• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kıbrıs Tüp Bebek Merkezinde tedavi gören var mı?

Ferdaca hayırlı olsun arkadsm smdiden umarım topigimize müjdeli bi hbr vrebilirsin darısı bzm başımıza insallh
Çok tesekkur ederim arkadaşım darısı senin başına inşallah transferim olsn müjdeli hbrde vermeyi nasip etsin allahim

Amin canım inşallah allahım bizede nasip eder.. Hepimiz emek veriyoruz ugrasiyoruz neticelerini almak istiyoruz
aynen canım allahım hepimizin yüzüne güler inşallah ramazanda bol boldua ettim hepimize olumlu sonuçlar alalım diye ne zamandır giremiyorum haber veremedm size başlıyorm bnde bu ayki adetimle birlikte tedaviye çok uğraştık yıprandık ama hepsi evlat sahibi olabilmek içinde umarım dualrım kabul olur bnde anne olabilirim zehra hanm saysinde

aynen canım allahım hepimizin yüzüne güler inşallah ramazanda bol boldua ettim hepimize olumlu sonuçlar alalım diye ne zamandır giremiyorum haber veremedm size başlıyorm bnde bu ayki adetimle birlikte tedaviye çok uğraştık yıprandık ama hepsi evlat sahibi olabilmek içinde umarım dualrım kabul olur bnde anne olabilirim zehra hanm saysinde
Hayırlı olsun cnm allah mutlu sonuda göstersin İnsallah çok doğru bi krar vermissin hepimiz öyle yada boyle anne olmayı hak ediyorz. Bnce

canım sibelle konusabilrsin o sana yardımcı olur bence bu konuda özlem hemsireyle daha cok tedavi sürecini konistum çünkü ben

canım nasıl gidiyor tedavin ne durumda rica etsem bana Sibel Hanım tel verirmisin... veya oraya gittiğinde bahsedebilirmisin yüzyüze konuşmak daha iyi aslında...

canım nasıl gidiyor tedavin ne durumda rica etsem bana Sibel Hanım tel verirmisin... veya oraya gittiğinde bahsedebilirmisin yüzyüze konuşmak daha iyi aslında...
CNm herşey yolunda gidiyor simdilik BN gittiğimde söylerim sen bna ozelden iletişim bilgini gönder istersen konuşunca veriyim arasınlr seni 0542 854 26 25 sibelin hnmin num. Cnm

Kullanıcı ismi gri ve üzeri çizgili olan kullanıcıların mesajlarına asla itibar etmeyin !

merhaba arkadaşlar donasyon düşünüyorum acaba yaptıranlar nasıl bir yol izledi ve donasyon fiyatı nedir?

tedaviniz ne kadar sürdü Kıbrısta ne kadar kaldınız kızlar lütfen yardımcı olun..

bende başlıcam ama hangi merkez de başlıcamada karar veremedim.Her ne kadar Bahçeci desemde acaba öbür merkezler nasıl bilgi toplayan varmı..,
Canım bn bahceciyi turkiyeden biliyorum iyi merkez şimdi diğerlerinede bakiyrom burası derya deniz ama sanırım bahceci daha yakın duruyor

Neden butun uyeler uzgun, gecici olarak hesap disi?
Kibris bahceci benim icin onemli bir konu.
Canım sendmi donasyon düşünüyosun bnmki yumurta donasyonu olacak erken menopoz bnmkisi ben bi kaç kişiyle konuştum özelden fln bakalım bu ay karar verip başlamak istiyoruz zor bi süreç ve karar güçlü olmaya calışıyorum hersey anne olabilmek için bu yüzden katlsnıyorum

Canım sendmi donasyon düşünüyosun bnmki yumurta donasyonu olacak erken menopoz bnmkisi ben bi kaç kişiyle konuştum özelden fln bakalım bu ay karar verip başlamak istiyoruz zor bi süreç ve karar güçlü olmaya calışıyorum hersey anne olabilmek için bu yüzden katlsnıyorum
Evet ben de yumurta donasyonu. Ben Rahim ameliyati olmustum. O nedenle donasyon. Evet hersey anne olmak icin. Allah hepimizin gonlune gore versin. Zorlu bir surec. Donasyon olunca hemen hamile kalinacak gibi bir izlenim var ama ilk seferde olmayabilir. Belki ikincide belki 3. de. 10 yumurta garantisi veriyorlar. Bu yumurtalarin hepsi kaliteli mi? O kadar cok soru var ki sorulacak. Buradaki butun uyeler gecici olarak hizmet disi ve uzgunler. Neden acaba? Sonuclar hep negatif mi? Referans alabilecek hic kimse yok mu?

Evet ben de yumurta donasyonu. Ben Rahim ameliyati olmustum. O nedenle donasyon. Evet hersey anne olmak icin. Allah hepimizin gonlune gore versin. Zorlu bir surec. Donasyon olunca hemen hamile kalinacak gibi bir izlenim var ama ilk seferde olmayabilir. Belki ikincide belki 3. de. 10 yumurta garantisi veriyorlar. Bu yumurtalarin hepsi kaliteli mi? O kadar cok soru var ki sorulacak. Buradaki butun uyeler gecici olarak hizmet disi ve uzgunler. Neden acaba? Sonuclar hep negatif mi? Referans alabilecek hic kimse yok mu?

bende sizin gibi çağrı yaptım arkadaşlar cevap verdiler kimileri işleme başlamıştı kimi sürecin sonuna yaklaşmıştı.Uzun zamandır kimse yazmıyor demek olumsuzluklar oldu.Bende tedaviye başlayacağım ama burdaki arkadaşları görüne gözüm korktu.Tabiki yapılan işlem hem maddi hem de manevi yıkıyor insanı.
Arkadaşlar lütfen umudunuzu kaybetmeyin yeri ve zamanı geldiğinde gerçekleşecektir.

bende sizin gibi çağrı yaptım arkadaşlar cevap verdiler kimileri işleme başlamıştı kimi sürecin sonuna yaklaşmıştı.Uzun zamandır kimse yazmıyor demek olumsuzluklar oldu.Bende tedaviye başlayacağım ama burdaki arkadaşları görüne gözüm korktu.Tabiki yapılan işlem hem maddi hem de manevi yıkıyor insanı.
Arkadaşlar lütfen umudunuzu kaybetmeyin yeri ve zamanı geldiğinde gerçekleşecektir.
HASAT7 HASAT7 Kızlar bugun merkezi aradım cok tatlı bırısı cıktı telefona baya uzun uzun konıstuk aklıma gelen herseyi sordum hepsine cvp verdi yarında doktorla goruscem sitelerini fln kurcaladım biraz hastalar hikayelerini fln göndermiş bilmiyorum diğer merkezlerin isminide ilk defa duydum burayı en azından turkiyeden biliyorum kısmet ya bu işler allahım ol derse oluyo işte

Tesekkur ederim. Umudumu hic yitirmedim. Allaha gu

Bilgisayarda hata olustu.
Kızlar zehra hanımlada konustum tedaviyi burdan yürütüp transferde orda olmamız yetiyomuş eşin gidip sperm veriyo donörünü kendin siteden secebiliyosun falan sanırım ben devam edecegim burda artık takatim lalmadı cok yıprandım biran önce olsun istiyorum

Back