• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben fulya mustafa beyden aldım RANVEYU Benimde duzensizliğim vardı tertere dişli arslan pencesi bitkisi çok iyi geldi günü nüne geliyor .yanlız 1,5 ay onceden aldım ranvuyu
şimdi içsem olur mu acaba , ay ben randavu nasıl alacağım ki tarihim yok :( ben daha karar veremedim doktoruma

yok ya tırsma dedimye katlanılmıcak acı değil saglığımız icin 15 dk da çıkıyorsun anlamıyorsun bile ama bunyeye göre değişiyor mus belki sizin benim gibi olmaz ama hgs çekinenler 2 ay sonra tüp bebek başlayabiliyor onemli detay
Oo 2 ay mı? Gerci ben zaten yeniden aralık ocak denerim diye düşünmüştüm, ama çok iyi oldu bu bilgi. Vakit kaybetmeden çektireyim. Çok tesekkürler

Telefonla merkezleri aradım, anesteziye gerek yok, çok basit diyo 2si de. Kararsız kaldım şuan gercekten
ben normal muayneden bile korkuyordum o yüzden böle bir şey yaptırdım canım ama arkadaşım çektirdi hafif sızı hissetmiş çektirdiğin yerdeki aletler son modeldir hiç bir sorun yaşamazsın , ben aşılamayı yaptırdım hiç hissetmedim rahim rötgenide aynı aşamalar sadece ilaç kaynaklı hafif sızı oluyormuş okadar

ben normal muayneden bile korkuyordum o yüzden böle bir şey yaptırdım canım ama arkadaşım çektirdi hafif sızı hissetmiş çektirdiğin yerdeki aletler son modeldir hiç bir sorun yaşamazsın , ben aşılamayı yaptırdım hiç hissetmedim rahim rötgenide aynı aşamalar sadece ilaç kaynaklı hafif sızı oluyormuş okadar
Çok saol arkadaşım. Yaradana sığınıp çektircem ben de.

yediğimiz içtiğimiz şeyler çok oenmli keci boynuzu ÖZÜ ÇOK İYİ GELİYORMUS DİYE DUYDUM

yediğimiz içtiğimiz şeyler çok oenmli keci boynuzu ÖZÜ ÇOK İYİ GELİYORMUS DİYE DUYDUM
kullandı ama bir etkisi olmadı üç ay sonra yeniliyormuş kendisini yine düşük çıktı bakalım hayırlısıyla artık yolumuz belli , günler geçsinde adet olayım diye sen benden önce gideceksin bahçeciye güzel haberler bekliyoruz senden

Yani araveriliyor.vucut biraz ilaclardan arinmis oluyor.mesela ben 15 agustos gibi opu oldum tahmini 15 ekimgibi transfer olacak Allahin izniyle
2 ay ara insan heyecanlanır ya cok beklentili sürec bende pazartesi bahceci ile görüşücem bakalım bana nasıl bır yontem uygulayacak

2 ay ara insan heyecanlanır ya cok beklentili sürec bende pazartesi bahceci ile görüşücem bakalım bana nasıl bır yontem uygulayacak
Benim için iyi oldu çünkü yumurta toplamanin hemen sonrasında 10 saatlik yola gitmem gerekiyordu mülakatım vardı.yoksa gidemezdimşimdi embriyocuklarım beni bekliyor.insallah kismetse yakın zamanda hepimizin sağlıklı bebekleri olsun

Back