Aminnnn insallahAllah'ım tamamına erdirsin darısı bizim gibi bekleyenlere Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Tüp Bebek Merkezi Hastaları
- Konu Sahibi Rline
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mart 2018
- 602
- 512
- 53
- 47
Canım haziranda olucak sanırım sonucları bekliyoruz inşallah benmde senin gibi iyi gelir sonuclarım bende sabri beyin hastasıyım canım. Allah yüzümüzü güldürür inşallahSizin de haziran damı yani transfer bnmde 2 tanesi genetiğe gitti geldi sağlam çok şükür ins siiznde öle olur.benm transfer haziran da bahçeci cem beyin hastasiym
- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 53
- 36
Amin cnm insalllahhh seninde sonuçların güzel çıkacakCanım haziranda olucak sanırım sonucları bekliyoruz inşallah benmde senin gibi iyi gelir sonuclarım bende sabri beyin hastasıyım canım. Allah yüzümüzü güldürür inşallah
- 13 Şubat 2018
- 41
- 50
- 8
- 36
bende il dışından gittim önce arayıp bilgi aldım randevu verdiler
ama gitmeden bi çok tahlil yaptırdım buradan bi arkadaş söylemişti tahlil isimlerini eğer evde duruyorsa kağıdı sanada yazayım.remzi bey dr um benim 5 deneme oldugu için genetiğe yolladık birde rahim filmi falan çektireceğim 2 ayı bulur benim transferim bildiğim kadarıyla taze embriyo transfer etmiyorlar herkese rahim dinlendirme uyguluyorlar Allah yardımcın olsun ha bide kalacak yerin yoksa anlaşmalı otelleri var yakın liste isteye bilirsin
Çol teşekkür ederim,peki ilk görüşmede muayene oluyor mu, yoksa ön görüşme gibi mi oluyor?Allah hepimizin yardımcısı olsun.bende il dışından gittim önce arayıp bilgi aldım randevu verdiler
ama gitmeden bi çok tahlil yaptırdım buradan bi arkadaş söylemişti tahlil isimlerini eğer evde duruyorsa kağıdı sanada yazayım.remzi bey dr um benim 5 deneme oldugu için genetiğe yolladık birde rahim filmi falan çektireceğim 2 ayı bulur benim transferim bildiğim kadarıyla taze embriyo transfer etmiyorlar herkese rahim dinlendirme uyguluyorlar Allah yardımcın olsun ha bide kalacak yerin yoksa anlaşmalı otelleri var yakın liste isteye bilirsin
- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 53
- 36
İlk görüşme ücretsiz muayene olmuyosun Dr evrakları inceliyor nasıl bir yol izliycek onu anlatıyorÇol teşekkür ederim,peki ilk görüşmede muayene oluyor mu, yoksa ön görüşme gibi mi oluyor?Allah hepimizin yardımcısı olsun.
- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
- 333
bana baktı bence herkesi de muayane ediyor ilkinde bide şehir dışından gidiyorsun ya hemen başlıyor işlemlerÇol teşekkür ederim,peki ilk görüşmede muayene oluyor mu, yoksa ön görüşme gibi mi oluyor?Allah hepimizin yardımcısı olsun.
- 12 Mart 2018
- 602
- 512
- 53
- 47
İnşallah canım tek dileğim hepimiz içinAmin cnm insalllahhh seninde sonuçların güzel çıkacak
- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 53
- 36
Beraber aynı zamanda transfer olucaz insallah beraber bekliycez cnmİnşallah canım tek dileğim hepimiz için
- 13 Şubat 2018
- 41
- 50
- 8
- 36
bana baktı bence herkesi de muayane ediyor ilkinde bide şehir dışından gidiyorsun ya hemen başlıyor işlemler
Teşekkür ederim. ALLAH razı olsun.
- 13 Şubat 2018
- 41
- 50
- 8
- 36
İlk görüşme ücretsiz muayene olmuyosun Dr evrakları inceliyor nasıl bir yol izliycek onu anlatıyor
Çok teşekkür ederim.
