ?

Canım bana doktorum omepaQ10 verdi onu kullandım. Benmde zar zor bi tane yumurtam çıkıyordu. 2 şer yumurtam cıktı ama umutsuz olma. Bence bi ramdevu al git görüş ücretsiz ön görüşme yapıyorlar . Doktorum sabri bey benm kesinlikle tavsiye ederi çok bilgili be ilgili bir doktor

merhaba kızlar benim iki aşılamam negatif olunca artık tüp bebeğe yönlendirdiler bahçecinin adını çok duyuyorum ama fiyatları nasıl tüp bebekte bilgi verebilirmisiniz ?
Bahçeci umut altunizade raporlu 3080 tüp bebek ucreti 1000 TL ilaçlar 500 TL muayebe.eger rahim dinlendirme olurda olursa o da 900 tl

Cevap vermene çok sevindimsokadar karmaşok haldeyimki nereden başlıcam ne yapıcam bilmiyorum.. Rapor nasıl alınıyor. Peki
Ben Avrupa yakasında oturuyorum Zeytinburnu Süleymaniye kadın dogumdan aldm raporumu.adetli gidiyosn muayene oluyosn kan veriyosn evraklar istiyorlar onlari hazırlayıp veriyosn 2.3 ayda çıkar raporun

Ben Avrupa yakasında oturuyorum Zeytinburnu Süleymaniye kadın dogumdan aldm raporumu.adetli gidiyosn muayene oluyosn kan veriyosn evraklar istiyorlar onlari hazırlayıp veriyosn 2.3 ayda çıkar raporun
Devlet hastanesçnden alıbıyor ozaman tamamdjr teşekkürr edderm

Canım selam bende bahçecide tedavi görüyorum. Benim iki denemem oldugu için suan raporlu tedavi görüyorum . Canım fiyat tabiki önemli ama bahçecinin labratuvarları çok iyiymiş ben bu yüzden seçtim. Çünkü deneme arttıkça maliyette artıyor. O yüzden iyi araştır dogru yerde olmak çok önemli keşke ilk bahçecide deneseydim diye düşünüyorm

Back