- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Dr Remzi Abalı canım benim doğal yoldan bir oğlum var dr en baştan beri senin normal yoldan da çocuğun olur dediAllahım herkese nasip etsin. Bahçecide doktorun kimdi ne teşhis koyuldu canım
merhaba neden genetiğe gitti acaba? hiç boş gebeliğiniz oldu mu?Transfer ne zman bellimi bnde yarın hsg cekilcm Haziran'da transferm olucak.bnmde 4.denemem olcak genetiğe gitti geldi 2 embriyo çok şükür.
MERHaba bende Mustafa hocanın hastasıyım suan 28 haftalık hamileyim . İlk denememde tuttu cok şükür orayı düşünen herkes için gözü kapalı diyebilirim ki cok doğru adres olumsuz sonuç almış olsam bile yine orada devam ederdim cnku her konuda içime cok sinmisti
Hyr hiç gebelik olmadı bu 4.denemem olcak ondan riske atmak istemedm ondan gönderdim cok şükür ikiside geri geldimerhaba neden genetiğe gitti acaba? hiç boş gebeliğiniz oldu mu?
Mustafa bahçeci fulyada kendisiMustafa hocanın soyadinedir. Bide fulya da umutta umu
Mustafa bahçeci fulyada kendisi
Bnde umut a gidiom cem bey doktorum çok memnunum haziran da transfer olucam bekliom.Allahim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim Allah razı olsun. İkinci deneme için umut tüp bebek merkezine başlamak istiyorum inşallah bende
Mustafa bahceci kendisi Fulya da hasta muayene ediyorMustafa hocanın soyadinedir. Bide fulya da umutta umu
Dr Remzi Abalı canım benim doğal yoldan bir oğlum var dr en baştan beri senin normal yoldan da çocuğun olur dedi
miyon vardı gebeliği etkileyecek yerde ekimde Dr bey bahçecide aldı sonrasında dinlenme verdi şubatta transfer olacaktı hormon yüksekliğinden iptal oldu martta transfer oldu kimyasal gebelik oldu onun düşük kanaması sonrası doğal yoldan gebe kaldım
Helal olsun ya Allah'ım böyle iyi doktorlarla karsilastirsin insallah hepimiziDr. Remzi Abalı bir kez daha sadece iyi bir dr değil bir iyi insan olduğunu dün ispatladı
ben doğal yoldan gebe kaldığımı bildirdim ve kendisi aradı konuştu dr bile önerdi bulunduğum yerden
allah gönlüne göre versin sevdiklerine bağışlasın onu inşallah
Hyr hiç gebelik olmadı bu 4.denemem olcak ondan riske atmak istemedm ondan gönderdim cok şükür ikiside geri geldi
merhaba, bende bahçeci fulyada yaptırmayı düşünüyorum. Genetik tanıdan ne kadar zamanda geri dönüyorlar?Hyr hiç gebelik olmadı bu 4.denemem olcak ondan riske atmak istemedm ondan gönderdim cok şükür ikiside geri geldi
15 20 gunde cikiyo canim sonucmerhaba, bende bahçeci fulyada yaptırmayı düşünüyorum. Genetik tanıdan ne kadar zamanda geri dönüyorlar?
Benim sonucum 18 günde geldi Allah'ım insallah sizinde yardimciniz olurmerhaba, bende bahçeci fulyada yaptırmayı düşünüyorum. Genetik tanıdan ne kadar zamanda geri dönüyorlar?
Ben cem beyden memnunum arkadaşımda cem beye gidio ondada rezerv azlığı var bugün kontrole gitti 2yumurta varmışArkadaşlar merhaba bende rezerv azlığı var bir de son tedavimde yumurtalar boş çıktı bahçeçide hangi dr gitmemi tavsiye edersiniz
Canım emre Bey yeni geldi ekibe ama ilk geldiğinde çok güzel tepkiler gördüm forumdaArkadaşlar merhaba.doktor emre turgut ile tedavi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?