- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
-
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
teşekkür ederim bu sos belli baharatların karışımı kişniş karabiber pul biber zencefil kimyon Hindistan cevizi sütü gibi gibi baya bi karışım ama o olmadan da kendimiz yapabiliriz diye düşünüyorumTikka masala sosu nasıl bir şey ki ilk defa duydum
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.
teşekkür ederim bu sos belli baharatların karışımı kişniş karabiber pul biber zencefil kimyon Hindistan cevizi sütü gibi gibi baya bi karışım ama o olmadan da kendimiz yapabiliriz diye düşünüyorum
benim verdiğim diğer baharatlar bence yetiyor türk damak tadına daha uygun sanki
Ellerıne saglık cnm cok lezzetlı gorunuyor
Tıkka masala sosuna bakıcam alısverıse gıdınce, degısık geldı baharat dımı bu?
Basarılar dılıyorum
Dimi? Tesekkurler canim. Ben hep kekik, karabiber, köri falan eklerim tavuga. Bir de boyle denemek lazim.
Ellerınize saglık cok lezzetlı gorunuyor
çok teşekkürlerEllerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim.
Baharatların kıymetini bilen bir tarif olmuş
Ellerine , emeğine sağlık . Başarılar dilerim ...
eline sağlık tavuklar çok hoş görünüyor ayrıca baharatları da çok severim bu tarifi mutlaka deneyeceğimbaşarılar dilerim
ekleyeceğim hatta o tavuğu kesin deneyeceğimbaharatların sağlığımıza etkilerine inanırım mesela kimyon katınca gaz sorunu olmuyor gibi gibi hep dikkat ederim bu konulara
çok teşekkür ederim düşüncen için
zencefil ve zerdeçalın faydalarını bu yarışma sayesinde araştırdım ben hep diyet yapıyormuşum da haberim yokmuş gerçekten diyet yemeklerine bu tarifi de eklersen çok sevinirim çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim canımellerine saglik
yarismada basarilar dilerim
ekleyeceğim hatta o tavuğu kesin deneyeceğim
Tikka massala sosu tanıdık geldi ama nereden bilemedim.Baharatı bol değişik güzel bir tarif olmuş.Tabuleyi ben de deneyecektim bir türlü denk gelmedi.O da gayet sağlıklı.Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.
Başarılar
evvveett adında geçiyor sen nerden çıkarttın bu nick i merak ettim :)Anam anam tarife gel tarife..Adım da geçiyor hem Tikka.. Ellerine sağlık canım..
Tikkabilla yabancı bir kanalda yayınlanan bir çocuk programı.. Üniversite yıllarında çok işimiz oluyordu o tür programlarla, ben de o zamanlar üye olmuştum. Ordan kalma :)evvveett adında geçiyor sen nerden çıkarttın bu nick i merak ettim :)
çok teşekkür ederim canım diyet yemekleri benden sorulurmuş haberim yok :))
Tikkabilla yabancı bir kanalda yayınlanan bir çocuk programı.. Üniversite yıllarında çok işimiz oluyordu o tür programlarla, ben de o zamanlar üye olmuştum. Ordan kalma :)