- 9 Ocak 2018
- 238
- 195
- 103
- 37
İnşallahGercekten çok haklısınız yani tedavi süresince ilgilenip tedavi olumlu veya olumsuz bir şekilde bittiğinde bu şekilde davranılmamalı gereken açıklama yapılmalı insanın içi içini yer 10 gün bile beklemek zor gelir Allah birdaha yaşatmasın inşallah
Canım evet çok yoğun ve ben randevu aldığımda daha prof değildi programı iyice arttı prof olunca. 3 aydır randevu vaktimi bekliyorum o yüzden şahsen bu vakitten sonra doktor değişmem sanırım. Bazen git geller yaşasamda Rabbim pişman etmesin yavrumuzu kucağımıza almamıza aracı olsun inşallah diyorum Cem bey için.Cem bey de iyidir belki ama sanki daha az yoğun biri daha mı iyi olur Mehmet bey çok iyiydi konuşkandı. Ona gitsem daha iyi olacak sanırım. Peki Cem beye msjla yada arayarak ulaşabiliyor muydunuz?
Arayarak ulaşmadım hiç ama tahlil falan istediğinde ösj atıosunuzCem bey de iyidir belki ama sanki daha az yoğun biri daha mı iyi olur Mehmet bey çok iyiydi konuşkandı. Ona gitsem daha iyi olacak sanırım. Peki Cem beye msjla yada arayarak ulaşabiliyor muydunuz?
Suan hamile misiniz bende düşünüyorum ikinci denemede ebru hanıma mı gitsemcanım valla bahçecinin bütün doktorları çok iyi gönül rahatlığıyla istediğine git. ben mesela kadın doktor istedim ebru hanımı tercih ettim melek gibi birisi hep yanımda oldu tedavim boyunca
Benimde adenomyozisim var. Senin dr nerde?Benim problemim bulunamadı malesef Bahçeci'de, sonra Erbil Hoca'ya gittim adenomyozis teşhisi koydu bir de ERA yapıldı transferimin 1 gün sonra yapılması gerektiği sonucu çıktı ama bunlar gerçek sebep mi bilemiyorum henüz transfer olmadım.
Teşekkür ederim, Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Benimde adenomyozisim var. Senin dr nerde?
Hayırlı olsun Yeni tedaviniz, sıkıntınız neydi pekiKızlar merhaba benim doktorumda Cem Bey 1 sene olacak tedavi içindeydik temmuzda negatif haberini aldık ve beklemedeydik Şimdi Ocak ayında ikinci için başlayacağız.
Ben negatif haberi aldığımda gel görüşelim demişti gittim Çok güzel ilgilendi benimle çok şaşırdı çok üzüldüğünü söyledi olacak bu iş pes etmek yok dedi daha geride embriyoların var dedi hiç Beklemeye gerek yok hemen ikinci için başlayalım dedi ama ben başlamak istemedim Tabii ki maddi manevi hazır değilsin O anda.
Ocak ayında tekrar başlıyoruz inşallah ikincisi olur bu sefer
Erkek faktöru bizimkisi.Hayırlı olsun Yeni tedaviniz, sıkıntınız neydi peki
Anladım , insallah bu sefer olur.Erkek faktöru bizimkisi.
Benim hiç bir problemim yok yumurta sayısı kalitesi gayet iyi sadece esimde problem vardı Normal yolla mümkün değildi.
Insallah tesekkur edermAnladım , insallah bu sefer olur.
insallah bu kez olumlu haberi alirsin Allahin izniyle. cem hoca isinde gercekten cok iyi bi doktor.Kızlar merhaba benim doktorumda Cem Bey 1 sene olacak tedavi içindeydik temmuzda negatif haberini aldık ve beklemedeydik Şimdi Ocak ayında ikinci için başlayacağız.
Ben negatif haberi aldığımda gel görüşelim demişti gittim Çok güzel ilgilendi benimle çok şaşırdı çok üzüldüğünü söyledi olacak bu iş pes etmek yok dedi daha geride embriyoların var dedi hiç Beklemeye gerek yok hemen ikinci için başlayalım dedi ama ben başlamak istemedim Tabii ki maddi manevi hazır değilsin O anda.
Evet buna kesinlikle inanıyorum ikinci için histeroskopi falan yapılacak dedi bakalım neler bizi bekliyor.insallah bu kez olumlu haberi alirsin Allahin izniyle. cem hoca isinde gercekten cok iyi bi doktor.
Kızlar merhaba benim doktorumda Cem Bey 1 sene olacak tedavi içindeydik temmuzda negatif haberini aldık ve beklemedeydik Şimdi Ocak ayında ikinci için başlayacağız.
Bende bu cumartesi cem beyle ilk görüşmeme gideceğim inşallah, sizinle ilgisinin güzel oluşu içimi rahatlattı fakat olumsuz sonuç almanıza çok üzüldüm. Bizimde problemimiz sizinle aynı bende hicbir sorun yok yaşım 24 eşim 28 yaşında 4 milyon sperm ileri hareket ve morfoloji 0 olumsuz olacak diye çok korkuyorumErkek faktöru bizimkisi.
Benim hiç bir problemim yok yumurta sayısı kalitesi gayet iyi sadece esimde problem vardı Normal yolla mümkün değildi.
İnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız ama emin ellerdesiniz merak etmeyinBende bu cumartesi cem beyle ilk görüşmeme gideceğim inşallah, sizinle ilgisinin güzel oluşu içimi rahatlattı fakat olumsuz sonuç almanıza çok üzüldüm. Bizimde problemimiz sizinle aynı bende hicbir sorun yok yaşım 24 eşim 28 yaşında 4 milyon sperm ileri hareket ve morfoloji 0 olumsuz olacak diye çok korkuyorumrabbim inşallah bu defa yüzünüzü güldürür gerçekten zor süreçler
Haklısın bende böyle düşünüyorum. Biz kocaeliden gidip geleceğiz uzaktanda gidince insan korkuyor ya ilgisi kötü olursa diyeİnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız ama emin ellerdesiniz merak etmeyin
Doktor çok yoğun gidince 2-3 saat beklediğimiz bile oluyor ama bazı şeyleri bu kadar büyütmemek lazım Ne yapalım Güzel sonuçlar almayı istiyorsak beklemeyi de göze alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?