• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kıbrıs Tüp Bebek Merkezinde tedavi gören var mı?

Cnm merhaba cok zor bi durum hic yokmu ki sperm donasyonu dusunuyorsun .

k
Yok canım tese oldu azoospermi teşhisi koyuldu başka merkezlere gittik durum aynı çok fazla çocuk istiyorum eşini ikna ettim gibi bahçeciyi İst. Dan biliyorum sanırim temmuzda bi gidip gorusecegz eşimin yıllık iznini bekliyorum işte

Kizlar slm ben anne olmayi cok istiyorum ama kendi yumurtslarimla anne olmam imkansiz daha once tup bebek denedin ve bi kac doktor tek caremin donasyon oldugunu soyledi o gunden beri psikolojik destek aliyorum ama bo taraftanda donasyonu araştırıyorum yaptiranlar sürecle ilgili bilgi verrsnz ck svnrm smsidn çok tsekkr ederim

C
Kizlar slm ben anne olmayi cok istiyorum ama kendi yumurtslarimla imkansiz daha once tup bebek denedin ve bi kac doktor tek caremin donasyon oldugunu soyledi o gunden beri psikolojik destek aliyorum ama bo taraftanda donasyonu araştırıyorum yaptiranlar sürecle ilgili bilgi verrsnz ck svnrm smsidn çok tsekkr ederim
Canim ck zr bi surecten geciyosun seni cok iyi anliyorum ams inan bna anne olmak o duyguyu yasamak herseye deger bnde donasynla hamile kaldım zehra hanim sayesinde ve annelik duygusunu sana tarif edemem tabi once dinlen toparlan ama umudunu kaybetme zaten doktorun ve hemsireler butun surecte sana buyuk destek olacaktir bn o konuda cok sansliyim cunku zehra hanim sagolsun cok ilgili allahim sanada biran önce deneyecek cesareti versin cnm

Cani!m bende zehra hanımla
C

Canim ck zr bi surecten geciyosun seni cok iyi anliyorum ams inan bna anne olmak o duyguyu yasamak herseye deger bnde donasynla hamile kaldım zehra hanim sayesinde ve annelik duygusunu sana tarif edemem tabi once dinlen toparlan ama umudunu kaybetme zaten doktorun ve hemsireler butun surecte sana buyuk destek olacaktir bn o konuda cok sansliyim cunku zehra hanim sagolsun cok ilgili allahim sanada biran önce deneyecek cesareti versin cnm
Canım bnde zhra hanımla konusuca hemen ikna oldum Zor bir süreç destek alman iyi olmuş !kendini hazır hssedimce hemen dene bence çünkü anne olmak herşeye deger

Kızlar forumda evolve diye bi otel ismi gördüm kibrista çok uygunmus fiyatı bahçeci Kıbrıs hastanesine yakin mi kızlar bizde oradami konaklasak yoksa direk paket mi aksak bilemedim napmaliyim sizce

Evolved b
Kızlar forumda evolve diye bi otel ismi gördüm kibrista çok uygunmus fiyatı bahçeci Kıbrıs hastanesine yakin mi kızlar bizde oradami konaklasak yoksa direk paket mi aksak bilemedim napmaliyim sizce
Evolved bizde duyduk ama eşim paket aldı uğraşmaya diye ama Kendisi ayarlayıp gidenlere var

Paket gitmek daha mi iyi diyorsun gerçi evet uçaktı transferdi uğraşmak yerine direkt alıp gitmek daha mantıklı birde sadece tek bir surece konsante olmk istiyorum kafmda başka şeyler olsun istemiyorum umarım herşey yolunda gidet

Canım paket daha iyi duruyor çünkü küçük küçük birçok detay var bilemedim iste

benim daha zamanım var 2 ay gibi ...hala kararsızım.bilmiyorum.yakın bi tarih olsa hemen karar verebilirdim belki ama sen bir git gel inşallah senin pozitif sonucun beni daha kararlı kılacak canım...

Merhaba biraz forumu okudum da bende kıbrıs ta donasyon yaptırmak istiyorum.En iyi merkez neresi karar vermek çok zor siz fiyat araştırması yaptınızmı her merkezin fiyatı farklı rica etsem paylaşırsak sevinirim.teşekkürler

Canım bn zehra hanımdan da bahçeci Kıbrıs tüp bebek merkezindende memnunum tavsiye ederimm ara görüş bnce

Merhaba biraz forumu okudum da bende kıbrıs ta donasyon yaptırmak istiyorum.En iyi merkez neresi karar vermek çok zor siz fiyat araştırması yaptınızmı her merkezin fiyatı farklı rica etsem paylaşırsak sevinirim.teşekkürler
Canimm bnde bahçeci kibrista Tedaviye basliyorumm tavsiye ederim bu arada aklına takılan şeyler için Kıbrıs tüp bebek faceten sorabilirsnn

Canimm bnde bahçeci kibrista Tedaviye basliyorumm tavsiye ederim bu arada aklına takılan şeyler için Kıbrıs tüp bebek faceten sorabilirsnn

şu an ki fiyatı ne kadar orada konaklama bedeli falan ne kadar maal oluyor.kaç adet yumurta transferi yapıyorlar canım özelden de görüşebilirsek sevinirim şimdien bol şanslar sana...

şu an ki fiyatı ne kadar orada konaklama bedeli falan ne kadar maal oluyor.kaç adet yumurta transferi yapıyorlar canım özelden de görüşebilirsek sevinirim şimdien bol şanslar sana...
Tabi cnm yaz buna ozelden paket alirsan fiyat seçtiğini otele gore değişiyor tatlım. 10 yumurta garantisi veriyorlar senin yaşına ve geçmiş denemelerine gore transfer ediyolar

Kızlar selamm nasil gidiyr tedaviler umarım hepimizin dilekleri bu mubarek ayda kabul olurrrr..:KK46::KK46::KK46::KK71:

[QUOTEo19, post: 41632055, member: 685295"]teşekkürler arkadaşım yalnız ben orda Özlem hanım var diye biliyorum Zehra han.hiç duymadım...[/QUOTE]
Canim zehra hanim domtor ozlem de hemsiresi galiba sitesinden okudugum kadariyla buradaki bahceciden gitmis doktor oraya

teşekkürler arkadaşım yalnız ben orda Özlem hanım var diye biliyorum Zehra han.hiç duymadım...
Canim ozlem hemşire var zehra hanim sibel hepsi çok ilgili ve tecrübeli deneyimli BN çok sevdim hepsini islerini çok iyi yspiyorlar

Canim ozlem hemşire var zehra hanim sibel hepsi çok ilgili ve tecrübeli deneyimli BN çok sevdim hepsini islerini çok iyi yspiyorlar

canım rica etsem ücret konusunda kim yardımcı olur bana çünki ben toparlayamadım o yüzden de tedaviye başlayamıyorum.acaba hangisiyle görüşmem lazım...

canım rica etsem ücret konusunda kim yardımcı olur bana çünki ben toparlayamadım o yüzden de tedaviye başlayamıyorum.acaba hangisiyle görüşmem lazım...
canım sibelle konusabilrsin o sana yardımcı olur bence bu konuda özlem hemsireyle daha cok tedavi sürecini konistum çünkü ben

Back