Çok teşekkür ederim canım. İnşallah senin tedavin de olumlu sonuçlanır.Tedavin inşallah olumlu sonuçlanır bebeğin sana sımsıkı tutunur umarımFiyat bilgisi çok iyi oldu kuzum teşekkür ederim çünkü bende cem bey ile önümüzdeki hafta görüşmeye gideceğim ve orada tedaviye başlamayı düşünüyorum bende raporlu hastayım belki ilaçlarda fiyat biraz fark eder
Amin canım benim rica ederim ne demek.Çok teşekkür ederim canım. İnşallah senin tedavin de olumlu sonuçlanır.
15 gün sonunda mi toplandı peki yumurtalar canım2 günde bir genelde. İlk ctesi gittim sonra çarşamba sonra cuma sonra ptesi şeklinde ilerledi
7 Aralıkta ilk iğnemi vurdum göbekten, 19 Aralıkta yumurtalarım toplandı. Bu kişiye göre de değişebilir bence. Yumurtaların olgunlaşma gününe göre değişir çünkü sürekli kontrol ediyor.15 gün sonunda mi toplandı peki yumurtalar canım
Aynen canim degisir bence de. Cok teşekkür ederim.7 Aralıkta ilk iğnemi vurdum göbekten, 19 Aralıkta yumurtalarım toplandı. Bu kişiye göre de değişebilir bence. Yumurtaların olgunlaşma gününe göre değişir çünkü sürekli kontrol ediyor.
Rica ederim iyi şanslar size deAynen canim degisir bence de. Cok teşekkür ederim.
Ya hadi hayırlısı insallah pozitifi görürsün haber ver bana da. Ben de yarın başlıyorum iğnelere.Transferim bugün gerçekleşti 1 adet 5. Gün embriyosu konuldu 35 yaşın içindeyim ama doldurmadım. O nedenle yasal olmadığı için 2. Embriyoyu koymadılar. Onu da dondurdum.
Teşekkür ederim. İnşallahYa hadi hayırlısı insallah pozitifi görürsün haber ver bana da. Ben de yarın başlıyorum iğnelere.
Sıkıntınız neydiCem beye gittim bana %80 olumlu olur dedi ama. Olmadı kendısı instagramda yorumları sınırlandırdıgıniçin sadece olumlu yorunları ve sonucları görüyorsunuz bende o yorumlara kanarak gittim
Sıkıntının ne oldugu anlasılamadı genetik test yaptırdık orda da sorun yokSıkıntınız neydi
Anladım, dondurulmuş varsa onlarla denersiniz tekrar,olur insallah.Sıkıntının ne oldugu anlasılamadı genetik test yaptırdık orda da sorun yok
Yaa ,genelde oyle diyorlar cem bey içinBahar aylarında tekrar düşünüyorum ama cem bey tekrar gitmeyi düşünmüyorum cok yogun ilgi falan hakgetire zeynep kamıl den bi tık iyi
Dondurulmusumda yok 12 emriyodan son güne tek emriyo kaldı oda tutmadı zaten be prof olmuş biri bana bunu sebebini acıklayamadıAnladım, dondurulmuş varsa onlarla denersiniz tekrar,olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?