- 25 Ocak 2021
- 980
- -70
- 18
- 46
Hayırlı olsun canım. Kaç embriyo gönderdiniz? Pahalı bir yöntem mi?DNA hasarı çıktı ve dondurulmuş embriyolarımızı NGS yöntemiyle genetik incelemeye gönderdik 20 gün sonra sonucu çıktı sonrasında da sağlıklı gelen embriyo ile transfer işlemim oldu şuan sonuç doğumumu bekliyorumaz kaldı
Canım 4 embriyo gönderdik 2 si sağlıklı geldi o iki adet transfer yapıldı teki devam etti çok şükür evet pahalı bir işlem ama değiyorHayırlı olsun canım. Kaç embriyo gönderdiniz? Pahalı bir yöntem mi?
DNA hasarı çıktı ve dondurulmuş embriyolarımızı NGS yöntemiyle genetik incelemeye gönderdik 20 gün sonra sonucu çıktı sonrasında da sağlıklı gelen embriyo ile transfer işlemim oldu şuan sonuç doğumumu bekliyorumaz kaldı
Hayırlı olsun canım. Kaç embriyo gönderdiniz? Pahalı bir yöntem mi?
kızlar müjde hamileyimmmm şükürler olsun önce allahım sonra bahçeci ekibinin sayesinde :)Sizde dna hasarı mı çıktı? Nasıl hamile kaldınız?
Tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel bir haber bu.kızlar müjde hamileyimmmm şükürler olsun önce allahım sonra bahçeci ekibinin sayesinde :)
Hayirli olsunkızlar müjde hamileyimmmm şükürler olsun önce allahım sonra bahçeci ekibinin sayesinde :)
Allahım sağsalim kucağına almayı nasip eylesin muhteşem bir gebelik yaşa inşallah canım benimkızlar müjde hamileyimmmm şükürler olsun önce allahım sonra bahçeci ekibinin sayesinde :)
çok güzel bir haber hayırlı olsun dr kimdi acaba?kızlar müjde hamileyimmmm şükürler olsun önce allahım sonra bahçeci ekibinin sayesinde :)
o ne demek ki sperm mi yok ??? sperm yoksa celalettin peru varmış onu araştırKızlar merhaba, eşimin spermiogram testinde spermatogenez bulunamadı. Bizim gibi olup da çare bulan var mı?
Spermin başlangıç evresi. O dahi yokmuş. Celalettin beye gidemeyiz. Eşim kalp hastası, üroloji doktorumuz kalp doktoru ile beraber hareket ediyor. Spermatid dahi yokken tesede sperm bulunan var mı acaba?o ne demek ki sperm mi yok ??? sperm yoksa celalettin peru varmış onu araştır
doktorum bursa bahçeciden betül hanım canımSizde dna hasarı mı çıktı? Nasıl hamile kaldınız?
Eşinizde azospermi varsa 1 yıllık evli olmak yeterli.Merhaba hanımlar bahceci tüp bebek merkezi SGK anlaşması şartlarında 3 yıl evlilik zorunluluğu var deniliyor bilgisi olan varmi sgk anlaşması ile tedavi sürecine nasıl girdiniz ne kadar ücret tuttu kısa bilgi verebilirmisiniz
doktorum bursa bahçeciden betül hanım
canım evet hamileyim bursa bahçecide tedavi gördüm ben şükür güzl haber aldıkdoktorum bursa bahçeciden betül hanım canımaysent
Canım benim bildiğim yapılıyor bende haftaya görüşmeye gideceğim görüşmeye bahçeciyeMerhaba kızlar ben vanda unv hastanesinde 1asilama tedavisi gördüm ve gebelik olmadı. Bende pco var ve seker hastasiyim. Eşimde sperm sayısı az ve hareketliliği düşük. Bahceci tüp bebek merkezinde asilama tedavisi var mı bilginiz var mı acaba
Yaaa buraya yazar mısınız. Rabbim en kısa zamanda hayatımıza kavuşturur insallahCanım benim bildiğim yapılıyor bende haftaya görüşmeye gideceğim görüşmeye bahçeciye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?