• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar biz de mustafa hocayla görüştük. Ama sizlerin dediği gibi tatlış şirin baba gibi gelmedi bana. Günün son randevusuyduk, belki o yüzden yorgun falandır diye düşündüm. Ya da adamın tarzı böyledir. Muayene bile etmedi beni:110:bizden mucize beklemeyin dedi. Tekrar denicez dedi. Zaten piyasada tüp bebek ilaçları 4-5 tane. Yine aynı ilaçları kullancaz yani dedi. Vitamine falan gerek yok, zaten zayıfsın, spor yap yumurtalar hareketlensin dedi. 10 dk konuştuk, gitti 700 tl :halay:
Pzt,salı,çarşamba klinkte oluyomuş, o günlere denk gelirse kendisi muayene ediyomuş, yoksa lale hanım. Transferi mutlaka kendisi yapıyormuş

Eşimde ve bende bi sıkıntı yok. Sebepsiz ivf.
Anladım cnm dediğin gibi olmuştur yorgundur bizede garantisi yok dedi içine siner se devam et bence

Amin inşallah canım neden yatırmıyorsun ekstra maliyet mi oluyor havuz yöntemi 5. Güne gelmesi olayi benide çok meraklandiriyor bende 8 tane yumurta var .Ben bugün istila gidecektim adetimin 2. Günü ama iptal oldu 1 aydır bugünü bekliyordum herşey kısmet eşim ameliyat oldu .benim dr mustafa bahçeci ama lale hm la birlikte dün lale hm geliyorum diye mesaj attim eşim ameliyat oldu azo sperm var isterseniz 2.3 ay bekleyelim.ameliyat stres ve üzüntü sperm i etkiler dedi bizde bekleme karari aldık vardır bir hikmet diye
Evet canım ekstra ücretli şuandaşonu karşılayamacağımız içib tek donmuşu koydurmak istiyorumibakalım artk neler olacsk

Amin inşallah başarılı olur alırsın evladını kucağına ne zaman basliyorsun

Süper ben 3 ay sana başlıcam inşallah simsiden Akdeniz usulü beslenicem insallah

kızlar ben merkez seçerken çok araştırdım başka yerlerde başarısız denemelerim olmuştu çünkü en son bahçeciye karar verdim işte benim burayı seçme nedenlerimiz çok iyi anlatan bir video

Merhaba , bende bahçeci Fulya da Güvenç beyin hastasıyım. Perşembe günü yumurta toplama yapıldı. Dün aradıklarında 20 yumurtadan 15 inçe işlem yapmışlar, 12 is döllenmiş. Yarın 3.gün haber bekliyorum heyecanla. İnşallah transfer için elimizde yumurta kalır.
Hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz

Merhaba , bende bahçeci Fulya da Güvenç beyin hastasıyım. Perşembe günü yumurta toplama yapıldı. Dün aradıklarında 20 yumurtadan 15 inçe işlem yapmışlar, 12 is döllenmiş. Yarın 3.gün haber bekliyorum heyecanla. İnşallah transfer için elimizde yumurta kalır.
Hakkında hayırlısı cnm ...
Benim negatif olmuştu Güvenç beyde inş sizin pozitif olur.Mutlu Sona ulaşırsınız.

Hayırlı olsun arkadaşım, sonu güzel olur inşallah :dua:
Vitamin vs kullandın mı öncesinde?

Hayırlı olsun arkadaşım, sonu güzel olur inşallah :dua:
Vitamin vs kullandın mı öncesinde?
Sadece doktor omega vermişti onu kullandım birde tiroid ilacına başladık. Bugün haber geldi 12 yumurtaya işlem uygulanmıştı, 11 i çok güzel döllenmiş. 11 ini de dondurmuşlar, transferi bekliycez

Selam kizlar ben de Ankara Bahceci kliniginde tedaviye baslamistim. Temmuz ayinda yumurta toplama oldu 6 ve 7. Gun iki embriyo dondurulmustu. Uzun bir rahim dinlendirme surecinden sonra 18 Ekimde transferim oldu. Bugun 10. Gunum dun dayanamayip kan tahlili yaptirdik ve sonuc beta hcg 190 cikti. Clione jel kullaniyorum ama bugun jel hafif pembe bir sekilde geri geldi. Basina daha once boyle bir sey gelen var mi? Bu beni biraz endiselendirdi :(

Selam kizlar ben de Ankara Bahceci kliniginde tedaviye baslamistim. Temmuz ayinda yumurta toplama oldu 6 ve 7. Gun iki embriyo dondurulmustu. Uzun bir rahim dinlendirme surecinden sonra 18 Ekimde transferim oldu. Bugun 10. Gunum dun dayanamayip kan tahlili yaptirdik ve sonuc beta hcg 190 cikti. Clione jel kullaniyorum ama bugun jel hafif pembe bir sekilde geri geldi. Basina daha once boyle bir sey gelen var mi? Bu beni biraz endiselendirdi :KK43:
Doktoruna bigi ver normal olur böyle şeyler tebrikler bol bol dinlen iğne verirler büyük ihtimal

Selam kizlar ben de Ankara Bahceci kliniginde tedaviye baslamistim. Temmuz ayinda yumurta toplama oldu 6 ve 7. Gun iki embriyo dondurulmustu. Uzun bir rahim dinlendirme surecinden sonra 18 Ekimde transferim oldu. Bugun 10. Gunum dun dayanamayip kan tahlili yaptirdik ve sonuc beta hcg 190 cikti. Clione jel kullaniyorum ama bugun jel hafif pembe bir sekilde geri geldi. Basina daha once boyle bir sey gelen var mi? Bu beni biraz endiselendirdi :KK43:
Ben tup bebek annesiyim 10. Haftaya kadar hep kahverengi leke geldi normal ama kendini yorma hic korkma ben cok sey yasadim parca parca kananmam oldu bacaklarimdan kan akiyordu dusuk riski erken dogum riski derken oglum suan 3 aylik oldu ve uyuyor sukur Allaha :) umarim sizlerde kucaginiza hayirla alirsiniz

Back