baharrosa Meme Estetiği Ameliyatı

baharrosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
12
2
38
İstanbul
Herkese Merhaba,

Meme operasyonu geçirmiş biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Çünkü benimde tıpkı sizler gibi endişelerim vardı. Özellikle acı konusunda. 05.10.2011 tarihinde ameliyat oldum. Bana 280 cc Mentor marka anatomik silikon kas üstü meme altı tekniği ile takıldı. Lokal ve sedasyon anestezi ile yapıldı.
1. gün hiç ağrım olmadı, tabi bunun sebebi serumla birlikte verilen ağrı kesicilerdi. Kendimi çok iyi hissettim.
2. gün direnlerim alındı. Artık kendim kalkabiliyordum. Bu arada tuvalet ihtiyacınızı giderirken yürümeyi ihmal etmemelisiniz. Daha çok rahatlıyor ve her kalkışınız daha kolay oluyor. Operasyonu çarşamba günü oldum sargılarım cumartesi günü açılacaktı. Cumartesi gününe kadar klinikte kalmak istedim.
3. gün oturarak televizyon seyredebildim. Yine ağrım yoktu ve her geçen gün kendimi daha iyi hissettim.
4. gün veeeeee beklediğim an , bandajlarım açıldı çok güzel görünüyorlardı. Ağrısız bir operasyon geçirip ve güzel göğüslere sahip olmanın vermiş olduğu mutlukla o gün duş alarak dışarı çıktım.

KORKMAYIN VEYA GÖZÜNÜZDE BÜYÜTMEYİN DİYEMİYECEĞİM, ÇÜNKÜ OPERASYONU GEÇİRMEDEN ANLAYAMAYACAKSINIZ. BENİM GİBİ KARAR VERİN VE SONUCA BAKIN.

ameliyatını hangi doktor yaptı? ameliyattan sonra mı keşfettin kk yı?

bize de hayırlı olsun demek düşüyor.. hoşgeldin aramıza :))

Merhaba Nilüfer, ameliyatımı Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı yaptı. 2. sorunu anlamadım ??

artn, nilüfer değil geçmiş olsun o zaman. ameliyat olup hemen siteye yazmışsın ya, o nedenle dedim önce mi sonra mı keşfettin bu siteyi diye. ayrıca mesaj sayın çok az. kötü niyetle sitede yazan da olabilir diye şüphe ettim.

Güle güle kullan:)İyi olman ve memnun kalman ne güzel.Anlamlı açıklaman için teşekkürler

oncelıkle gecmı solsun ve ıstedıgın sonuca ulasman cok guzel bende ocak da coskun levent beye amelıyat olcam bana da 280 cc kas ustu dedı
ben bıraz tedırgınım 280 az gelır mı dıye ama doktora bırakmak en ıyıs sanırım senınkıler nasıl boyut olarak banada kasustu dedı bakalım ıste coskun beye amelıyat olanlar cok memnun bı kac arkadsım daha oldu sana yenı goruntunle mutluluklar bana bıraz su cc hakkında bıseyler yazarsan cok sevınırım

Bu cc konusu kişiye göre o kadar değişiyor ki. Burada önemli olan boy, kilo, omuz genişliği ve göğüs kafesinizin ne kadar olduğu. Ama isteğinize göre, vücudunuza uygun en büyük cc yi taktırmanızı öneririm. Birde kullanılan tekniğe göre çok farkeder. Örneğin size kasüstüne takılacak olan 280 cc, kas altı yaklaşık olarak 320 cc ye tekabül ediyor sanırım. Tüm bunları gözönünde bulundurarak karar vermenizi tavsiye ederim. Umarım sizde mutlu bir şekilde ameliyatınızı olur aramıza katılırsınız:92:

yanı 1 60 boyundayım ve 53 kıloyum gogus dokum da azıcık var ben doktora gıderken 300 veya 320 dıyodum acıkcası 280 dıyınce sasırdım ama dedıgın gıbı kasustu 280 320 ye esıtse ıstedıgım gıbı bır sonuc alırım gıbı gorunuyor cok heyecanlıyım yaaaaaaaaa bır an once olsa da bıtse aranıza katılsam

Canım doktorun emininm sana en yakışanı yapacaktır. Sen yeterki istediğin büyüklüğü iyice belirt. Dilerim istediğin cicişlere kavuşur ve mutlu güzel haberlerini bizlerle paylaşırsın

arkadaslar buyuk gun geldı yarın amelıyat oluyorum levent coskun tascı yapıcak amelıyatımı cok heyacanlıyım ne olur bıraz cesaret ıstıyorm cok heyecanlıyım

Şimdiden geçmiş, tam istediğin gibi memeler diliyorum sana

arkadaslar buyuk gun geldı yarın amelıyat oluyorum levent coskun tascı yapıcak amelıyatımı cok heyacanlıyım ne olur bıraz cesaret ıstıyorm cok heyecanlıyım

simdidenhayirli olsun hic korkma stres endise yapma pozitif ol guzel dusuncellerle ameliyata gir.ve burda guzel haberlerini paylas olurmu hadi bakalim

ameliyatını oldum sanırım, detayları bekliyoruz. hayırlı olsun

kızlar valla fırsat bulamadım ben amelıyetımı oldum bıtı gectı bıle cuma sabah 10 da amelıyat oldum 280 cc nagor anatomık model takıldı
uyandıgımda hıc acım yoktu gercı 4 gun oldu amelıyat olalı oyle aman aman bı agrı olmuyooo yanı sadece bıraz baskı hıssedıyosun eee oda normal gogsune sana aıt olmayan ve alısman gereken bısey koyuyolar bugun sargılarım acıldı gercekten neden bugune kadar beklemısım denıyoo sonuc cok guzel olmak ısteyen ve kararsız kalanlar kesınlıkle beklemeyın ve olun gercekten cok estetık bır goruntu bu ya yanı hıc beklemeyınnnnnnnnnnnnn dıyorum ben

hem geçmiş olsun,hem gözün aydın canım

çok geçmiş olsun canım, son ameliyat olan arkadaşlar ağrısız sızısız kalkıyor ayağa, süper

Mutluluk sarhoşu olan biri daha..Yahu kızla bu ameliyat gerçektende bayanları en mutlu eden ameliyatın en başında olan bir operasyon..Daha dur,bu mutluluk neki..Bunlar ilerde görecegin,yaşayacagın mutlulugun bir başlangıcı,teminatı Çok çok geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum canım.Saglıklı mutlu günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…