Özelden yazdım canım

canım ilaç raporumu aldım dersen çıkartır reçeteni ki sen onları alabil önceden bahçeci zaten rapor alacağım dediğinde bile hemen uyarıyor ilaç raporu bir ay geçerli onu hemen kullanın diye

Merhaba canım bende Remzi Hocanın Hastasıyım Gerçekten Mükemmel bir doktor.Rabbim kısmet ederse haftaya transferim olacak.Çok heycanlıyım Rabbim isteyen herkese Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Merhaba, benim negatif bir doktor deneyimim oldu İzmir de. İstanbul bahçeci ye gitmeye karar verdim. Remzi beyin hastalarına karşı tavrı nasıl acaba? Yani benimki 1 dk ultrasonla bakıp gidiyordu sonra hemşiresi bize bilgi veriyordu yumurta-rahim durumu ile ilgili Remzi beyde böyle mi? Birde süreç başlamasıyla birlikte yumurta takibi için kaç kere gittiniz?

Merhaba, ben remzi beyin hastasıyım, cok iyi ilgili her seyi açıklayan anlatan bir doktor. Yumurta takibine 3 ya da 4 gunde bir çağırıyor

Merhaba, ben remzi beyin hastasıyım, cok iyi ilgili her seyi açıklayan anlatan bir doktor. Yumurta takibine 3 ya da 4 gunde bir çağırıyor
Çok teşekkürler cevap için. Yani yumurta toplanana kadar en az 3 kere gitmek gerekli. Peki taze transfer mi seçiyorlar yoksa dondurulmuş mu ?

Cok yumurtası olanlara dondurulmuş transfer yapıyor . Benim oyle olacak mesela. Evet en az 3 kere çağırıyor
Transfer gününe karar verirken peki sık çağırıyor mu? Kusura bakmayın çok sordum ama her gelişim için işyerinden izin kullanacağım kalacak yerimde yok İstanbul’da. O nedenle yaptırana sormak mantıklı geldi şuan

Merhaba Remzi bey gayet ilgili bir doktor. Aklıma takılan herşeyi rahatlıkla sorabiliyorum Net bir şekilde açıklıyor kendisi Ben 13 Ekim de hasta oldum 14 ekimde tedavim başladı 26 ekimde yumurta toplama işlemi yapıldı(3 tada 4 defa gittim kontrole) . Pcos olduğu için rahim dinlendirilme yapıldı. 25 aralıkta da transfer oldum canım.

Transfer sürecine karar verirken peki çok kontrole gittiniz mi? Cevap için çok teşekkür ederim

Transfer günü için 2 defa kontrole gıttım ben 3.gidişimde transfer oldum 18 gün sürdü transfere hazırlık

Sorabilirsin tabi ki, ben daha iğnelerdeyim canım, transfer sürecini bilmiyorum.

Transfer günü için 2 defa kontrole gıttım ben 3.gidişimde transfer oldum 18 gün sürdü transfere hazırlık
Kac yumurta toplandi sizden acaba? Bide rahim dinlendirme sürecinde herhangi bir ilac ya da vitamin kullandınız mi
Rahim dinlendirme de özel bi ilaç vermiyorlar vitaminlere devam tabi kişiden kişiye değişir.

Merhaba arkadaşlar biz de şubat ayı gibi başlamayı düşünüyoruz. 1 yere görüşmeye gittik ama birkaç yerle daha görüşmek ıstiyorum.bahceci umut da anadolu yakası olduğundan düşündüğüm yerler arasında. Gittiğimiz yer rahîm filmine gerek olmadığını söylemişti
Bizim durum erkek faktörlü. Bahceci herkesten rahim filmi istiyor mu. ön görüşmeye giderken tahlil filan yaptırıp öyle mi gitmeliyim. Ilk kez böyle bir surece başlayacağız,hiç bilgim yok..

Ben de Mehmet reşit asoğluna gidicem sanırım.çünkü ön görüşmeyi onla yapmıştık. Kararsız kaldım Cem bey de çok yoğun diye düşündüm. Acaba Cem bey mi yumurtlama bakıp ultrasonu yapıyor yoksa başka dr mu? Cem bey her zaman kendi mi yapıyor herşeyi?

rahim filmi, spermiogram ve kan tahlillerine bakiyorlar. rahim filmin yoksa doktor gorusmesinden sonra da cektirebilirsin istersen ama genelde istiyorlar. tsh, lh, fsh ve amh testlerini yaptirmak gerekiyor ozellikle amh i onemsiyorlar. film haric bu testleri yaptirip gidersen direk tedaviye baslayabilirler. yoksa istenir muhakkak.

canım ilaç raporumu aldım dersen çıkartır reçeteni ki sen onları alabil önceden bahçeci zaten rapor alacağım dediğinde bile hemen uyarıyor ilaç raporu bir ay geçerli onu hemen kullanın diye
Bugün telefonla görüştük yarın gittiğimde ilaçlarımı yazacaklar sanırım

Malesef benimde bilgim yok arkadaşlar sağolsun yazıyor oradan öğreniyorum çünkü henüz tedaviye başlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…