• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

aa hiç duymamıştım hcg iğnesi ile diyeti.. merak ettim araştırcam :)

Aynı şekilde tatlım ben de beklicem her türlü

Hamilelerden alınan HCG hormonunu ayrıştırıp aşı haline getiriyorlar. Sen diyet yaparken depo yağlarının yakılmasını ve senin sıkılaşmanı sağlıyor. 5 kg verdiysen 8-10 kg vermiş gbi oluyorsun.

Hamilelerden alınan HCG hormonunu ayrıştırıp aşı haline getiriyorlar. Sen diyet yaparken depo yağlarının yakılmasını ve senin sıkılaşmanı sağlıyor. 5 kg verdiysen 8-10 kg vermiş gbi oluyorsun.

vay bee, iyimiş. peki ne zmn başladın sen bu aşıya? verebildiysen kaç kg verdin tatlım? benim de 10 kg fazlam var :(

bende diyet yapmak istiyorum biraz vermem lazım bi 3 kilo süper olur

3 kg mu? kız onu vermek o kdr zor diil. biraz ekmeği makarnayı kes 1 aya kalmaz gider onlar. ama önünü al şimdiden. sonra önüne geçilemio :(

Son düzenleme:
3 kg mu? kız onu vermek o kdr zor diil. biraz ekmeği makarnayı kes 1 aya kalmaz gider onlar. ama önünü al şimdiden. sonra önüne geçilemio :(

benim ilk hamileliğimde kaldı kilolar yoksa dikkat ederdim az çok
son 1 buçuk aydır dikkat ediyorum 65den 61e düştüm 3kilo daha vermek istiyorum inşallah bu ayda onlar gider bebeğim gelir

Ayın 15' inde başladım. 2 kg ya yakın verdim. Bugün gene ölçüm var. muhtemelen 1-1.5 kg daha vermişimdir. 20 gn olmadı daha yani.

kolestrolüm çok yüksek olduğu için benim de beslenmeme dikkat etmem gerekiyor. yağlı şeyler yasak. kırmızı et falan da. oysa çok severimmm :(

hem sağlığımı etkilememesi açısından hem de görüntü nedeniyle bnm de bu işe dur demem gerekio. Şu 10 kg 'yu vermek için pzt yürüyüşe başlıyayım en iyisi. bir de ağzımı tutmalıyım ama olmuooo. yaz da geldi off. ztn bu halde hamiş kalırsam 85 leri görcem. Şu an 66 yım

hamile olduğunu öğrenenler allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. isteyen herkesede ve banada versin inşallah hayırlısıyla.benim bat 5 veya 8 mayıs ama bu ay yumurtlama ve ateş takibi hiç bişey yapmadım.bıraktım artık peşini o yüzden rahatım.hayırlısı...

bulutefemmm dün ben ovulasyon testini pek iyi yapamadım herhalde. biraz önce yaptım ikinci çizgi yine silik ve var :) umut ışığım geldi yineee :52:

$IMG_0874.JPG

Son düzenleme:
bulutefemmm dün ben ovulasyon testini pek iyi yapamadım herhalde. biraz önce yaptım ikinci çizgi yine silik ve var :) umut ışığım geldi yineee :52:

Eki Görüntüle 701760

:46::46::46::46::46: inşallah vardır bebis. benim cok felaket karın agrım var kırmızı kartı gorcam heralde demıyım gordum umudum hazırana kaldı

Son düzenleme:
pufboregimm benimde testim böyle silik çıkıyor hep acaba benimde ihtimalim varmı kii ?? Yoksa daha koyumu olması gerek? :26:

valla tatlım 11 haftalık hamiş arkadaşıma bu testi yaptırdım dün. onunki kontrol çizgisinden çok daha koyu çıktı. ben de 11 haftası doldu diye o kdr koyu çıkmıştır diye yordum açıkcası. forumda okuduğum kadarıyla bu testten öğrenebilmiş bi sürü kişi. bak hatta bulutefe bir yerden alıntı yapmıştı, tekrar paylaşayım. ben de ona istinaden böyle düşündüm yoksa ümitlenmicem :)

bu arada senin yumurtlaman daha yeni bitmemiş miydi? adete 5-6 gün kala test edioz biz. öncesini bilemicem

Back