- 11 Mayıs 2015
- 9
- 7
- 1
- 48
- Konu Sahibi emooosss_83
Amin canım allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bu aymı başlıyacaksın tedaviye.
Kısmetse haziranda başalayacağım.İnşallah sonu güzel olur allahım dualarımı duysun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bu aymı başlıyacaksın tedaviye.
İnşallah canım. Ben şükürler olsun hamileyim. Allah kısmet ederse kucağıma alacağım günü bekliyorum.
Kısmetse haziranda başalayacağım.İnşallah sonu güzel olur allahım dualarımı duysun.
hayırlı olsun canım allahım inşallah banada senin gibi bu duyguyu yaşatsın evimi bebeğimle şenlendirsin inşallah.sağlıkla kucağına alırsın inşallah. darısı bütün evlat hasreti çekenlerin başına.
Amin canım amin inşallah güzel haberlerini alırız. Yeter ki inan. Valla bende çok korkuyodum bir daha negatif olursa diye. Sağolsun zehra hanım çok ilgiliydi çok rahatlattı insan morali yükselince daha iyi hazırlanıyo. Moral çok önemli. Sayelerinde bebeğime kavuşucam daha ne isterim.
çok teşekkür ederim canım. allaha şükür moralim yerinde zehra hanım gerçekten dünya tatlısı çok kanım kaynadı daha görmeden. durumu çok güzel anlattı. bu durumlarda güven ve ilgi çok önemli sağolsun zehra hanımda çok ilgilendi. şimdi haziranı bekliyorum. allahım yardım etsin inşallah güzel haberlerimi en kısa srede vermk nasip olur. :)
Moralinin yüksek olmasına sevindim canım en önemli şey zaten inanmak ve moral. Evet zehra hanım gerçekten çok şeker bi insan çokta yardımcı. Herkes öyle açıkçası çokta ilgililer. Allaha şükür gün sayıyorum saylerinde. Seninde en kısa zamanda mutluluğunu paylaşırız. Az kaldı haziranada.
Allaha şükür moralim yüksek valla en önemli şey gerçektende. Çok hasassas bir konu kimseylede paylaşamıyosun kolay kolay açıkçası ilgileri alakaları bana çok iyi geldi. Dediğin gibi haziranada az kaldı. Allahımın izniyle herşey güzel olacak. Allah sanada yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına.
kızlar merhaba 42 yaşındayım ve 4 negatif tüp bebek denemem var. artık doktorum bana çarenin donasyon olduğunu söyledi. o an dünyam başıma yıkıldı. ama toparlanmak zorunda olduğumu biliyodum. sonra sizleri takip etmeye başladım yazdıklarınız paylaştıklarınız o kadar güzelki birbirinize destek oluşunuz. bende şimdi aranıza katılmak istedim kısmetse haziran başı başlıyorum tedaviye bahcecide. inşallah hepimizin yüzü gülsün sonunda. allahım emeklerimizi ve dualarımızı boşa çıkarmasın. :)
Hoşgeldin canım aramıza. İnşallah en hayırlısı olur senin için. Allahım dualarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın. Dualarım seninle.
çok teşekkür ederim canım allahım duysun dualarımızı.
arkadaşlar merhaba. bende geçen hafta başladım tedaviye. bu süreçte elimden geldiğince destek olmak ve sizlerle bu süreci paylaşmak istedim. hamile olan arkadaşlarım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. darısı başımıza.hepimize bol şans olsun inşallah. :)
Hayırlı olsun canım tedavin. Paylaşmak güzel şey. Allahım evini çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah.
aKızlar slm bnde donasyon yaptırmak istiyorum kibrista merkez arastiriyorum bahcecinin İst merkezini biliyrum ama kibristaki merkezi nasıl bizde sorun esimde birde konaklama fln nasıl oluyr
kKızlar slm bnde donasyon yaptırmak istiyorum kibrista merkez arastiriyorum bahcecinin İst merkezini biliyrum ama kibristaki merkezi nasıl bizde sorun esimde birde konaklama fln nasıl oluyr