Tabi tabi ebru Öztürk’te netleştim ben kesinlikleEvet çok şükür
Sizin de olacak insallahhhh
Sizin randevu ne zaman doktor kararınızı verdiniz mi şimdi kesin
En son kararsızdınızzzz
Bu süreçte eşiniz ilaç vitamin kullanıyor muTabi tabi ebru Öztürk’te netleştim ben kesinlikle
Ben şimdi adet olmayı bekliyorum adetime de bi 15 gün var ilk olduğum gün arıcam onlar 2. Ya da 3. Güne randevu vereceklermiş
Benim tek korkum eşimin sperm sıkıntısı inşallah güzel sperm bulurlar
Siz o zaman taze transfer mi oldunuz bu arada
Bu arada bi tanıdığımın eşi de sizin gibiydi spermi ebru hocanın hastası onun da ilk denemede tuttuTabi tabi ebru Öztürk’te netleştim ben kesinlikle
Ben şimdi adet olmayı bekliyorum adetime de bi 15 gün var ilk olduğum gün arıcam onlar 2. Ya da 3. Güne randevu vereceklermiş
Benim tek korkum eşimin sperm sıkıntısı inşallah güzel sperm bulurlar
Siz o zaman taze transfer mi oldunuz bu arada
Eşim Bülent hocanın verdiği ilaçları kullanıyor Şuan. Sizin eşiniz sigaraya içiyor muydu benim eşim bırakamadı çok etkisi olduğunu duydumBu süreçte eşiniz ilaç vitamin kullanıyor mu
MESİPER diye bi ürün var mucize diyorlar
Benim eşim kullanmadı da kuzenimin de eşinde sorun var sperminde ondan biliyorum
Yok ben mayısta yumurta toplattım üstüne 1 kez adet oldum haziran transfer
Ebru hocama selam söylemeyi unutmayın gidinceKocaeli’den zeliha derseniz o anlar ben dün gece 11de sonuç attım aradı beni sağ olsun ya
Ay Şuan bana çok umut oldunuz siz yaBu arada bi tanıdığımın eşi de sizin gibiydi spermi ebru hocanın hastası onun da ilk denemede tuttu
Ben de sırf böyle olsun diye hemen yazmam istedim bana da aynı doktorla pozitif görenler hep umut olmuşturAy Şuan bana çok umut oldunuz siz yainancım yükseldi bi
Ben de sırf böyle olsun diye hemen yazmam istedim bana da aynı doktorla pozitif görenler hep umut olmuştur
Benim eşim içmiyordu ama o ilk denemede tutan sperm sorunu olan tanıdığımın kocası içiyordu
Yani içiliyordu diye hatırlıyorum emin değilimAy Şuan bana çok umut oldunuz siz yainancım yükseldi bi
Ayyy valla içime bi su serptiniz çok teşekkür ediyorum inanıyorum ya ilk denemede benimde tutacak inşallahYani içiliyordu diye hatırlıyorum emin değilim
Ama onun da sperm çok çok kötüydü eminim hatta doktor yüksek ihtimal ameliyatla alırız sperm demişti ordan biliyorum
Şuan iğnelere devam ediyor musunuzYani içiliyordu diye hatırlıyorum emin değilim
Ama onun da sperm çok çok kötüydü eminim hatta doktor yüksek ihtimal ameliyatla alırız sperm demişti ordan biliyorum
Popo iğnesine devam ediyorum benŞuan iğnelere devam ediyor musunuz
Merhaba bahsettiğiniz tayfun hoca hangi hastanede hangi şehirdeBiz de laboratuar iyi diye gittik ama iki embriyom da tutunmadı. Hala orada bekleyen iki embriyom var ne olur ne olmaz diye. Tutunmayı etkileyen çok faktör var. Ben orada devam etseydim ebru hanım bana histereskopi yapacaktı ama tayfun bey gerek yok dedi. Boşu boşuna bir işlemden daha geçecektim yani.
