Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

soğan küründen sonra başka bi yerde tahlillerini yaptır bakalım. bir de baksınlar ultrasonla. pko da kist olması lazım çünkü. bakalım yeni gideceğin doktor ne diyecek...

evet canım kıstler bı yumurtalıgımta 25 30 tane dıgerındede aynı var kucuk kucuk catlamayan yumurtalar kıste donusuyor kalıyor

Hiç beklemediğim bir ayda bende hamile kaldım :) evleneli 12 ay oldu 2 kez bende dok gittim sorun çıkmadı sperm sayımız biraz azdı seneyi doldurup dok gidip birkaç ay tedavi görüp hemen tüp denemesi yapıcaktım ki hem yıl dönümü hem doğum günü hediyemi rabbim gönderdi şükürler olsun:) darısı tüm arkadaşlarıma rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.

tabrık ederım canım saglıkla kucagına al bebısını inşallah aminnn

Ya kızlar dayanamadım idrarda gebeliğe baktım ama ikinci çizgi yok.Sizce gebelik olsa ikinci çizgi silik şeklinde olur muydu?

Ya kızlar dayanamadım idrarda gebeliğe baktım ama ikinci çizgi yok.Sizce gebelik olsa ikinci çizgi silik şeklinde olur muydu?

selam tatlım hoşgeldin. sakın dert tasa etme silik fln çıkmadı diye. adetin gecikmediği sürece çıkmaz o. bnm arkadaşımın adetten 3-4 gün sonra silik şekilde çıktı ancak

tebrik ederim cnmcm. Allah sağlıkla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin.

cnm bak, biliyorum ister istemez internette yazılanları okuyup benim de başıma bunlar mı gelcek diyorsun. Ben de öyle okur okur kendime dert edinirim ama seninki de herkesinki gibi olcak diil ya. du bakalım bi. sen soğan kürünü yap. madem işe yarayanlar var, kaybetcek bir şey yok. soğan iyi bir şey, kötülüğü olmaz.
daha sonra dediğim gibi farklı bi doktora git. belki de doktorun seni strese sokmamak için öyle söyledi, ya da belki de seninki rahat tedavi edilecek türdendir. şükür ki gençsin, şükür ki bunu daha erken öğrendin. bi sürü insan evlendikten birkaç yıl sonra çocuk sahibi olmayı planlıyor. ki eğer iş durumum düzgün olsaydı ben de bunlardan biri olcaktım. Eğer sende öyle olsaydın kimbilir tedavi ne zmn başlıcaktı. şimdi sen elinden geleni yap. sonra da kür bitince bi git bakalım işe yaramış mı. yaradıysa devam edersin. bu şekilde hamiş kalan bi sürü kişi var. olumlu olanları da düşün. sırf olumsuzları diil. yaş faktörü, eş faktörü de etkiliyordur mutlaka, herkes bir diil. bak senin pkolularda var olan, kilo, kıllanma vs gibi problemlerin yok. belki o daha ağır bir türdür. kilo da hamiş kalmaya engel teşkil eder. hormonların daha iyi çalışıo olabilir diğer pkolulardan... sıkma canını bulutefemmm

Son düzenleme:
bulutefe ben de aynen puf böreğine katılıyorum hatta canlı örnek vereyim benim teyzemde de var pkos ve 3 çocuğu var ilki erkek oldu 5 sene sonra yeniden istedi kız olur belki diye bu seferde tek yumurta ikizi -iki oğlu -daha oldu :) Şimdi evde eşini de sayarsak 4 erkekle mücadele ediyo :) Üzme kendini yani pkos çocuk sahibi olamamak anlamına gelmiyor sadece uygun tedaviyi göreceksin geciktirmeden

hay maşallahhh

ne güzel yahu ikizler mikizler ohhh. Allah hepimize böyle sağlıklı bebişler verir inşallah

Son düzenleme:
kızlar ya bu arada hala listeyi güncelleyemiyorum sitedeki düzeltme paneli sıkıntısından. sorunlar kısmında site yönetimine yazdım ama cevap gelmedi henüz. hatta bnm gibi sıkıntı yaşayan başkaları da varmış. onlar da yazdı biz de muzdaribiz diye. bakalım inşallah düzelir. eklemem gereken 2 hamiş, yeni üyeler ve kırmızı kartlar varrrr

Aaaa çok kısa sürede kilo almışsın... Benim yaşım 25 canım... Bende bi 3 - 4 senede aldım bu kiloları 50 55 kiloydum bende =)

Dur bakalım görmezsin bakalım belki kırmızıları...

valla eşim obur beniim. sürekli tıkıntığı için kötüye alışmak kolaydır biliosun. bende onla birlikte tıkındım. bi de evlenince eve tıkılı kaldım işi bıraktım. hızla geldi yerleşti kilolar. yürüyüşe başlasam süper olcak. ama bana bi dürtük lazımm

sagol canımbenım destek oldugun moral verdıgın ıcın evethaklısın cok dogru soyluyorsun annemlerde oturduklrı yerdekı doktorun ıyı oldugunu ona gıtmemı ıstıyorlar dedıyın gıbı kur bıtsın bı kac haftaya annemlere gıdıcam ordakı doktorada gorunuyım cok sagol canım benım inşallah sızlerın hamıs mujdenızı alırım allah hepımıze herkeze evlat nasıp etsın amınn

Son düzenleme:

sagol canımdogru soyluyorsunuz uzulmıcam bı kac haftaya annemlere gıtcam ordakı doktora muyane olım cok met edılıyo doktor ınsallah sızın mujdelı haberlerınızı alrım allah hepımıze evlat nasıp etsın ınsallah

heh bak ne güzel. böyle durumlarda en büyük destekçimiz annelerimizdir ztn. onlar gibisi yokk. canın ne zmn sıkılsa merak etme cnmcm ben burdayım. ztn birbirimize destek olalım diye forumda muhabbet ediyoruz

heh bak ne güzel. böyle durumlarda en büyük destekçimiz annelerimizdir ztn. onlar gibisi yokk. canın ne zmn sıkılsa merak etme cnmcm ben burdayım. ztn birbirimize destek olalım diye forumda muhabbet ediyoruz

aynen valla anne gıbısıyok sgol canım benım

kızlar bugünkü ateşim 37,1. ben bat olarak 5 mayıs yazmıştım ama biliosunuz durumlar karışık. o yüzden bat'ı 8 mayıs olarak dikkate alcam. Eğer gelen olmazsa 9 Mayıs'ta test yapcam inşallaaahhh

:26:

11 22.04.2013 / 36,2
12 23.04.2013 / 36,6
13 24.04.2013 / 36,2
14 25.04.2013 / 37,1
15 26.04.2013 / 36,9
16 27.04.2013 / 37,6
17 28.04.2013 / 36,9
18 29.04.2013 / 37,1
19 30.04.2013 / 37
20 01.05.2013 / 37,1
21 02.05.2013 / 36,9
22 03.05.2013 / 37,2
23 04.05.2013 / 37
24 05.05.2013 / 37,1

Son düzenleme:
kızlar malesef nisan ayı denememiz başarısızlıkla sonuçlandı, mayıs son şansım, Allah ım sesimizi duyar inaşşalah

sat: 28 Nisan
bat :25 Mayıs

güncelle pufçuğum
bu arada ben soğan kürüne başladım, 6. günümdeyim, çok berbat bir tadı var, ama bir umut işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…