• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba bende rezerv azlığı var bir de son tedavimde yumurtalar boş çıktı bahçeçide hangi dr gitmemi tavsiye edersiniz
Canım kadın dusunuyosan kubra hocaya gidebilirsin. Erkekse mustecep hoca:) benim doktorumm... aslinda hepsi cok iyi yaa.. ayiramiyor ki insan.

Canım emre Bey yeni geldi ekibe ama ilk geldiğinde çok güzel tepkiler gördüm forumda
Arkadaşlar merhaba.doktor emre turgut ile tedavi olan var mı
Ben eski calistigi yerden biliyorum memorialden. Acayip tatli cok bilgili cookk icten kesinlikle on numara bir doktor. Seninle oturur aglar o derece. Dunya bilgilisi ve dunya iyisi

Selam kızlar, 29 yaşındayım pcos var bende 1 aşılama 2 tüp negatif tüp bebek yaşadım maalesef.2. tüp bebek ilkinden kalan dondurulmuş embriyo ile olmuştu. Dün Fulyada Mustafa Bahçeciye gittim. O kadar rahat ve özgüven sahibi ki hikayemi düzgün dinlemedi bile çünkü kendinden çok emin sana tüp bebek yaparız ve olur dedi. Temmuz ayında başlayacağım Allah nasip ederse.Ücreti merak edenler.Deneme-7.750 tl Rahmi dinlendirmeden direk yapmıyorlar oda 900 tl eğer embriyon kalırsa ve saklanmasını istiyorsan ilk yıl 1.750 tl sonra ki yıllar 500 tl ilaçlarada %40 zam gelmiş 2500 de ilaç desen 12.900 yapar embriyon kalırda dondurursan bu fiyat kalmazsa bu tutardan 1.750 düşeceksin. Anlayacağınız maddi manevi sıkıntı Allah hepimizin yardımcısı olsun.Diğer doktorları bilmiyorum ama Mustafa hoca biraz daha ayrıntılı dinleyebilirdi. Bu tavırlarını da kendinden çok emin olmasına bağlıyorum. Ama çok tatlı biri onu söylemeden geçemeyeceğim.Bu arada embriyo başına genetik test 350 usd.

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah. Bu raporlu fiyat mıdır. Umut tüp bebek merkezi mi yoksa fulya mi ?

Raporu devletten alıyorsun canım sonra tedavi ücretin yarıya düşüyor fulyada geçmiyor rapor umut klinikte geçerli sanırım sadece

Hayırlı cumalar güzel hanımlar. Bahçeci fulyada remzi beyin hastasiyim yaklaşik 4 aydir tedavi sürecindeyim. 13 senelik evliyim 2 aşilama 2 tüp bebek yaptirdim. Sebebsiz diyip yolladilar. Sonuç hep negatif ve koskoca bir psikilolojik yıkım. Tam toparlaniyim tekrar doktora gidiyim yine ilaçlar igneler derken 13 senem geçti gitti. Kalbimde kaocaman bir boşluk ve umutsuzlukla. Remzi beyi taniyana kadarmis hersey meger benim bir dunya sorunum varmis meger hic bi doktor bunlari gormemis. ALLAH razi olsun ondan rahimde çöküklük varmış onu ameliyat etti. Katil hücre testi cd 56 bozuk cikti. Embriyolarımi gebetige gonderdik 2 si temiz 2 si bozuk cikti. Normal bir hastanede olsam bunlarin hic birini bulamicaktik ve ben yine bos bos gidip tüp bebek yapip elim bos dönecektim. Simdi biz elimizden geleni yaptik taktiri allaha biraktik. Rahim dinlendirme sürecindeyim Rabbim diler isterse tutacak eger tutmazsada kalbim rahat doktordan ve hastaneden yana. Allah herkesin kalbine göre versin 13 yilim sonunda yuzumuz gülsün Inşallah

Hayırlı cumalar güzel hanımlar. Bahçeci fulyada remzi beyin hastasiyim yaklaşik 4 aydir tedavi sürecindeyim. 13 senelik evliyim 2 aşilama 2 tüp bebek yaptirdim. Sebebsiz diyip yolladilar. Sonuç hep negatif ve koskoca bir psikilolojik yıkım. Tam toparlaniyim tekrar doktora gidiyim yine ilaçlar igneler derken 13 senem geçti gitti. Kalbimde kaocaman bir boşluk ve umutsuzlukla. Remzi beyi taniyana kadarmis hersey meger benim bir dunya sorunum varmis meger hic bi doktor bunlari gormemis. ALLAH razi olsun ondan rahimde çöküklük varmış onu ameliyat etti. Katil hücre testi cd 56 bozuk cikti. Embriyolarımi gebetige gonderdik 2 si temiz 2 si bozuk cikti. Normal bir hastanede olsam bunlarin hic birini bulamicaktik ve ben yine bos bos gidip tüp bebek yapip elim bos dönecektim. Simdi biz elimizden geleni yaptik taktiri allaha biraktik. Rahim dinlendirme sürecindeyim Rabbim diler isterse tutacak eger tutmazsada kalbim rahat doktordan ve hastaneden yana. Allah herkesin kalbine göre versin 13 yilim sonunda yuzumuz gülsün Inşallah
Allahım yardımcın olsun 13 yıl dile kolay inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın.Süreçlerini ara ara yaz olur mu? Allahım dileyen herkese nasip etsin.