Benim eşimin sperm sayısı yetersizdi, ileri hareket hızı düşüktü morfoloji bozuktu. Baya sorunumuz vardı yani. Sonrasında bende amh düşüklüğü çıktı. Ekim 2022de 1.12 olan amh değerim temmuz 2023te 0.2ye düştü. Ebru hanım da şaşırdı çok hızlı bir düşüş diye. Sonra tayfun beyle konuştuk. Bazen böyle olabilir ama bu canını sıkmasın dedi. Bizim için bir yumurta bile yeterli önemli olan kaliteli olması dedi. Ebru hanım yumurta geliştirici iğnelere adetin ikinci günü başlamıştı tayfun bey adetten bir hafta önce başladı. Ebru hanımda beş yumurta toplandı hiçbiri döllenmedi. Tayfun beş 8 yumurta topladı ikisi döllendi transfer edildi biri tutundı çok şükür. Bunları kafan karışsın diye yazmıyorum ama doğru doktoru bulmak gerçekten çok önemli. Sana iyi gelen başkasına gelmeyebilir. Ben ebru hanımdan sonra tayfun beyle görüştüm ama hemen kabul etmedim. Gittim iki tane daha doktorla görüştüm ama içime en sinen tayfun bey oldu. Sen de acele etme. Tavsiye edilen doktorlarla görüş hepsinin fikrini al. Şehir dışındam geliyor olman biraz zor tabi ama en azından gerçekten güvenebileceğin bir doktor ve ekiple yola çık. Benim nacizane tavsiyem budur
Merhaba. Kocaeli Gebzede. Anadolu sağlık merkezindeMerhaba bahsettiğiniz tayfun hoca hangi hastanede hangi şehirde
Benim doktorumda mehmet reşitti 1 dk bile sürmeyen kontrollerden geçtim ama ilkte tuttu kısmet sanırım bu işler, özel ilgi yok hemşireler çok yoğun, bırakın doktora ulaşmayı hemşireye bile zor ulaşılıyor. Daha butik biyerde belki daha relax geçirmek süreci daha iyidir çünkü çok çok yorucu bir süreç, ben pozitifi gördükten sonra kontrol için bir daha gitmedim mehmet hocaya, o kadar kalabalık sıralar bekleniyor ki hamilelikte katlanmak istmedim, başka kadın doğumcu ile devam ettim hemen,Sosyal medyada kendini çok farklı gösteriyor o zaman Mehmet hoca çünkü böyle çok yazan olmuş
Zaten bende bahçeciyi sırf laboratuvarı için seçtim bende inşallah hamile kalırsam zaten gitmem ki zaten şehir dışındayım ama sosyal medyada çok farklı gözüküyor Mehmet reşitBenim doktorumda mehmet reşitti 1 dk bile sürmeyen kontrollerden geçtim ama ilkte tuttu kısmet sanırım bu işler, özel ilgi yok hemşireler çok yoğun, bırakın doktora ulaşmayı hemşireye bile zor ulaşılıyor. Daha butik biyerde belki daha relax geçirmek süreci daha iyidir çünkü çok çok yorucu bir süreç, ben pozitifi gördükten sonra kontrol için bir daha gitmedim mehmet hocaya, o kadar kalabalık sıralar bekleniyor ki hamilelikte katlanmak istmedim, başka kadın doğumcu ile devam ettim hemen,
Reklam için öyle maalesef ama adamın çok fazla hastası var herkesle tek tek uzun süre ilgilenme lüksü yok buda kurum politikasından kaynaklanıyor, bahçecinin lab çok iyi önemli olanda oZaten bende bahçeciyi sırf laboratuvarı için seçtim bende inşallah hamile kalırsam zaten gitmem ki zaten şehir dışındayım ama sosyal medyada çok farklı gözüküyor Mehmet reşit
Evet sizdeki problem neydiReklam için öyle maalesef ama adamın çok fazla hastası var herkesle tek tek uzun süre ilgilenme lüksü yok buda kurum politikasından kaynaklanıyor, bahçecinin lab çok iyi önemli olanda o
Düşük sperm sorunumuz vardı bizim, bende sorun yoktu, eşim ilaçlar kullandı 7 ay öyle başladık tüp bebeğeEvet sizdeki problem neydi
Bizde de aynı durum var ŞuanDüşük sperm sorunumuz vardı bizim, bende sorun yoktu, eşim ilaçlar kullandı 7 ay öyle başladık tüp bebeğe
Evet onda gördük tedavi, 500 bindi 7 ay sonra 9 milyon olmuştuBizde de aynı durum var Şuan
Eşimde sperm sorunu var kaçtı peki eşinizin sayısı Bülent Erol’da mı tedavi gördünüz 7 ay ilaç tedavisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?