- 15 Ekim 2017
- 151
- 271
- 23
Canım merhaba ben güvenç hocanın hastasiyim.Uzun senelerdin bahçecide çalışıyormuş aslında
Burçak hocayı da tanıyorum birkaç kez muayene oldum güvenç hoca yokken.cok tatlı sempatik bir bayan..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba ben güvenç hocanın hastasiyim.Uzun senelerdin bahçecide çalışıyormuş aslında
Acaba başarı durumu nasıldır ya hep erkek hocaların isimleriniii duyuyorumCanım merhaba ben güvenç hocanın hastasiyim.
Burçak hocayı da tanıyorum birkaç kez muayene oldum güvenç hoca yokken.cok tatlı sempatik bir bayan..
O konuda bilgim yok maalesef..Acaba başarı durumu nasıldır ya hep erkek hocaların isimleriniii duyuyorum
Meraktayım:) nasıl geçti?Kizlar birazdan Mustafa bahçeci ile görüşücem
aynen bu tekseferlik daha sonra ki sürec tüp bebek fiyatına giriyor.reglimin 1. günü arayıp 2. günü ist da olucam işte o anda mustafa bey merkezde ise o ilgileniyor değil se lale hn ilgilenicek prof randevu aldık ama her sey onunla ilerlemiyorOh hadi bakalım hayırlı olsun Vildan kuzum
700 tl masallah
Tek seferliktir herhalde? Tedaviye başlayınca yine muayene ücreti almaz herhalde
Bi de reglin 2.günü için randevu aldın mı şimdiden?
3. gün olmustum tutmadımerhaba arkadaşlar ,
biraz sonra kliniğe gideceğim transfer için 4.gün embriyosu verilecek bir adet .
içinizde bu şekilde olan oldu mu?
Hadi bakalım bol şans. Takipteyim seni :))aynen bu tekseferlik daha sonra ki sürec tüp bebek fiyatına giriyor.reglimin 1. günü arayıp 2. günü ist da olucam işte o anda mustafa bey merkezde ise o ilgileniyor değil se lale hn ilgilenicek prof randevu aldık ama her sey onunla ilerlemiyor
bende seni yanlız universitede rahim flimi cekmiştim hiç beğenmedi tekrar isticem sizden dedi. offfHadi bakalım bol şans. Takipteyim seni :))
gittim fiyat aldım 700 ilk muayne +8000 tup bebek+ilaclarMerhaba nasılsın valla bişey yapmadım gittiğimde fiyat alsam mı uygun olur telefonla alsam olurmu sence
Hadi ya. Ağrısız bişi Allahtan. Ama bayaa para vercen yine. Echomar 570, fulya açık mr 550 tl. Adım attığımız yer para yemin ederim öffbende seni yanlız universitede rahim flimi cekmiştim hiç beğenmedi tekrar isticem sizden dedi. offf
kizlar valla herkesin merak ettigi soruyu pamuk dede cvplamis. Izleyince bi yol isik gosterir diye paylasayim dedim
bern bursa da yaptırıcam onun için ist la gitmemHadi ya. Ağrısız bişi Allahtan. Ama bayaa para vercen yine. Echomar 570, fulya açık mr 550 tl. Adım attığımız yer para yemin ederim öff
doktorunuz kimBen de bahçecide ön görüşmeye gittim çok heyecanlıyım herşey güzel geçti inş ben de güzel sonuçlar elde ederim
Hayırlı olsun :) benimki çok rahat geçmişti, klinikten çıkıp avm ye gitmiştim, yani eve gidip yatmadım. Allahın izniyle sıkıntısız atlatırsınız :)Arkadaşlar yarın yumurta toplama işlemi yapılacak,çok heyecanlıyum,işlem sonrası ne kadar sürede normal yaşantınıza devam ettiniz,bir de uçak yolculuğu yapan var mı