- 13 Şubat 2018
- 41
- 50
- 8
- 36
Canim hayirli olsun oncelikle, simdi ilk once mutlaka klinigi ara orda hasta iliskileri arkadaslari zaten saolsunlar seninle cok guzel ilgilenip tum bilgileri veriyolar. Gerekli testleri soyluyolar. Sen butunn troidd kan sayimi kadin dogm hormon testlerini yaptirmis ve rahim filminide cektrmis olarak merkeze gidiyosun doktorun degerlendirip bakiyo. Uygunsa adette tedaviye basliyosun. Ilk ignenden sonra 5 gun klinige ugramiyosun o surecte 3vine gidebilirsin. Sonra ya 2 gunde ya 3 gunde doktora gidiyosun 2 3 kez. Sonra yumurta toplama vee serbestsin. Sehirdisi hastalari bile olsan dondurulmus transfer tercih ediyolar genelde ama belli de olmaz tabi. Donms transfer olursanda Yumurta toplamadan 1 yada 2 adet sonra transfer tedavisine basliyosunn.ortalama adetin 18.gunu transfer.sonrada 15 gun sonra gebelikk testii vee hooooppp nasipse hamişsinnnnn
Çok teşekkür ederim,benim rahim filmim vardı fakat 3 yıl öncesine ait,tekrar isterler mi acaba?Allahım tüm isteyenlere nasip eder inşallah
- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 53
- 36
Bnde bugün rahim filmi cektirdim Allah yardımcın olsunÇok teşekkür ederim,benim rahim filmim vardı fakat 3 yıl öncesine ait,tekrar isterler mi acaba?Allahım tüm isteyenlere nasip eder inşallah
- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
ben bahçeci fulyada Remzi hocada tedavi gördüm pozitif gördüm kimyasal gebelik nedeniyle kaybettim
ama dr her aşamada olduğu gibi kayıptan sonrada asla irtibatı kesmedi devamlı yazdı ve aradı sorularıma cevap verdi
kendisinden cok memnun kaldım. Allah gönlüne göre versin yolu açık olsun
ama dr her aşamada olduğu gibi kayıptan sonrada asla irtibatı kesmedi devamlı yazdı ve aradı sorularıma cevap verdi
- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
- 333
ah canım bende aklıma geldikce seviniyordum tuttu diye rabbim hakkında hayırlısını versin inş. hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsinben bahçeci fulyada Remzi hocada tedavi gördüm pozitif gördüm kimyasal gebelik nedeniyle kaybettim
- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
canım benim ben yine hamileyim düşük kanaması sonrasında mucize olmuş benim mucize doğal yoldan gelmiş benim haberim yok geçen çarşamba günü keseyi gördükah canım bende aklıma geldikce seviniyordum tuttu diye rabbim hakkında hayırlısını versin inş. hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin
darısı sana olsun canım
- 6 Temmuz 2015
- 1.084
- 528
- 123
Canım Allah tamamına erdirsin darısı diğerlerinin başınacanım benim ben yine hamileyim düşük kanaması sonrasında mucize olmuş benim mucize doğal yoldan gelmiş benim haberim yok geçen çarşamba günü keseyi gördük
darısı sana olsun canım
- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
- 333
maşallahh canım benim ne güzel bi haber bu rabbim kucağınada almayı nasip etsincanım benim ben yine hamileyim düşük kanaması sonrasında mucize olmuş benim mucize doğal yoldan gelmiş benim haberim yok geçen çarşamba günü keseyi gördük
darısı sana olsun canım
- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
allah biliyor çok üzülldüm çok ağladım rabbim şükür bekletmeden verdimaşallahh canım benim ne güzel bi haber bu rabbim kucağınada almayı nasip etsin
darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun
- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
- 333
her gecenin bir sabahı varmış işte canım Allah razı olsun tüm isteyenlere nasip etsin rabbimallah biliyor çok üzülldüm çok ağladım rabbim şükür bekletmeden verdi
darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun