Herkese Merhaba,
Meme operasyonu geçirmiş biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Çünkü benimde tıpkı sizler gibi endişelerim vardı. Özellikle acı konusunda. 05.10.2011 tarihinde ameliyat oldum. Bana 280 cc Mentor marka anatomik silikon kas üstü meme altı tekniği ile takıldı. Lokal ve sedasyon anestezi ile yapıldı.
1. gün hiç ağrım olmadı, tabi bunun sebebi serumla birlikte verilen ağrı kesicilerdi. Kendimi çok iyi hissettim.
2. gün direnlerim alındı. Artık kendim kalkabiliyordum. Bu arada tuvalet ihtiyacınızı giderirken yürümeyi ihmal etmemelisiniz. Daha çok rahatlıyor ve her kalkışınız daha kolay oluyor. Operasyonu çarşamba günü oldum sargılarım cumartesi günü açılacaktı. Cumartesi gününe kadar klinikte kalmak istedim.
3. gün oturarak televizyon seyredebildim. Yine ağrım yoktu ve her geçen gün kendimi daha iyi hissettim.
4. gün veeeeee beklediğim an , bandajlarım açıldı çok güzel görünüyorlardı. Ağrısız bir operasyon geçirip ve güzel göğüslere sahip olmanın vermiş olduğu mutlukla o gün duş alarak dışarı çıktım.
KORKMAYIN VEYA GÖZÜNÜZDE BÜYÜTMEYİN DİYEMİYECEĞİM, ÇÜNKÜ OPERASYONU GEÇİRMEDEN ANLAYAMAYACAKSINIZ. BENİM GİBİ KARAR VERİN VE SONUCA BAKIN.