• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa dan gittiğim için bol gezmeli ve yorgun halde ulaştık fulyaya once klasik form doldurduk 700 tl aldılar sonra hemsire sonra lale susan vetherilt op doktorla tanıştık mustafa beyle beraber ilgilenicekler ve mustfa bey geldi odaya cok samımı bir dokror eşimin koluna felan vuruyor :KK48: sonra bilgisaya girilen verileri okudu sonra sorular sordu bizde en son tup basarısız oldugumuz tüp bebek merkezinden epi kriz raporumuzu verdik onuda okudu .beni muayne odasına aldılar
cok dezenfekte bir yer onuda soylıyeyim muayne etti sağ 3 sol 5 yumurtam oldugu oğrendim daha onceden de boyle oldugunu biliyordum azaldı mı diye korkmustum.tekrar odaya gectik geldi yanımıza ve konusmaya başladık (benim daha once ki 3 denemem 3. gün emrıosu idi tup bebek merkezi bu sekilde çalışıyordu ama eski yer.)emriolarını 5. güne götürücez kalitesine bakıp ne işlem yapıp yapmıcamı o zaman karar vericem dedi emrioları görmeden sana bunu yapalım demicem dedi.sigara kesinlikle içme ve haftanın 5 günü 5 km yuru dedi regilim 2 günü tedatiye başlıyorum 1 ay sonra :halay:

Oh hadi bakalım hayırlı olsun Vildan kuzum Vildan kuzum
700 tl masallah:halay:
Tek seferliktir herhalde? Tedaviye başlayınca yine muayene ücreti almaz herhalde
Bi de reglin 2.günü için randevu aldın mı şimdiden?

Oh hadi bakalım hayırlı olsun Vildan kuzum Vildan kuzum
700 tl masallah:halay:
Tek seferliktir herhalde? Tedaviye başlayınca yine muayene ücreti almaz herhalde
Bi de reglin 2.günü için randevu aldın mı şimdiden?
aynen bu tekseferlik daha sonra ki sürec tüp bebek fiyatına giriyor.reglimin 1. günü arayıp 2. günü ist da olucam işte o anda mustafa bey merkezde ise o ilgileniyor değil se lale hn ilgilenicek prof randevu aldık ama her sey onunla ilerlemiyor

aynen bu tekseferlik daha sonra ki sürec tüp bebek fiyatına giriyor.reglimin 1. günü arayıp 2. günü ist da olucam işte o anda mustafa bey merkezde ise o ilgileniyor değil se lale hn ilgilenicek prof randevu aldık ama her sey onunla ilerlemiyor
Hadi bakalım bol şans. Takipteyim seni :))

kizlar valla herkesin merak ettigi soruyu pamuk dede cvplamis. Izleyince bi yol isik gosterir diye paylasayim dedim

Arkadaşlar yarın yumurta toplama işlemi yapılacak,çok heyecanlıyum,işlem sonrası ne kadar sürede normal yaşantınıza devam ettiniz,bir de uçak yolculuğu yapan var mı

Arkadaşlar yarın yumurta toplama işlemi yapılacak,çok heyecanlıyum,işlem sonrası ne kadar sürede normal yaşantınıza devam ettiniz,bir de uçak yolculuğu yapan var mı
Hayırlı olsun :) benimki çok rahat geçmişti, klinikten çıkıp avm ye gitmiştim, yani eve gidip yatmadım. Allahın izniyle sıkıntısız atlatırsınız :)

Back