Aynen cnm bnde 8 yıllık evliyim 4.denemem olcak bnde rahim dinlendirme asamasindayim 4.5 güne adet olcm tahminen 20.25haziranda transferm olur

arkadaşım bende remzi beyin hastasıyım şunu söylemek isterim gerek tıbbı olarak bilgisi gerek olarak insan olarak 4 4lük bir insan. Ben dr beyle ikinci evladım için görüştüm benim miyonumu aldı rahim dinlendirme ve transferim oldu ve pozitifi gördük ancak düşük ile kaybettim o aşamada bile kayıp sonrasında ne zaman watshaptan sorularımı yazdım aradı dönüş yaptı ve bilgi verdi ben yaptım oldu ama kaybedildi deyip ilişkiyi kesmedi. arkasından hemen doğal yoldan gebe kaldım kendisine bildirdim yine aradı görüştü allah razı olsun dr beyden
güvenli ellerdesin her işi içine sinerek yapar işinin ehli rabbim eğer ol derse seninde inşallah güzel haberlerini alacağız

Bahçecinin bütün doktorları iyi aslında onlarında bu kadar iyi olmasının nedeni kaç. Çok iyi

Merhabalar bende bahçeci Umut tüp bebek merkezine başladım adet dönemimi bekliyorum ilk tüp bebek denemem olacak sizlerden destek bekliyorum çok heyecanlıyım dr Ebru Öztürk nasıldır giden varmı ona :)

canım ben ebru hanımın hastasıydım şuan gebeyim melek gibi bir doktordur kendisi herşeyi rahatlıkla konuşabilirsin onunla darısı başına inşallah

canım ben ebru hanımın hastasıydım şuan gebeyim melek gibi bir doktordur kendisi herşeyi rahatlıkla konuşabilirsin onunla darısı başına inşallah

Yaa maşallah çok sevindim :)darısı benim ve bütün bebek isteyenlerin başına peki sizin sorun neydi ilk denemede mi gebe kaldın

Kızlar merhaba başka forumdan tüp bebek konusunu takip ediyorum ama burası tam benim aradığım forummuş aslında :) bugun bahçeci umut doç dr sabri bey ile öngörüşme yaptım sgk raporluyum 3080 +ilaçlar olarak fiyat verildi ancak extra işlemler gerekirse maliyet artacak merak ettiğim şeyler var kızlar bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum malum hem maddinhem manevi olarak zor bir süreç aşağı yukarı bir fikrim olsun istiyorum ücret ile ilgili... bazı arkadaşlar rahim dinlendirme herkese yapılıyor demiş cem beyin hastaları mesela ya da embriyo genetik testi yani şimdi sgk rap fiyat düşüyor ama bu extralar ile yeniden normal fiyata çıkıyor gibi... Bu konudaki yorumlarınız tecrübeleriniz benim için çok önemli kızlar nolur bilgi paylaşın

Kızlar merhaba başka forumdan tüp bebek konusunu takip ediyorum ama burası tam benim aradığım forummuş aslında :) bugun bahçeci umut doç dr sabri bey ile öngörüşme yaptım sgk raporluyum 3080 +ilaçlar olarak fiyat verildi ancak extra işlemler gerekirse maliyet artacak merak ettiğim şeyler var kızlar bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum malum hem maddinhem manevi olarak zor bir süreç aşağı yukarı bir fikrim olsun istiyorum ücret ile ilgili... bazı arkadaşlar rahim dinlendirme herkese yapılıyor demiş cem beyin hastaları mesela ya da embriyo genetik testi yani şimdi sgk rap fiyat düşüyor ama bu extralar ile yeniden normal fiyata çıkıyor gibi... Bu konudaki yorumlarınız tecrübeleriniz benim için çok önemli kızlar nolur bilgi paylaşın

Hemen hemen bütün merkezler de fiyat aynı arada milyarlar oynamıyor ama tabi genetiğe gönderme embriyo basına 1750 felan kaç tane gönderirlerse ona göre fiyat yükseyor mesela 8 tane toplandı diyelim 4 tane gönderdin 2 si sağlıklı diğerleri kötü gelebiliyor veya hepsi kötü veya hepsi iyi işte biraz orda maddi konu önemli ve en önemlisi nasip ben şimdi deli gibi araştırma yapıyorum bi doktor önerdiler Nişantaşı’nda ona gitmeden tüp bebek yaptırma dediler ve aşırı iyiymiş cumartesi görüşeceğim bilgi istersen yazarım seve seve Allah yardımcın olsun çenem düştü yine

Back