• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inciri bende deneyeyim ama sekeri yukseltir mi acaba ?

Ya bu genetikte bende normal kromozom cikti onda problem yok ama kanda pihtilasma cikti ama doktorum bununla ilgili hicbirsey soylemedi ilac falanda vermedi. Ilk denememde 7 yumurta varsi 5 i olgundu ama hicbiri dollenmedi ondam sonra gittim genetike. Suan ikinci denememi yaptim yumurta toplandi fakat 4 yumurta sadece 2 si dolendi dediler dun bugun ne durumda bilmiyorum insallah yarin aradiklarinda hala sagliklidirlar.

Ya bu genetikte bende normal kromozom cikti onda problem yok ama kanda pihtilasma cikti ama doktorum bununla ilgili hicbirsey soylemedi ilac falanda vermedi. Ilk denememde 7 yumurta varsi 5 i olgundu ama hicbiri dollenmedi ondam sonra gittim genetike. Suan ikinci denememi yaptim yumurta toplandi fakat 4 yumurta sadece 2 si dolendi dediler dun bugun ne durumda bilmiyorum insallah yarin aradiklarinda hala sagliklidirlar.
Kanda pıhtılaşma için, bildiğim kadarıyla, transfer sonrası ilaç verecekler. İnşallah 2si de 5.günü görür arkadaşım :dua:

Insallah canim Allah isteyen herkese nasip etsin. Cok zor hem surec hem beklemek.

cok uzuldum rabbim insallah buyutur onları

Sagol canim benim dun gittim 1 i 4 hucreli olmus dun dondurmuslar 3.gunde yani digeri pazar gunune kadar bekleyeceklermis.

Bu arada benim yumurtamda yogun granül varmis yani kalitesi kotuymus acaba boyle olan baskasi var mi acaba

Evet canim hakliymissin dr dun pihtilasma icin transfer oncesi ilac vericez dedi embriyo olusturma ilk asama transfer oncesi hazirlik ikinci asamaymis

Merhaba, Bahçeci Fulya’ya biz de ilk görüşme için gideceğiz, özel sağlık sigortası geçerli mi acaba?

Teşekkürler

Ben umuta gidiyorum fulyayla ilgili bilgim yok ama umutta sgk gecerli ozel saglik sigortasi cogu hastanede geçiyor belki fulyada da vardir bana göre

dombili_xl dombili_xl tatlim senin icin baktim bunlar gecerliymis.
Anadolu sigorta
Axa Sigorta
C.G.M. (Compugroup )
Fortis Bank Sandık
Ankara Anonim Türk Sigorta
Ziraat Sigorta
Sompo Japan Sigorta (FİBA)
Zurich Sigorta
HDI Sigorta
Generali Sigorta
Ace Eurepon Sigorta
AIG Sigorta
T-Sigorta (Turkland Sigorta A.Ş.)
Eureko Sigorta
Ergo Sigorta
Groupama Sigorta
Mapfre Sigorta

Ben umuta gidiyorum fulyayla ilgili bilgim yok ama umutta sgk gecerli ozel saglik sigortasi cogu hastanede geçiyor belki fulyada da vardir bana göre
Cevabınız için teşekkürler, Umut Altunizade’de sanırım. Ben Avrupa yakasında olduğum için Fulya’ya bakmıştım ama Umut’u da bir düşüneyim o zaman.

Evet umut altunizade de ama Fulya da da gecerlidir bu ozel saglik sigortasi insallah hayirli bir sekilde neticelenir evlat sahibi olursunuz simdiden kolay gelsin

Evet umut altunizade de ama Fulya da da gecerlidir bu ozel saglik sigortasi insallah hayirli bir sekilde neticelenir evlat sahibi olursunuz simdiden kolay gelsin
İnşallah, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hayırlısı ile siz de evladınıza kavuşursunuz inşallah.

Cevabınız için teşekkürler, Umut Altunizade’de sanırım. Ben Avrupa yakasında olduğum için Fulya’ya bakmıştım ama Umut’u da bir düşüneyim o zaman.
Az önce tel da sordum, gecerli değil özel sağlık sigırtası dediler. Ama tel daki şaşkın bi kızdı, yine de siz de bi sorun isterseniz :)

Çok teşekkürler, şu an ben de araştırma aşamasındayım.
Özel sağlık sigortası diyince aydınlandım resmen.:KK53: Bende de var sigorta, ama geçmez diye hiç sormamıştım:) bi umutla sordum, yok geçmiyo dediler :işsiz:
Valla karar verme aşaması zor. Ben de şişli memorial ve bahceci fulya arasında çok kalmıştım. Bence istanbulda bu ikisi çok iyi. Tam memorial a karar vermiştim, 2 embriyo koymayız dediler, bi anda bahceciye döndüm :))
Sizin de hakkınız da hayırlısı olsun inşallah. Mutlaka gidin görüşün, içinize sinen tarafta başlayın

Özel sağlık sigortası diyince aydınlandım resmen.:KK53: Bende de var sigorta, ama geçmez diye hiç sormamıştım:) bi umutla sordum, yok geçmiyo dediler :işsiz:
Valla karar verme aşaması zor. Ben de şişli memorial ve bahceci fulya arasında çok kalmıştım. Bence istanbulda bu ikisi çok iyi. Tam memorial a karar vermiştim, 2 embriyo koymayız dediler, bi anda bahceciye döndüm :))
Sizin de hakkınız da hayırlısı olsun inşallah. Mutlaka gidin görüşün, içinize sinen tarafta başlayın

Benim hsg sonrası doktorumla görüşme fırsatım olmadı. Rahimde şekil bozukluğu olabilir mi konusunda birkaç doktora daha görünüp sonrasında da tüp bebek merkezi araştırmasına devam etmeyi düşünüyorum. Bir de doktorum hiç yumurta takibi de yapmadı, 21.gün progesteron için kan vermeyi düşünüyorum. Durumlar bu yönde

Back