- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 18
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba Toplandı mı doktorun kim kaç tane yumurtan oldu neler kullandın kaliteli olması için ben mustafa hocanın hastasıyım 23 ekim adetle başlıyor tedavimArkadaşlar yarın yumurta toplama işlemi yapılacak,çok heyecanlıyum,işlem sonrası ne kadar sürede normal yaşantınıza devam ettiniz,bir de uçak yolculuğu yapan var mı
Adetin 2. veya 3. günü iğne kullanımı başlıyor. Ortalama 12 gün falan sürüyor iğneler. 12 gün sonra yumurta topluyorlar kuzummerhaba Toplandı mı doktorun kim kaç tane yumurtan oldu neler kullandın kaliteli olması için ben mustafa hocanın hastasıyım 23 ekim adetle başlıyor tedavim
adetten sonra kacıncı günde toplanıyor yumurta ?
2. kez yasıcam bu süreci 3 yıl once toplatmıstım değişen olmamıs cok sukur hala 8 tane yumurtam var insallah genetikten olumlu sonuc gelir ve tutar yuzumuz güler sen neyaptınAdetin 2. veya 3. günü iğne kullanımı başlıyor. Ortalama 12 gün falan sürüyor iğneler. 12 gün sonra yumurta topluyorlar kuzum
doktorunuz kim
benim doktorum emre bey canımdoktorunuz kim
emre beydeçok iyi bir doktor ..muayene olmuştum onda çok beyefendi.benim doktorum emre bey canım
merhaba canım .Kızlar tüp bebek tedavisi öncesi beslenmeyle alakalı tavsiyede bulundu mu doktorunuz? Decavit ve omepa q10 herkese veriyolar galiba. Bunların haricinde vitamin vs öneren oldu mu?@seymadagdev
M milen87987 Vildan kuzum
Ben de kasım ya da aralık gibi yeniden başlamayı düşünüyorum nasipse
insallah ALLAH oncelikle hamile kalmayı sonra kucagımıza almayı nasip etmesi ile başlıyorum sözlerime .Kendi adıma soylıyeyim omepa q10 sabahları 1 er tane kullanıyorum aksuvit polen bal karışımı kullanıyorum her sabah 1 yumurta peynir yemeye buyuk ozen gösteriyorum . 3 hafta sonra adetimle başlıyorum 12 günlük igne tedavisine cok iyi beslenmem lazım insallah balık et tuketicem o günlerde avakado felan ve nar suyu içmeyi düşünüyoprum ver her gün 4 tane incir yemege ozen gösteriyorum .rabbim nasip etsin insallahKızlar tüp bebek tedavisi öncesi beslenmeyle alakalı tavsiyede bulundu mu doktorunuz? Decavit ve omepa q10 herkese veriyolar galiba. Bunların haricinde vitamin vs öneren oldu mu?@seymadagdev
M milen87987 Vildan kuzum
Ben de kasım ya da aralık gibi yeniden başlamayı düşünüyorum nasipse
Yürüyüşü de dr mu önerdi peki? Okadar önemli mi ya? Çok üşeniyorum benhaftanın 5 gunu 45 dk yurumeye çalışıyorum sigara içme dedi mustafa hoca
gam yok ALLAH VAR kullan canım bak ben bursadan gelip gidiyorum rabbim yeryuzune dağılın carenizi arayın diyor benım bursada 3 tane negatifim var rabbim dilerse olur gerisi boş ama insan yine tedbir alıcazSaolun kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun Vildan kuzum M milen87987
Ben de decavit ve omepa kullanıyodum. Embriyolar 5.güne ulaşmayınca moralim bozuldu ve küstüm, vitaminleri kullanmayı bıraktım haha
Yeniden başlıyim bari
evet yumurtalıkları çalıştırıyormus HEM DE ÇOK ONEMLİYürüyüşü de dr mu önerdi peki? Okadar önemli mi ya? Çok üşeniyorum ben
CALIŞMIYORSAN HELE HİÇ ÜSENME HER ZAMAN TÜP BEBEK YAPTIRMIYORUZ SARAC OĞLUNUN KÜRLERİNİ DENEDİN Mİevet yumurtalıkları çalıştırıyormus HEM DE ÇOK ONEMLİ
Sen dedikten sonra kürlere baktım biraz. Soğan ve aslanpençesi kürü rahimde miyom, kist vs varsa onları temizlemek içinmiş. O yüzden onu yapmadım, çünkü hsg çektirdim, temiz çıktı çok şükür.CALIŞMIYORSAN HELE HİÇ ÜSENME HER ZAMAN TÜP BEBEK YAPTIRMIYORUZ SARAC OĞLUNUN KÜRLERİNİ DENEDİN Mİ
canım iki gün önce adet oldum yeni başladık tedaviye ilaçlarımı kullanmaya başladım tekrar muayeneye gideceğim emre bey baya ilgili bir doktor muayeneye gittikçe deneyimlerimi yazarımemre beydeçok iyi bir doktor ..muayene olmuştum onda çok beyefendi.
hatta trasnfere girerken dışarda bekliyordum o da transfer için çıktı dışarı .bol şans dedi. elimi sıktı .
hangi süreçtesiniz