Biz de laboratuar iyi diye gittik ama iki embriyom da tutunmadı. Hala orada bekleyen iki embriyom var ne olur ne olmaz diye. Tutunmayı etkileyen çok faktör var. Ben orada devam etseydim ebru hanım bana histereskopi yapacaktı ama tayfun bey gerek yok dedi. Boşu boşuna bir işlemden daha geçecektim yani.Modum düştü açıkçası bahçesinin laboratuvarı ve embriyologları çok iyi diyorlar elinizdeki sorun neydi
Benim eşimin sperm sayısı yetersizdi, ileri hareket hızı düşüktü morfoloji bozuktu. Baya sorunumuz vardı yani. Sonrasında bende amh düşüklüğü çıktı. Ekim 2022de 1.12 olan amh değerim temmuz 2023te 0.2ye düştü. Ebru hanım da şaşırdı çok hızlı bir düşüş diye. Sonra tayfun beyle konuştuk. Bazen böyle olabilir ama bu canını sıkmasın dedi. Bizim için bir yumurta bile yeterli önemli olan kaliteli olması dedi. Ebru hanım yumurta geliştirici iğnelere adetin ikinci günü başlamıştı tayfun bey adetten bir hafta önce başladı. Ebru hanımda beş yumurta toplandı hiçbiri döllenmedi. Tayfun beş 8 yumurta topladı ikisi döllendi transfer edildi biri tutundı çok şükür. Bunları kafan karışsın diye yazmıyorum ama doğru doktoru bulmak gerçekten çok önemli. Sana iyi gelen başkasına gelmeyebilir. Ben ebru hanımdan sonra tayfun beyle görüştüm ama hemen kabul etmedim. Gittim iki tane daha doktorla görüştüm ama içime en sinen tayfun bey oldu. Sen de acele etme. Tavsiye edilen doktorlarla görüş hepsinin fikrini al. Şehir dışındam geliyor olman biraz zor tabi ama en azından gerçekten güvenebileceğin bir doktor ve ekiple yola çık. Benim nacizane tavsiyem budur