Henüz yaptırmadım canım bılmıyorm ki bendeCanım peki bu çizik işe yaramadı mı korkuyorum bana da yapıcam dedi doktor da pkoyum o yüzden mi yapıyorlar?
Siz denediniz mi hiç bahçeciye mi gidiyorsunuz doktorunuz kimCanım peki bu çizik işe yaramadı mı korkuyorum bana da yapıcam dedi doktor da pkoyum o yüzden mi yapıyorlar?
Merhabalar ben arayıp bilgi almıştım 12.000 dediler cem çelik hariç diğer 2 hocada ön görüşme ücretsiz Cem bey 850₺ ben Cem beyden Mart’ın sonuna almıştım yaklaşık 1 ay önce çok yoğun olduğu İçin ancak 2 ay sonuna veriyorlar sizde sorun neydi yaş kaçMerhaba bahçeci umutta tedavi gören varmı fiyatı nedir bizim sebepsiz olmuyorda
Yaş 26 sorun yok diyor doktorlar yumurtlama oluyır yaniMerhabalar ben arayıp bilgi almıştım 12.000 dediler cem çelik hariç diğer 2 hocada ön görüşme ücretsiz Cem bey 850₺ ben Cem beyden Mart’ın sonuna almıştım yaklaşık 1 ay önce çok yoğun olduğu İçin ancak 2 ay sonuna veriyorlar sizde sorun neydi yaş kaç
ben de cem beyden aldım mart sonuna verdiler bana da siz de sorun ne bize sebepsiz deniyorMerhabalar ben arayıp bilgi almıştım 12.000 dediler cem çelik hariç diğer 2 hocada ön görüşme ücretsiz Cem bey 850₺ ben Cem beyden Mart’ın sonuna almıştım yaklaşık 1 ay önce çok yoğun olduğu İçin ancak 2 ay sonuna veriyorlar sizde sorun neydi yaş kaç
Bende pko var 1,5 yıldır hiç gebe kalmadım fiyat konusunu konuştunuz muben de cem beyden aldım mart sonuna verdiler bana da siz de sorun ne bize sebepsiz deniyor
hiçbir şey söylemediler malesef en son asistanı aradı 12000 dediBende pko var 1,5 yıldır hiç gebe kalmadım fiyat konusunu konuştunuz mu
vermediler ya asistan aradı sonra soğuk soğuk konuştu drda böyle çıkarsa ordan vazgeçerimaradığında fiyat vermediler mi canım eskiden öyleydi sistemleri arayınca telefonda söylüyorlardı fiyatı
asistan sonra söyledi ama detay vermedi diğer merkezleri de aradım hepsi söylüyor ne var yaniaradığında fiyat vermediler mi canım eskiden öyleydi sistemleri arayınca telefonda söylüyorlardı fiyatı
teşekkür ederimcanım merkezde gittiğinde yüz yüz detaylıca anlatıyorlar fiyatı birde yazılı veriyorlar elinde olsun diye
Diyelim ki dna hasarı çıktı. Yapılabilecek bir şey var mı? Varsa ne olurYok hayır spermiyogram gibi bir test bu DNA hasarına da ekstra içinde bakıp Spermlerin içinde ki DNA ya bakıyorlar baya kapsamlı bir test 1100 TL civari bi fiyatı mevcut ben hep imsi yöntemiyle transferler yaşadım fakat orda göremediklerini belirttiler maalesef elbette tercih sizin ben ilk kez tüp bebek yapacak olanlara hep söylüyorum özellikle erkek infertilitesinde baştan herşeyi yapıp gitmek çok daha etkili oluyor zaman kaybı olmaması açısından
Sizde dna hasarı mı çıktı? Nasıl hamile kaldınız?Sperm fish testini zaten Bahceci gereksiz buluyor ama biz yaptırıp sonucu getirince iyi ki yaptırdınız dediler ben merkezden evet transfer olayı olarak memnunum fakat bazı konularda rahat oldukları için de kızıyorum inşallah bu sefer güzel ilerler diyorum ama erkek infertilitesi için muhakkak öneririm canım Sperm FİSH Testini düzen labaratuarında yapıyorlar bilgin olsun
DNA hasarı çıktı ve dondurulmuş embriyolarımızı NGS yöntemiyle genetik incelemeye gönderdik 20 gün sonra sonucu çıktı sonrasında da sağlıklı gelen embriyo ile transfer işlemim oldu şuan sonuç doğumumu bekliyorumSizde dna hasarı mı çıktı? Nasıl hamile kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?