Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

ben eylül ayında 56 kg'ydum desem inanır mısın?

yaşım 29 cnmcm. Senin?

Aaaa çok kısa sürede kilo almışsın... Benim yaşım 25 canım... Bende bi 3 - 4 senede aldım bu kiloları 50 55 kiloydum bende =)

Dur bakalım görmezsin bakalım belki kırmızıları...

inşallah vardır bebis. benim cok felaket karın agrım var kırmızı kartı gorcam heralde demıyım gordum umudum hazırana kaldı

aaaaa ama o zmn bu ovulasyon testi olayı yalan

yani yalan diil de çok koyu olmadıkça sallamamak lazım öyle mi? öff çok umutluydum senin hamişliğine. neyse haziran için inşallah. 03 Mayıs mı yazıyorum sat için?

canım sen umutsuzluga kapılma sımdı dusundum bende pıko var belkı lh hormonum yuksektır bende oyuzden cıkıyodur sende bebiş vardır belkı ınşallah amınnnn sat3 bat 30 mayıs

selam kızlarr yeni topiğimiz hayırlı ve bol bebişli olsun inşaallah.. ben kritik günlerdeyim bu aralar yumurtlama günlerim kasık ağrılarım falan var inşallah göbişim dolarrrr

evet canım yeni bitti daha benim. Bu testten öğrenenleri bende okumuştum ama onların ki sanki yumurtlama zamanı gibi koyu çıkıyormuş...Ben geçen ay yumurtlamadan baya bir süre sonra hep yaptım bu testlerden ve hep silik çıkmıştı ve sonuç olarak kırmızı kart gördüm

forumdan aldıklarım :)

canlar benım felaket agrım var ılkkez belım kalcam bacaklarım heryerım agıyo karnım agrırdıdda herıyerım ılkkez agrıyo agrı kesıcı ıctım uyuyım bıraz gecerbelkı opuyorum hepınızı

ben de öle tahmin ediyordum da, bi umut işte. o da neden? 4 gündür yapıyorum. Gittikçe daha belirgin oluyor. daha bat'a var benim ztn. yumurtlama günüme göre bakarsam hele listede yazdığı gibi 5 mayıs diil 8 Mayısta fln bat. Belki 8 ine dek daha da koyu çıkar bi umut

Kesinlikle ilişkisi var.Adetime 2 gün kala ovülasyon testiyle öğrendim hamileliğimi.Çok koyu çıkmıştı.

bunlarda diğer bulduklarım...demek ki önemli olan adet günü ve koyu olması. silik fln hamişliği göstermio. daha öncesinden de koyu çıkmıo. döndük geldik yine gebelik testine :)

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun cnm. ayaklarını sıcak tut iyi gelir

canım sen umutsuzluga kapılma sımdı dusundum bende pıko var belkı lh hormonum yuksektır bende oyuzden cıkıyodur sende bebiş vardır belkı ınşallah amınnnn sat3 bat 30 mayıs

cnm pko'yu araştırdım bu hormonla ilgisi var mı diye. evet tam da öyleymiş. Taylan Kümeli'nin yazısında pkoluların nasıl beslenmesi gerektiği yazıyordu. Orada bahsi geçmiş. Yani sen naparsan yap LH hep yüksek çıkacak

"Polikistik over sendromu beyinde hipofiz bezinden salgılanan LH ve FSH hormonlarının anormal şekilde üretilmesinden kaynaklanır. Bu dengesizlik neticesinde her ay düzenli olarak overlerden yumurtlama olmaz ve adetin olmaması veya seyrek olması ortaya çıkar. Ayrıca yumurtalıklardan erkeklik hormonları olarak bilinen testosteron ve androstenodion hormonu üretimi artar. Salgılanan bu erkeklik hormonları (androjenler) yağ dokusunda östrojene dönüşmekte ve bu östrojen dönüşte LH üretimini arttırmakta ve bir kısır döngü ortaya çıkmaktadır. Kanda androjen düzeylerinin, LH ve FSH oranları tanıda yardımcı olur. Polikistik over sendromunda LH/FSH oranı genellikle 3'ün üzerindedir. Yumurtlama olup olmadığını saptamak için adetin 21. günü kan progesteron değerleri tayini yapılır. İnsülin direnci tayininde genellikle uygulanmakta ve hastaların çoğunda saptanmaktadır.

Tedavide asıl amaç yumurtlamayı yeniden sağlamaktır. " (alıntıdır)

Son düzenleme:

sagol canımbenım tahmın ettıgım gıbı demekkı uc aysonra yaptırcam hormon testlerını tedavıye ozaman başlıcam adet duzensızlıgım kılom kıl pıroblemın aknem sıvılcem hıc bısey yok pıko neden oldu anlamadım ama ne kadar ıllet bı hastalıkmış ya

genetik olduğunu yazmışlar ama ailende var mı nasıl bilceksin ki? kimbilir kimde vardı da haberin yok

genetik olduğunu yazmışlar ama ailende var mı nasıl bilceksin ki? kimbilir kimde vardı da haberin yok

bılmıyomkıvalla annemde cıkolata kıstı felan vardı ama pıkoyu bılmıyom ayledekı herkez ıstedıgı zaman cocuk yapıyolar oluyo zaten bı soz varya en cok ıstedıgın senın ımtahanındır dıye bende bekarlıgımdan berı en buyukhayalım anne olmaktı oda zor galıba

zor olsa nolcak ki tatlım olsun da. ayrıca tedavisi olmayan bi durum diilki bu çok şükür. neler neler var üzülme nolur. inşallah tedavin olcak ve sen hamiş olcaksın bak görürsün. artık yapay rahim bile yapıolar, neler neler çıktı

soğan küründen sonra başka bi yerde tahlillerini yaptır bakalım. bir de baksınlar ultrasonla. pko da kist olması lazım çünkü. bakalım yeni gideceğin doktor ne diyecek...

bunada cok sukur canım ama zor cok arastırdım tedavıyle dogum kontrol hapları felan verıyorlar yumurtanın gelısıp catlaması ıcın gobekten ıgne vuruyorsun kendın oda olmasa asılama tup bebek tam ıylestırmıyor gecmıyor yanı pıkolar sogan kurunu kullanan cok umutlu konsuyor genelde pıkolular neden bılmıyorum ama ınankı kendımde tadevıye baslıcak gucu cesaretı bulamıyorum zor ve cok uzun bı surec cevremdekı kımsede benı anlamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…