• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baharrosa Meme Estetiği Ameliyatı

Çok çok geçmiş olsun canım güle güle kullan dilerimm..Nagor oraletciğimden ve poisadan gördüğüm sonuç itibari ile harika bir protez.Gerçekten estetik bambaşka bir şey biz kadınlara.
kızlar valla fırsat bulamadım ben amelıyetımı oldum bıtı gectı bıle cuma sabah 10 da amelıyat oldum 280 cc nagor anatomık model takıldı
uyandıgımda hıc acım yoktu gercı 4 gun oldu amelıyat olalı oyle aman aman bı agrı olmuyooo yanı sadece bıraz baskı hıssedıyosun eee oda normal gogsune sana aıt olmayan ve alısman gereken bısey koyuyolar bugun sargılarım acıldı gercekten neden bugune kadar beklemısım denıyoo sonuc cok guzel olmak ısteyen ve kararsız kalanlar kesınlıkle beklemeyın ve olun gercekten cok estetık bır goruntu bu ya yanı hıc beklemeyınnnnnnnnnnnnn dıyorum ben

Herkese Merhaba,

Meme operasyonu geçirmiş biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Çünkü benimde tıpkı sizler gibi endişelerim vardı. Özellikle acı konusunda. 05.10.2011 tarihinde ameliyat oldum. Bana 280 cc Mentor marka anatomik silikon kas üstü meme altı tekniği ile takıldı. Lokal ve sedasyon anestezi ile yapıldı.
1. gün hiç ağrım olmadı, tabi bunun sebebi serumla birlikte verilen ağrı kesicilerdi. Kendimi çok iyi hissettim.
2. gün direnlerim alındı. Artık kendim kalkabiliyordum. Bu arada tuvalet ihtiyacınızı giderirken yürümeyi ihmal etmemelisiniz. Daha çok rahatlıyor ve her kalkışınız daha kolay oluyor. Operasyonu çarşamba günü oldum sargılarım cumartesi günü açılacaktı. Cumartesi gününe kadar klinikte kalmak istedim.
3. gün oturarak televizyon seyredebildim. Yine ağrım yoktu ve her geçen gün kendimi daha iyi hissettim.
4. gün veeeeee beklediğim an , bandajlarım açıldı çok güzel görünüyorlardı. Ağrısız bir operasyon geçirip ve güzel göğüslere sahip olmanın vermiş olduğu mutlukla o gün duş alarak dışarı çıktım.

KORKMAYIN VEYA GÖZÜNÜZDE BÜYÜTMEYİN DİYEMİYECEĞİM, ÇÜNKÜ OPERASYONU GEÇİRMEDEN ANLAYAMAYACAKSINIZ. BENİM GİBİ KARAR VERİN VE SONUCA BAKIN.

hoşgeldin çok çok geçmiş olun umararım istediğini en güzel görüntüye kavuşursun..

Back