- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
aa hiç duymamıştım hcg iğnesi ile diyeti.. merak ettim araştırcam :)
Aynı şekilde tatlım ben de beklicem her türlü
Hamilelerden alınan HCG hormonunu ayrıştırıp aşı haline getiriyorlar. Sen diyet yaparken depo yağlarının yakılmasını ve senin sıkılaşmanı sağlıyor. 5 kg verdiysen 8-10 kg vermiş gbi oluyorsun.
Hamilelerden alınan HCG hormonunu ayrıştırıp aşı haline getiriyorlar. Sen diyet yaparken depo yağlarının yakılmasını ve senin sıkılaşmanı sağlıyor. 5 kg verdiysen 8-10 kg vermiş gbi oluyorsun.
bende diyet yapmak istiyorum biraz vermem lazım bi 3 kilo süper olur
vay bee, iyimiş. peki ne zmn başladın sen bu aşıya? verebildiysen kaç kg verdin tatlım? benim de 10 kg fazlam var
3 kg mu? kız onu vermek o kdr zor diil. biraz ekmeği makarnayı kes 1 aya kalmaz gider onlar. ama önünü al şimdiden. sonra önüne geçilemio
Ay hayatım dalga mı geçiyorsun en az 15 kg vermem lazım. 3 kg neki?? Sen suyunu arttır. HAreketi 2 ye katla yediklerini 2 ye böl. 2 hafta da bile verirsin.
Ayın 15' inde başladım. 2 kg ya yakın verdim. Bugün gene ölçüm var. muhtemelen 1-1.5 kg daha vermişimdir. 20 gn olmadı daha yani.
3 kg hiç birşey değil havalarda ısınıyor zaten sıcaktan iştahın kapandımı hiç bişey yapmasan verirsin... En az 10 15 kg vermem lazım benim.. Ben napayım
bence kilo vermek için tek şart spor ve az yemek.tek başlarına ikiside işe yazramıyo boy kilo nasıl sende
67 kiloyum canım ben boyumda 1,67 1,68 filan..
nerdeyse aynıyız kız :) 169-170 im bende. 66-67 kg arası gidip geliom
bulutefemmm dün ben ovulasyon testini pek iyi yapamadım herhalde. biraz önce yaptım ikinci çizgi yine silik ve var :) umut ışığım geldi yineee
Eki Görüntüle 701760
Aynen aynıymışız birde vere bilsek kiloları daha güzel olacak =) senin yaş kaç canım???
bulutefemmm dün ben ovulasyon testini pek iyi yapamadım herhalde. biraz önce yaptım ikinci çizgi yine silik ve var :) umut ışığım geldi yineee
Eki Görüntüle 701760
pufboregimm benimde testim böyle silik çıkıyor hep acaba benimde ihtimalim varmı kii ?? Yoksa daha koyumu olması gerek? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?