Allahım herkese nasip etsin. Bahçecide doktorun kimdi ne teşhis koyuldu canım
Dr Remzi Abalı canım benim doğal yoldan bir oğlum var dr en baştan beri senin normal yoldan da çocuğun olur dedi
miyon vardı gebeliği etkileyecek yerde ekimde Dr bey bahçecide aldı sonrasında dinlenme verdi şubatta transfer olacaktı hormon yüksekliğinden iptal oldu martta transfer oldu kimyasal gebelik oldu onun düşük kanaması sonrası doğal yoldan gebe kaldım

Mustafa hocanın soyadinedir. Bide fulya da umutta umu

Teşekkür ederim Allah razı olsun. İkinci deneme için umut tüp bebek merkezine başlamak istiyorum inşallah bende
Bnde umut a gidiom cem bey doktorum çok memnunum haziran da transfer olucam bekliom.Allahim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah

Kızlar,

Çikolata kisti olup Cem Beyde tedavi gören var mı aranızda?

Dr. Remzi Abalı bir kez daha sadece iyi bir dr değil bir iyi insan olduğunu dün ispatladı
ben doğal yoldan gebe kaldığımı bildirdim ve kendisi aradı konuştu dr bile önerdi bulunduğum yerden
allah gönlüne göre versin sevdiklerine bağışlasın onu inşallah

Helal olsun ya Allah'ım böyle iyi doktorlarla karsilastirsin insallah hepimizi

Hyr hiç gebelik olmadı bu 4.denemem olcak ondan riske atmak istemedm ondan gönderdim cok şükür ikiside geri geldi
Hyr hiç gebelik olmadı bu 4.denemem olcak ondan riske atmak istemedm ondan gönderdim cok şükür ikiside geri geldi
merhaba, bende bahçeci fulyada yaptırmayı düşünüyorum. Genetik tanıdan ne kadar zamanda geri dönüyorlar?

Kizlar arkadaslarim, nasil gidiyor tedavilerinizzzz.. muatecep hocamin hastasi olan var mi icinizde.. gormeye gitcem insallah ramazandan sonra. Bende kizimla evdeyim teyzeleri. Buyuyoruz..Insallah sizlere de nasip eder rabbimmmm

Arkadaşlar merhaba bende rezerv azlığı var bir de son tedavimde yumurtalar boş çıktı bahçeçide hangi dr gitmemi tavsiye edersiniz

Arkadaşlar merhaba bende rezerv azlığı var bir de son tedavimde yumurtalar boş çıktı bahçeçide hangi dr gitmemi tavsiye edersiniz
Ben cem beyden memnunum arkadaşımda cem beye gidio ondada rezerv azlığı var bugün kontrole gitti 2yumurta varmış

Selam kızlar, 29 yaşındayım pcos var bende 1 aşılama 2 tüp negatif tüp bebek yaşadım maalesef.2. tüp bebek ilkinden kalan dondurulmuş embriyo ile olmuştu. Dün Fulyada Mustafa Bahçeciye gittim. O kadar rahat ve özgüven sahibi ki hikayemi düzgün dinlemedi bile çünkü kendinden çok emin sana tüp bebek yaparız ve olur dedi. Temmuz ayında başlayacağım Allah nasip ederse.Ücreti merak edenler.Deneme-7.750 tl Rahmi dinlendirmeden direk yapmıyorlar oda 900 tl eğer embriyon kalırsa ve saklanmasını istiyorsan ilk yıl 1.750 tl sonra ki yıllar 500 tl ilaçlarada %40 zam gelmiş 2500 de ilaç desen 12.900 yapar embriyon kalırda dondurursan bu fiyat kalmazsa bu tutardan 1.750 düşeceksin. Anlayacağınız maddi manevi sıkıntı Allah hepimizin yardımcısı olsun.Diğer doktorları bilmiyorum ama Mustafa hoca biraz daha ayrıntılı dinleyebilirdi. Bu tavırlarını da kendinden çok emin olmasına bağlıyorum. Ama çok tatlı biri onu söylemeden geçemeyeceğim.Bu arada embriyo başına genetik test 350 usd.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…