Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanda pıhtılaşma için, bildiğim kadarıyla, transfer sonrası ilaç verecekler. İnşallah 2si de 5.günü görür arkadaşımYa bu genetikte bende normal kromozom cikti onda problem yok ama kanda pihtilasma cikti ama doktorum bununla ilgili hicbirsey soylemedi ilac falanda vermedi. Ilk denememde 7 yumurta varsi 5 i olgundu ama hicbiri dollenmedi ondam sonra gittim genetike. Suan ikinci denememi yaptim yumurta toplandi fakat 4 yumurta sadece 2 si dolendi dediler dun bugun ne durumda bilmiyorum insallah yarin aradiklarinda hala sagliklidirlar.
cok uzuldum rabbim insallah buyutur onlarıYa bu genetikte bende normal kromozom cikti onda problem yok ama kanda pihtilasma cikti ama doktorum bununla ilgili hicbirsey soylemedi ilac falanda vermedi. Ilk denememde 7 yumurta varsi 5 i olgundu ama hicbiri dollenmedi ondam sonra gittim genetike. Suan ikinci denememi yaptim yumurta toplandi fakat 4 yumurta sadece 2 si dolendi dediler dun bugun ne durumda bilmiyorum insallah yarin aradiklarinda hala sagliklidirlar.
Cevabınız için teşekkürler, Umut Altunizade’de sanırım. Ben Avrupa yakasında olduğum için Fulya’ya bakmıştım ama Umut’u da bir düşüneyim o zaman.Ben umuta gidiyorum fulyayla ilgili bilgim yok ama umutta sgk gecerli ozel saglik sigortasi cogu hastanede geçiyor belki fulyada da vardir bana göre
İnşallah, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hayırlısı ile siz de evladınıza kavuşursunuz inşallah.Evet umut altunizade de ama Fulya da da gecerlidir bu ozel saglik sigortasi insallah hayirli bir sekilde neticelenir evlat sahibi olursunuz simdiden kolay gelsin
Az önce tel da sordum, gecerli değil özel sağlık sigırtası dediler. Ama tel daki şaşkın bi kızdı, yine de siz de bi sorun isterseniz :)Cevabınız için teşekkürler, Umut Altunizade’de sanırım. Ben Avrupa yakasında olduğum için Fulya’ya bakmıştım ama Umut’u da bir düşüneyim o zaman.
Az önce tel da sordum, gecerli değil özel sağlık sigırtası dediler. Ama tel daki şaşkın bi kızdı, yine de siz de bi sorun isterseniz :)
Özel sağlık sigortası diyince aydınlandım resmen. Bende de var sigorta, ama geçmez diye hiç sormamıştım:) bi umutla sordum, yok geçmiyo dedilerÇok teşekkürler, şu an ben de araştırma aşamasındayım.
Dediğim gibi telefondaki kıza da pek güvenemedim, inşallah vardır da o kız bilmiyodur.Kizlar ben umutta sgk dan faydalandim sgk geciyor ama internet sitesinde ozel saglik sigortasi geciyor yaziyor ama telde gecmiyor diyorlarsa dogrudur o zaman https://bahceci.com/bilgilendirme/anlasmali-kurumlar/
Özel sağlık sigortası diyince aydınlandım resmen. Bende de var sigorta, ama geçmez diye hiç sormamıştım:) bi umutla sordum, yok geçmiyo dediler
Valla karar verme aşaması zor. Ben de şişli memorial ve bahceci fulya arasında çok kalmıştım. Bence istanbulda bu ikisi çok iyi. Tam memorial a karar vermiştim, 2 embriyo koymayız dediler, bi anda bahceciye döndüm :))
Sizin de hakkınız da hayırlısı olsun inşallah. Mutlaka gidin görüşün, içinize sinen tarafta başlayın