• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kıbrıs Tüp Bebek Merkezinde tedavi gören var mı?

Benim tek yumurtalığımda var canım. Ondada çikolata kisti var. Tüpümde kapalı olduğu için tek şansım tüp bebek ve sekizinci denememi Yaptım negatif sonuç aldım yine. Doktorum da BU kadar denemEden sonra yumurta bağışını düşünmemi Söyledi.
Dusundugun gorustugun bi merkez var mi canim. Ne zaman baslamayi dusunuyorsun

Kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor. Tedaviye başladınızmı. Haber verin. :)

kızlar merhaba bende uzun araştırmadan sonra bahçecide karar kıldım. allahım utandırmasınbu bebeği çok istiyorum dualarınızı esirgemeyin.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah güzel haberlerimizi en kısa zamanda paylaşırız.

kızlar merhaba bende uzun araştırmadan sonra bahçecide karar kıldım. allahım utandırmasınbu bebeği çok istiyorum dualarınızı esirgemeyin.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah güzel haberlerimizi en kısa zamanda paylaşırız.

Hakkında hayırlısı olsun canım dualarım seninle inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum yazılanları okuyorum. Yaklaşık 2 ay önce son tüp bebek dememi yaptım ve sonuç yine negatif. 39 yaşındayım ve doktor artık tek çarenin donasyon olduğunu söyledi. Önce çok zorlandım kabullenemdim ama sonra kendimi telkin edip bir bebeğimin olmasını ne kadar çok istediğimi hatırladım. Sonra sizleri takip etmeye başladım. O kadar çok yer araştırdımki en sonunda içime sinen bahçeci kıbrıs oldu. Donör seçimlerindeki hassasiyetleri ve en önemliside laboratuarının iyi olması en büyük etki oldu. Onun dışında zehra hanımla olan telefon görüşmemizde sağolsun herşeyi bir bir açıkladı. Şimdi Allahımın izniyle tedaviye başalayacağız kısmetse. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum yazılanları okuyorum. Yaklaşık 2 ay önce son tüp bebek dememi yaptım ve sonuç yine negatif. 39 yaşındayım ve doktor artık tek çarenin donasyon olduğunu söyledi. Önce çok zorlandım kabullenemdim ama sonra kendimi telkin edip bir bebeğimin olmasını ne kadar çok istediğimi hatırladım. Sonra sizleri takip etmeye başladım. O kadar çok yer araştırdımki en sonunda içime sinen bahçeci kıbrıs oldu. Donör seçimlerindeki hassasiyetleri ve en önemliside laboratuarının iyi olması en büyük etki oldu. Onun dışında zehra hanımla olan telefon görüşmemizde sağolsun herşeyi bir bir açıkladı. Şimdi Allahımın izniyle tedaviye başalayacağız kısmetse. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

hayırlı olsun arkadaşım. Allah hepimizin yardımcısı olsun dediğin gibi. benimde seçmem,n en büyük nedenlerinden birisi laboratuvarı oldu. zehra hanımda allah razı olsun çok ilgili ve sıcak. bende bir ara vazgeçtim çok kötü oldum ama evlat isteği beni geri çevirdi. inşallah sonucuda güzel olsun hepimiz için.

Amin canım allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bu aymı başlıyacaksın tedaviye.

Back